Aşk İlişkileri Bir insan birkaç hafta konuşmayla bağlanabilir mi? berkdgr Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birkaç haftadır konuştuğum biri başta sadece takılmak istediğimi belirtmeme rağmen bana bağlandığını söyledi? Güncellemeler+1 yıl Konuşmak istemediğimi söyledim bugün ve bitti düşünceleriniz için teşekkür ederim Bir insan birkaç hafta konuşmayla bağlanabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boşluktadır o boşluğu senle doldurur ve seviyorum zanneder aman efendim risk almayınız 0 5 Yorumla berkdgr +1 yıl mental olarak bitik durumdayım ve ilgisi hoş ama gerçekten bağlanma gibi bi durum varsa vicdan azabı duymak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence konuşup anlatmalısın Yorumla berkdgr +1 yıl Mantıklı olan konuşmayı sonlandırmak sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sefer konuşmak için fırsat kollar başka yerden ulaşır çok sıkıntı olmasın ya. Maalesef evet çok kötü sonuçlar Yorumla berkdgr +1 yıl Konuşmak istemediğimi belirteceğim bakalım Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Niye bağlandığını düşündün çok mu ilgili 0 5 Yorumla berkdgr +1 yıl Evet bunu davranışlarından sezebiliyorum ama söylediğim gibi ciddi düşünmüyorum Yorumla tutkidogru +1 yıl O zaman konuşmayı bırakmalısın çünkü daha çok umutlanır Yorumla berkdgr +1 yıl Aslında konuşmak istiyorum zorlandığım süreçler ve düşünceleri hoş ama bilmiyorum ya ikilemde kaldım Yorumla tutkidogru +1 yıl Kendi keyfin için bir başkasını üzemezsin. Seninle arkadaşça konuşuyor olsa tamam devam et ama kızın sana ilgisi var belli ki, belki de hoşlanıyor Yorumla berkdgr +1 yıl Haklısın aslında işin bide vicdani boyutu var Yorumla
Garipbiri8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet bazı insanlar öyle 0 4 Yorumla berkdgr +1 yıl normal mi bu cidden Yorumla Garipbiri8 +1 yıl Yani Psikolog olarak belki sorunu vardır ondan Yorumla berkdgr +1 yıl İllaki henüz yeni tanıyorum ama kimin psikolojisi düzgün ki şu ülkede Yorumla Garipbiri8 +1 yıl Maalesef herkesin kendi sorunları var evet🤷🏻♀️ Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Baglanmaz 0 1 Yorumla berkdgr +1 yıl Davranışları öyle hissettiriyor ama sanırım daha fazla karmaşık bi hale gelmeden konuşmayı sonlandırmalıyım Yorumla
MertAltunkynk Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Bir kaç saat bile yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boşluktadır o boşluğu senle doldurur ve seviyorum zanneder aman efendim risk almayınız
mental olarak bitik durumdayım ve ilgisi hoş ama gerçekten bağlanma gibi bi durum varsa vicdan azabı duymak istemiyorum
Bence konuşup anlatmalısın
Mantıklı olan konuşmayı sonlandırmak sanırım
Bu sefer konuşmak için fırsat kollar başka yerden ulaşır çok sıkıntı olmasın ya. Maalesef evet çok kötü sonuçlar
Konuşmak istemediğimi belirteceğim bakalım
Birkaç hafta değil birkaç günde bile bağlanır
Niye bağlandığını düşündün çok mu ilgili
Evet bunu davranışlarından sezebiliyorum ama söylediğim gibi ciddi düşünmüyorum
O zaman konuşmayı bırakmalısın çünkü daha çok umutlanır
Aslında konuşmak istiyorum zorlandığım süreçler ve düşünceleri hoş ama bilmiyorum ya ikilemde kaldım
Kendi keyfin için bir başkasını üzemezsin. Seninle arkadaşça konuşuyor olsa tamam devam et ama kızın sana ilgisi var belli ki, belki de hoşlanıyor
Haklısın aslında işin bide vicdani boyutu var
Evet bazı insanlar öyle
normal mi bu cidden
Yani Psikolog olarak belki sorunu vardır ondan
İllaki henüz yeni tanıyorum ama kimin psikolojisi düzgün ki şu ülkede
Maalesef herkesin kendi sorunları var evet🤷🏻♀️
Yalnız insan bağlanabilir
Baglanmaz
Davranışları öyle hissettiriyor ama sanırım daha fazla karmaşık bi hale gelmeden konuşmayı sonlandırmalıyım
Bir kaç saat bile yeter
Baglanir