Sıkılmasını heyecan duymamasını anlarım da artık erkek olarak bile görmüyor kız arkadaşı gibi davranıyorsa sorun nedir iyi davranıyor olması mı
3 ay
Sıkılmasını heyecan duymamasını anlarım da artık erkek olarak bile görmüyor kız arkadaşı gibi davranıyorsa sorun nedir iyi davranıyor olması mı
Muhtaç gibi davranırsan, her dediğini golden köpeği gibi onaylarsan, kendine saygını yitirirsen, her sözüne ve sohbette geçen her konu için onun dediklerini savunuyorsan ya da kendi net fikrin yoksa, yemek ve mekan olarak sürekli sen ona soruyorsan sorumluluk alıp bir yere götürmüyorsan, hayatının merkezine koyup bunu da açık açık ona belli ediyorsan... Bir vakitten sonra ne saygısı kalır ne de seni erkek olarak görür...
Doğru dedin
Bu sorunun arkasında biraz kırgınlık ve kafa karışıklığı var gibi hissediyorum 🌿 Sen “iyi davranıyorum ama neden böyle?” diyorsun. İyi olman sorun değil, ama çekim sadece iyilikle beslenmiyor. Kadın seni duygusal olarak güvenli ama heyecansız bir yere koyduysa, zihninde partnerden çok arkadaş kategorisine geçmiş olabilirsin. Flört enerjisi, sınır, hafif gizem ve özgüven azalınca çekim de azalabiliyor 🔥 Mesele iyi olman değil, kendini nasıl konumlandırdığın aslında.
Cevap
1Cevap
Alışıyor ona... Ya da erkekliği bitmiş veya zararsız.
Pasif olması
Açar mısın
Kadının her istediğine tamam diyorsan, ev işlerini yapıyorsan, kendine bakmayıp fedakarlık yapıyorsan, futbol, arabalar, dışarı çıkmak vb gibi heveslerin yoksa erkek gibi görünmezsin
Benim fikrimce bir erkeğin ağırlığı olmalı kendine bakmalı ayna karşısında 1 saat saç yapmalı, arabası varsa içinde yatıp kalkmalı (mecazen) futboldan anlamalı
Dm den konuşma şansımız yoktur neyse, şimdi erkek başka şehirde aslında olduğu kişilikten farklı birisi gibi davranıyor o daha nazik daha kibar daha iyimser davranıyor ama yaşamında çok fazla bir şey yok hep aynı şeyler evden işe işten eve giden birisi her gün konuştuklarını düşün ama artık konuşacak bir şey kalmıyor ve kadın o erkekten sıkılıyor onun dışında da ilk zamanlardaki çekicilik s ve tutku arzu hiçbir şey kalmıyor ya erkek bunu hissediyor
Ayak topu kısmına katılmıyorum erkek dediğin bakımlı olmalı ama aynanın karşısında 1 saat saç yapmalı kısmı abartı erkek dediğin yüzünü yıkar hafif saçını toparlar 2 dakikada çıkar gerisi ona göre değil ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?