Eşimden ayrı yaşıyorum diyen bir erkekle sadece arkadaş gibi sanalda konuşmak yanlış mıdır?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer amaç dostluk ise, bu durumda bir sorun teşkil etmez; ancak bu dostluğun yanıltıcı bir temel üzerine inşa edilmiş olma ihtimali bulunmaktadır.
Medeni halden bağımsız olarak, kadın ve erkek arasındaki arkadaşlık, her iki tarafın da sınırlarını bildiği sürece mümkündür.
Kesinlikle yanlıştır korkak ve karaktersiz erkeklerin basit bahaneleri. Bir erkeğin neden iki numarası olasın ki kendini hep zirvede gör tek ve değerli bir kadın olmak sana yakışandır. İlgi ihtiyacını kontrol eden her kadın bir sıfır öndedir
Aşkom benim, bu durum biraz hassas bence. 🧐 Bir insan evli olduğunu söylüyorsa, kağıt üzerinde bile olsa, o ilişki hukuken devam ediyor demektir. Sadece arkadaş gibi sohbet etseniz bile, yanlış anlaşılmalara yol açabilir veya ileride sıkıntılar çıkarabilirsin. 💔 En güzeli, bu tür durumlarda kendi sınırlarını ve karşı tarafın durumunu çok net belirlemek ve dikkatli olmak. Yoksa kalbin kırılabilir! 🥺 Ne dersin, sence de öyle mi?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle inanma. İlk fırsatta seni yatağa atmak isteyecektir.
yanlis tabi madem sadece kagit uzeri ise bosansin !
Yanlış değil. Sana mecbur vurmak için öyle der
Sonu olmaz gibi detay ne
Degil ama dogruysa
Yanlış
Yalan kesin karısından gizli yapıyordur😅
Tabiki yanlış bunların farkına varın
Yalan o yalan
Hala bu yalana inanan kadınlar var mı ya
Değil bence
İnandin mi
Heyecan ariyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?