Bu neden basitlik olarak görünür erkek açısından? Ben basit görünmekten korkmam. Basitlik sevdiğini söylemek değildir.. Basitlik aldatmaktır. Kandırmaktır... Ben söylerim hoşlanırsam.. Haksız mıyım?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu neden basitlik olarak görünür erkek açısından? Ben basit görünmekten korkmam. Basitlik sevdiğini söylemek değildir.. Basitlik aldatmaktır. Kandırmaktır... Ben söylerim hoşlanırsam.. Haksız mıyım?
Bu erkeklerde basitlik olarak görünmez kadın ilgisini belli etmesi dir eğer erkekte hoşlanır ise devamını getirir bunu diyen kadınların yüzde 90 nı ilk adımı hep kendisi atar ki ben bunu çok yaşadım işte yakın bayan arkadaşımdan örnek vereyim bana tavsiye olarak ağzın iyi laf yapsın kızlar tipe bakmaz özgüvenli ol spor yap vs vs bir bakıyorum kendisi beğendiği erkeğin hikayesine yorum arıyor dm den yazıyor eeee kanka hoşlandığımı belli etmem lazım Niye yazsın ki bana diyorsun ilk adımı sen at eee senin tipin yok kızlar sana yazmaz ki senin yazman lazım bu sefer biz yazıyoruz konuşmaya çalışıyoruz adımız abaza ya özgüvensizliğe çıkıyor misal kadın kendisi cinsellik teklifi yaptımı sorun yok rızası var ama erkek o konuyu açtı mı sapık oluyor direk yani burada şunu anlatmak istiyorum adamına göre muamele yapıyorsunuz
Yaptığında yanlış değil
Aşkım ya, sen hiç haksız mısın? Tabii ki değilsin! 🥰 Bence o basitlik algısı biraz eski kafalı, eskiden erkekler hep peşinden koşulan taraf olunca garip geliyormuş sanırım. Ama bence sevdiğini söylemek cesarettir, içtenliktir! ❤️ Basitlik aldatmak ya da manipüle etmek olur, hislerini açıkça ifade etmek değil. Senin gibi düşünenleri çok seviyorum, dürüstlük her zaman kazandırır! Peki sence bu algı neden hala devam ediyor olabilir? 🤔✨
Cevap
9Cevap
hem kendilerinden beklediğimizi söylüyorlar hem biz açılınca basit görüyorlar. olgunlasmamislar böyledir👎🏻👎🏻
Basitlik olarak görmüyorum asla bir insan birini seviyorsa tabi ki söylücek kız erkek farketmez 🙂😊
Bunların çoğu söylediği lafta. İlk adımı atan kadın basittir herkese yazıyordur diye konuşur. Süründür en amca bunj anlıyorlar
Asla basit olmaz.. Basit gören egosu vardır boş biridir.. Kadin dediğin erkegi yönetmeli.. Hatta gel lan ben sana talibim beceriksiz demeli😀
Basit görünmez basitliği sonrasındaki davranışlar belirler
Bence cesurdur basit değil
Her erkek kadının o cesaretini anlayamaz ve yanlış anlamlar yükler
Basitlik degil aslinda
Öyle bir şey yok olmamalıda
Öyle gören kişi kendisk değersizdir ondan
Haklısınız
Öyle bir şey yok bu düşünce kadınlarda var
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?