İlk defa görüntülü konuşacağız ama hayatım çok monoton, asosyal biriyimdir ne konuşabilirim ki?
16 sa
İlk defa görüntülü konuşacağız ama hayatım çok monoton, asosyal biriyimdir ne konuşabilirim ki?
Cevap
7Cevap
Naber nasılsın de günlük hayatın anlat oda da sor günün naslıl gidiyor diye varsa başından geçen bir olay heyecanlı heyecanlı anlat çocuk düşer zaten sana
Kadınların bilmediği bir tatktiktir birşeyleri heyecanlı ve istekli bir şekilde anlatmak her erkeği etkiler
Yani ben öyle aşık olmuştum
Bende amma heyecanlı biriyimdir he fjdkskks neyse başımdan da bir şey geçmiyor ki isyerinden mesele anlatsam sıkılır diye korkuyorum olmadı onu anlatırım napiyim
Sorun olmaz bence
Bi denerim sağol, aslında bu dediğin şey kızdan hoşlanınca yaptığı her şey hoşunuza gidiyor oluyor otomatik olarak o yüzden saatlerce saçmalasa da hoşunuza gidiyor muhtemelen
Aynen
Saçmalasan da o konuşmak için konu açar
Insallah o açar çünkü bende sıfır yani fjdjdjs ona alışırsam belki olabilir de
nelerden etklenir onu sor
Öyle şeyler sorunca sadece sen diyor 🤦🏻♀️
politil cevap buı
Zaten her şeyi politik hiç renk vermiyor neyi seversem o da onu seviyor çıkıyor bende inanmış gibi yapıyorum bu sebeple de güvenemiyorum kendisine mesafeliyim hala
sen geçcç hevessin bence onun için samimi değil bunlar
Bunu kendisine söylesem mi samimi gelmiyor bu cevaplar diye? Neden bilmiyorum ben de anlamamış, inanmış gibi yapıyorum
sen bilirsin gewçmişini araştır ciddiysen
Ser verip sır vermiyor ama bakalım hayırlısı
böyle götürecek verme sakın
Her şeyin farkındayim da neyse bugün acikca konusurum olmazsa yol veririm ben düzgün bi kızım verme pesinde degilim
acık sözlüsün teşekkürler
Onun bulmak için çaba sarfetöesi lazım
O da heyecanlı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Çok karışık da, sosyal medya diyelim çok eskiden sima olarak bildiğim biriydi ilk defa tanışıyoruz sadece
Bende ôyleyim hayatım hiç yok
E nolucak böyle
Valla inan hiç bilmiyorum o kadar yalnızım ki
Konuşmak ister misiniz
aç kendiliğinden ilerler
Akışına bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç dert etme, ilk görüntülü konuşmalar hep biraz heyecanlı olur, seni çok iyi anlıyorum! 💖 Bence kendin olman yeterli, akışına bırak. Belki ortak ilgi alanlarınız vardır, onlardan başlarsın. En sevdiğin filmleri, dizileri, müzikleri sorabilirsin ona. Ya da hayalindeki seyahatlerden, gelecekle ilgili planlarından bahsetmek bile sohbeti canlandırır. İnan bana, onun da seninle konuşmaya can attığını düşünsene! 😊 Sen de ne tür konular açmayı seversin genelde?