Konuşmayı kesen bir erkeğe yazmaya üstelemeye devam mı etmeliyim yoksa eyvallah mı çekeyim? Yardımm?

Arkadaşlar bir çocukla konuşmaya başladım tanıdık biri ama. ilk. kez muhabbete girdik konuştuk herşey yolundaydı ben. biraz yapımdan dolayı fevriydim ama hoşlandı benden deger veriyodu bana ama. sonra birden konuşmayı kesti ve gitti yazdım yazmadı üsteledim aradan biraz zaman geçti tekrar yazdım buna düşünüyüm sana konuşma için olumlu olumsuz karar vericem dedi bende verdim buna zaman 3 gün sadece 3 günün sonunda ben. yazdım buna cevap ne diye olumsuz dedi ben. şok tabi aradım hemen bunu açtı tabi, kazma konuştu istemiyorum kararımdan dönmem. dedi ben. pişman olucaksın dedim aradan 1 hafta geçti tabi bugün biraz önce ona yine mesaj attım mal, gibi arkadaşımla konuşmuş olumsuz yine istemiyorum demiş bende mesaj attım buna sen. neler söylüyorsun gibisinden görmedi daha. görsede cevap vermez biliyorum ümitsiz vaka gibi ama çocugu bir istiyorum yani tekrar onunla konuşmayı saglamak için bana. ısınması için ne yapabilirim yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk bana sen reddedilmeyi kabul edemiyorsun bidaha bana yazma işin olmasın dedi ve engelledi
Konuşmayı kesen bir erkeğe yazmaya üstelemeye devam mı etmeliyim yoksa eyvallah mı çekeyim? Yardımm?