Instagram kullanıyor, paylaşımlar vs. yapıyor. Erkekler de buna istek mesaj atıyor. Ben okuma yazma bilmiyorum diyor, sen benim adıma yazış, ben sesli konuşurum onlarla diyor. Ben de istemiyorum, rahatsız ediyor beni.
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Her seferinde işim var
Elim ağrıyor
Tırnağın kırık
Ojeliyim vs diye bahane bul anlar aşşek değil ya
Klavyenin sesli yazma özelliğini söyle. Koduğumun cahil zillisi erkeklerle konuşmaya çalışacağına gitsin okuma yazma öğrensin
İşte karsi tarafin ne yazdığını okuyabilse sesli yazarda onu bilmiyor
Kaç yaşında bu
45 yaşında
şu an bize geldi Allah aşkına yaz diyor bana sana ihanet gelmiyor diyor benim adıma yazıyorsun diyor
Sakıncalı bir durum sende de bağ oluşabilir:)
Nasıl bir bağ
çok yanlış istemedği bir şey yazarsın veya söyledi pişman oldu ben demedim der ortada kalrısın tehlikeli
Maalesef ki anlatamıyorum
küssün bence yazma eşin seviglin aldatıor saan öğrenirse
Evet işte bu çok kötü halbuki aldatma yok beni komşum zorluyor benim ne suçum var
seyli yanıtlasın artık sesl cevap yaza bilir
İşte karsi tarafin ne yazdığını okuyabilse sesli yazarda onu bilmiyor
sese ceviri görme engelli moduna ayarla telfonu anlar
😂😂😂😂 görme engellilerin kullandığı sistem neyse onu kullansın. Yazılanı okur, söylediğini de yazar sen de rahatsız olmaktan kurtulursun.
Saçma zaten olur mu öyle gitsin okuma ögrensin
Dedim git diye
Sesli mesaj yazdırmayı öğretebilirsin. Klavyedeki mikrofon ile rahat kullanım sağlayabilir
Karşı tarafın ne yazdığını da bilmiyor okuması yok
Yani biraz uzun yolu var aslında. Kopyalamayı öğretsen ona, sonra da çeviri programında sesli okumasını sağlayabilirsin. Ya da belki bunun için özel program da vardır belki. Belki görme engelliler için yapılmış uygulamalar işine yarayabilir
Bizim oralarda bir söz vardır elin şeyiyle gerdeğe girilmez diye kendi işini kendi görsün
Keşke anlasa yani anlatamıyorum ki ben konuşuyorum resmen onun adıyla ve fotosuyla
Yapma. Bırak kendi yapsın. Bu yasa kadar ogtenmediyse kendi problemi
45 yaşında bide yani sevgilim varken bile yapmak o kdr zoruma gidiyor ki hoşuma gitmiyor
Hoş bir şey değil tabi ki. Söyle açık açık
Diyicem gerçekten çok sadık biriyim normalde asla böyle şeyler yapmam tamamıyla onun demesiyle onun hesabından erkeklere cevap veriyorum kendi adıma değil yani
Farkındayım işte belirt ama bunu yapmak zorunda değilsin
Bize geldi şu an belirttim Allah aşkına yaz diyor sana ihanet gelmiyor diyor benim adıma yazıyorsun diyor
Yazsana bana
Rahatsız ediyorsa aradaki mesafeyi koru hatun ısrarcı insanı Sevmem de mesela
Okuma yazma bilmiyor ama hesap açmayı, gönderi paylaşmayı ve gelen mesajların neyle alakası olduğunu biliyor. İyiymiş.
Instayi biliyor mesaj yerlerini de biliyor sadece görsel olarak biliyor okumayı yazmayı bilmiyor sesli yazıyor sadece
Ne hayatlar var ya😅
Bi benim başıma gelir böyle
Harbiden inanılmaz deli ediyolar artik sabah sabah aramış beni cevap ver adama diyor ya
şu an bize geldi Allah aşkına yaz diyor bana sana ihanet gelmiyor diyor benim adıma yazıyorsun diyor
Hayır şu an çok kararlıyım git okuma yazma öğren diyorum
bahane uydur iletişimi kopar
Ohoo kaç sefer küstük yeniden barışıyor
sen barışma zorla mı aaa
😅😅 Allah affetsin çok güldüm
Ne münasebet ne canım insanlar varya
Gitsin okuma yazma öğrensin
Sen bana ayarla onu gerek kalmaz uğraşmana
Derhal okuma yazma ogret
Bide ben mi ogreteym kendisi ogrensin
Aynı sey işte mesaj yazmayı ıstemıyorsan ogrencen
Gariban yardım istemiş sevaptır yardım etmek🤣
Ama benim sevgilime ihanet gbi oluyor hocam hocam hoşuma gitmiyor onun adına yazıyorum onun hesabindna yazıyorum ama içim yinede rahat değil
O ne demek ya sonuçta başka erkeklerle başka birinin adına sohbet muhabbet ediyorsun hoş bisi değil bh
Manyakmisiniz siz ya
Ben değilim o manyak bak sabah sabah aramış beni Adama cevap ver diye
O nasıl bişi ya
Ne saçma bi durum
Hahahaha azme bak be
Sen bilirsin
Yapma
Yapmayınca bi ton laf söz ediyor peşimi bırakmıyor
Hesap nasıl kurmuş o sorumluluğu alamama başına bela olur
Ailesinin haberi var hesabından ama işte mesajlaşmayı bana mecburi kılmış sanki yapmak zorundayım ben bilmiyorum diyor sen yaz benim adıma konuş diyor
Söyle ben artık yapamam gerekırse arkadaşlığını boz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni bayağı rahatsız etmiş belli ki! 🥺 Öyle hissetmen çok normal, çünkü kimsenin özel yazışmalarına aracı olmak zorunda değilsin ki. Bence komşunla nazikçe konuşup, "Seni kırmak istemem ama bu durum beni zorluyor, bu konuda sana yardımcı olamayacağım," diyebilirsin. Kendi sınırlarını çizmek en önemlisi! Sen ne dersin, böyle bir yaklaşım iyi olur mu? 🤔💖