Iki yillik sevgilim ayrilik mesajimdan sonra iki gun nasilsin bile demedi, bu iliskiden hala bir sey olur mu?

Kız şakası yaptı diye ayrıldım üniversiteliyim tatil için eve geldim iki hafta sonra staj için gideceğim iki yıllık sevgilim sevgisinden o kadar eminim ilgisi vs kız şakası yaptı üç kez daha yapmıştı uyarmıştım da en son uzun bir ayrılık mesajı attım baya ağır konuştum bana değer vermediğini sevgisine inanmadığımı gözünün dışarıda olduğunu düşündüğümü söyledim. İlişkinin sorumluluğunu alabilecek ciddi hale gelirsen buradayım dedim seviyorum dedim ama değersiz hissediyorum dedim. Onun üstüne iki gün boyunca bir nasılsın bile demedi. Sordum ne olsun istiyorsun sonuç ne insan bir sorar mesaj atar gibisine yüz yüze geldiğimizde net şekilde konuşuruz dedi tamam dedim görüldü attı. Belki incinmiştir falan ama iki gün ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum bu kadar sevdiğimi biliyor insan bir nasılsın diyemez miydi ya.

Iki yillik sevgilim ayrilik mesajimdan sonra iki gun nasilsin bile demedi, bu iliskiden hala bir sey olur mu?