Sevgilim tesetturumu birakmami ima etti?

3 senelik bi ilişkimiz var yazda düğün düşünüyorduk yani baya ciddiydik. Onun annesi kapalı tesettürlü yani. Ama 2 tane ablası açık saçık baya süslü yani. Hatta o ablalarımız arkadaşları da eve geliyor sürekli onlar da açık insanlar. Ben tanistigimizdan beri tesetturluyum yani ondan önce de tesetturluydum. 3 senelik bi ilişkimiz olduğu icin saçlarımı açıp foto attım yani hata veya değil buna yorum yapmayın lütfen. İşte açık halimi beyendi. Neyse bi gün sohbet ederken bana tesettür aslında gereksiz givi cümleler kurdu ben üstüne gittim açık olmamımi isterdin diye bana dediki yok ben asla karışamam dedi ben de karışmak değil ama isteğin o yönde mi dedim. Bana kabak çiçeği gibi açık değil ama evet dedi. Sonra tartıştım biraz yani değişik geldi çünkü zaten evlenince açık halimi görecek neden dışarı da kafamı açmaya çalışıyor bilemedim yanına mı yakıştıramıyor? Bi de deniz konusu çıktı denizde mayoyla gezmeme izin verirmiş yanj ben tesetturluyum bunu duyduğum da midem bulandı kocan diğer erkeklerin yanında mayoyla gezmeye izin veriyor çok iğrenç geldi çünkü ben kadinalr plajına gidiyorum normal de yani eşimle denize gideceksen de haşemayla giderim. sizce tesetturumu açmak istemesinin nedeni ne?

Sevgilim tesetturumu birakmami ima etti?