İlgi veren erkekten neden soğuyor ya, ilgi vermeyen daha dikkat çekiyor neden
1 sa
İlgi veren erkekten neden soğuyor ya, ilgi vermeyen daha dikkat çekiyor neden
Cevap
7Cevap
İlgisiz erkeği yanımda barındırmam. Sen nasıl seviyorsun jsjs
Boğuyor habire ilgi de çünkü hiç ilgisizlikte kötü ama ben özgürlük seviyorum yaa
Aşırı ilgi bizi bunaltıyor Sanki dünyada o erkeğe kımse yazmıyormusta bizi bulmus gibi hissediyorz ahahah İlgisiz erkekte bize daha özgüvenli çekici geliyor çünkü ulasılması zor karakter sahibi oluyorlar genelde
Evet aşırı ilgi bunaltıyor ağa yaa
İnsan her zaman zora oynar, basit her zaman eldedir
Basiti de elde tutmak istediğim yok
Fazla veriyodur ondan
Fazla verio
Psikolojisi normal kadın mi kaldı ki
Hdhfjf
Geneli ruh hastası
3rkeklerde oyle
İşten güçten vakit mi buluyoruz ki akşama kadar müge anlı izlemekten beyinleri yaniyor
Öldürülmek istiyorsun
Tobe fhfjf
Şaka değil kadınlar kendilerine şiddet uygulayan umursamayan erkeği sever adam dün sabah kadının gırtlağını kesti mesela cezaevinden çıkan adamlara bak hep birden fazla kadınla olurlar güçlü erkeksidir
Hahhshha peki bujdannnasi vazgeccez
Esra erola bak emine adam hapistan çıkıyor yengesi adama aşık oluyor gerçek neyse onu söylerim öldürülmeden vazgeçmezsin
Adamı sevmekten ya
Aynen
Değişiksin
Dhjdf
Dady issue
Hrjfjr
Peach ssviyorsun
O ne
Kasar seviyorsun diyorum sey olmasin diye oyle yazdim off slksinda hee
Ksr erkekmiş vr
Var her yer pic ve kasar erkekle dolu senin burcun ne saf sey
Kova
Hmm kova oyledir zaten seveni degil dikeni sever
Jfjfjjfr rvet
Boy kilo yasin kac ya bir yaz bakalım merak ettim seni dikilen kiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, aslında bu his birçok kişinin yaşadığı bir durum biliyor musun? 🤔 Bazen beynimiz, kolayca elde edemeyeceği şeylere karşı daha meraklı ve tutkulu olabiliyor. Belki de ilgi veren kişi bize daha "garanti" gibi geliyor, o yüzden o kovalamaca ve fethetme hissi eksik kalıyor. İlişkilerde biraz gizem ve meydan okuma arıyor olabilirsin. Ama unutma, gerçek değer ve sevgi veren biriyle olmak çok daha kıymetli. 🥰 Sen de böyle hissediyor musun genelde?