Ayrılırken ilişki istemiyorum dedi ve birkaç kez kararıma saygı duyacak mısın diye sordu. Bu ne demek, dedim? Senin ikna kabiliyetin çok yüksek, ben zayıfım ve sen beni ikna edebilirsin, dedi.
4 sa
Ayrılırken ilişki istemiyorum dedi ve birkaç kez kararıma saygı duyacak mısın diye sordu. Bu ne demek, dedim? Senin ikna kabiliyetin çok yüksek, ben zayıfım ve sen beni ikna edebilirsin, dedi.
Cevap
5Cevap
Altta yatan mesaj ayrılmak istemiyorsan başka yollarla ikna edebilirsin o şekilde yanında kalırım demek istemiş gibi... Gereksiz bir çaba istemem yan cebime koy
Amacı ne?
Kendi ilişki istemiyorum dedi sonra kararıma saygı duyacak mısın diye sordu? Bende tabi dedim, daha önce yapmadığın bir şey değil dedi çünkü eskiden ısrar ediyordum. Sonrada sen konuşma ve ikna etme konusunda çok yeteneklisin ve ben zayıfım dedi. En sonunda da arkadaş kalabilir miyiz dedi?
Bu kişi benim eski sevgilim ve ben eskiden onu çok seviyordum bıraksa bile ben onu bırakmazdım. Ayrıldık aylar sonra görüştük çok mutluydu bende ertesi gün biraz ısrarla aradım o da bunu söyledi : Sana karşı her zaman hislerim ve pozitif duygularım olacak. Her zaman yanımda ve destek oldun ama ben ilişki istemiyorum dedi. Kararıma saygı duyacak mısın tekrarlardı? Bende ne yapabilirim iş yerine mi geleceğim dedim o da daha önce yapmadığın bir şey değil dedi. Sonra senin peşinde koşmamı ve iş yerine gelmemi çok istersin değil mi dedim? O da güldü hayır yemin ederim dedi. Bu ne demek? Ne yapmaya çalışıyor bu süper zeka?
Peki bu işin tam tersi olması için ne yapmalıyım?
Çok dengesiz biri. Mesela görüştüğümüzde çok mutluydu ertesi günde bunları söyledi. Ve hep böyleydi. Neden peşinden koşmamı istiyor? Hem ayrılıyor hem bunları söylüyor
İstemem ama yan cebime koy bir sözüne diz çökerim demiş gitme desen yeter demişte sen naptın acaba
Bu kişi benim eski sevgilim ve ben eskiden onu çok seviyordum bıraksa bile ben onu bırakmazdım. Ayrıldık aylar sonra görüştük çok mutluydu bende ertesi gün biraz ısrarla aradım o da bunu söyledi : Sana karşı her zaman hislerim ve pozitif duygularım olacak. Her zaman yanımda ve destek oldun ama ben ilişki istemiyorum dedi. Kararıma saygı duyacak mısın tekrarlardı? Bende ne yapabilirim iş yerine mi geleceğim dedim o da daha önce yapmadığın bir şey değil dedi. Sonra senin peşinde koşmamı ve iş yerine gelmemi çok istersin değil mi dedim? O da güldü hayır yemin ederim dedi. Bu ne demek? Ne yapmaya çalışıyor?
Uyusana
Peşinden koşmanı istiyorum diye okudum hocam. Prenses erkek. Yapma. İstiyor gibi ama yan cebime koy. Ayrılıyorsan ayrılıyorsun istemiyorsan beni ikna et demeyeceksin birader de
Bir söz okudum, şöyle diyordu:
Kendine olab saygın duygularından ağır basmalı.
Aynen öyle…
Bu kişi benim eski sevgilim ve ben eskiden onu çok seviyordum bıraksa bile ben onu bırakmazdım. Ayrıldık aylar sonra görüştük çok mutluydu bende ertesi gün biraz ısrarla aradım o da bunu söyledi : Sana karşı her zaman hislerim ve pozitif duygularım olacak. Her zaman yanımda ve destek oldun ama ben ilişki istemiyorum dedi. Kararıma saygı duyacak mısın tekrarlardı? Bende ne yapabilirim iş yerine mi geleceğim dedim o da daha önce yapmadığın bir şey değil dedi. Sonra senin peşinde koşmamı ve iş yerine gelmemi çok istersin değil mi dedim? O da güldü hayır yemin ederim dedi. Bu ne demek? Ne yapmaya çalışıyor?
Belkide kendini yetersiz görüyor ya da
Hazır değilim demek istiyor olabilir
Sana yetmeyeceğini düşünüyor olabilir
Maddi manevi sorumluluk ya da ilgi
Zayıflıktan bunu anlayabilirsin
Yetersiz değil de hazır değilim dedi.
Kendi ilişki istemiyorum dedi sonra kararıma saygı duyacak mısın diye sordu? Bende tabi dedim, daha önce yapmadığın bir şey değil dedi çünkü eskiden ısrar ediyordum. Sonrada sen konuşma ve ikna etme konusunda çok yeteneklisin ve ben zayıfım dedi. En sonunda da arkadaş kalabilir miyiz dedi? Ne demek istedi?
Bak açık sözlü ne güzel söylemiş kırmadan üzmeden böyle olması en güzeli karşılıklı anlayış güzeldir
Hiç açık sözlü değil söyledikleri çelişkili
Bu kişi benim eski sevgilim ve ben eskiden onu çok seviyordum bıraksa bile ben onu bırakmazdım. Ayrıldık aylar sonra görüştük çok mutluydu bende ertesi gün biraz ısrarla aradım o da bunu söyledi : Sana karşı her zaman hislerim ve pozitif duygularım olacak. Her zaman yanımda ve destek oldun ama ben ilişki istemiyorum dedi. Kararıma saygı duyacak mısın tekrarlardı? Bende ne yapabilirim iş yerine mi geleceğim dedim o da daha önce yapmadığın bir şey değil dedi. Sonra senin peşinde koşmamı ve iş yerine gelmemi çok istersin değil mi dedim? O da güldü hayır yemin ederim dedi. Bu ne demek? Ne yapmaya çalışıyor bu süper zeka?
Zamanı bekle hersey daha ıyı olur
Bırakma beni demiş resmen😂
Anlamadım bende 😂 Kendi ilişki istemiyorum dedi sonra kararıma saygı duyacak mısın diye sordu? Bende tabi dedim, daha önce yapmadığın bir şey değil dedi çünkü eskiden ısrar ediyordum. Sonrada sen konuşma ve ikna etme konusunda çok yeteneklisin ve ben zayıfım dedi. En sonunda da arkadaş kalabilir miyiz dedi? Ne demek istedi?
O sen daha çok bağlan diye taktik için bırakma kozu kullanmış sende iyi tamam deyince kendi de yalvaramayınca senin aklını bulandırmaya çalışıyor
Sanmıyorum. Bu kişi benim eski sevgilim ve ben eskiden onu çok seviyordum bıraksa bile ben onu bırakmazdım. Sonra ayrıldık aylar sonra görüştük çok mutluydu bende ertesi gün biraz ısrarla aradım o da bunu söyledi.
Ama ne anlatmaya çalıştı anlamadım?
Ben ne zaman gidersem gideyim sen beni unutamaz döndürürsün demiş işte
O zaman
Sana karşı her zaman hislerim ve pozitif duygularım olacak dedi. Her zaman yanında ve destek oldun dedi ama ben ilişki istemiyorum dedi. Kararıma saygı duyacak mısın tekrarlardı? Bende ne yapabilirim iş yerine mi geleceğim dedim o da daha önce yapmadığın bir şey değil dedi. Sonra senin peşinde koşmamı ve iş yerine gelmemi çok istersin değil mi dedim? O da güldü hayır yemin ederim dedi. Bu ne demek? Ne yapmaya çalışıyor bu süper zeka?
Kandır beni demiş
Ne yapmaya çalışıyor?
Kendi ilişki istemiyorum dedi sonra kararıma saygı duyacak mısın diye sordu? Bende tabi dedim, daha önce yapmadığın bir şey değil dedi çünkü eskiden ısrar ediyordum. Sonrada sen konuşma ve ikna etme konusunda çok yeteneklisin ve ben zayıfım dedi. En sonunda da arkadaş kalabilir miyiz dedi?
Bu işi FB ye çevirmek istiyo olmasın?
Bilmiyorum. Bu kişi benim eski sevgilim ve ben eskiden onu çok seviyordum bıraksa bile ben onu bırakmazdım. Sonra ayrıldık aylar sonra görüştük çok mutluydu bende ertesi gün biraz ısrarla aradım o da bunu söyledi. Ne anlatmaya çalıştığını anlamadım?
Ara ara takılalım diyor durum net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu nasıl karmaşık bir durum böyle! 🤯 Sanki hem ayrılmak istiyor hem de "beni durdur" diye çığlık atıyor gibi. 🤔 "Ben zayıfım, beni ikna edebilirsin" demek, topu tamamen sana atıyor canım. Sanki ilişkiyi kurtarma sorumluluğu sende gibi. Ayrılık kararı alıp sonra "ikna edebilirsin" demek, açıkçası biraz kafa karıştırıcı. Böyle durumlarda kendi hislerine odaklanmak en güzeli, bu karışık sinyallere takılma derim ben! Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖
Canım ya, resmen bir 'seni istiyorum ama istemiyorum' oyunu bu! 🎭 Belki de egosu tatmin olsun istiyor, dikkat et! 💖
Evet, peki tam tersi olması lazım ne yapmalıyım?