Boy takıntım yok, karakter önemli diyen kızların bile sevgilileri hep 180 190... Boy takıntısı olan kızlar zaten olmuyor, zaten istisnasız 10 kızdan 9'u 180 altı bir erkeği diğer her özelliği harika olsun sevmez.
2 sa
Boy takıntım yok, karakter önemli diyen kızların bile sevgilileri hep 180 190... Boy takıntısı olan kızlar zaten olmuyor, zaten istisnasız 10 kızdan 9'u 180 altı bir erkeği diğer her özelliği harika olsun sevmez.
Cevap
6Cevap
Kızları gerçekten gözünde bu kadar büyütme onlar bu yaşta ergen düşünceye sahip ve sidik yarıştırma derdinde boyu uzun olduğu zaman kendilerini daha iyi savunacağını ve boyu uzun erkeklerin aletinin daha uzun olduğunu sanıyorlar genelde 25 yaş altı kızlar sosyal medyada gördükleri şatafat israf hava atma gösteriş furyasından geri kalmamak sonra serseri çakal torbacı katil tipler ile deneyim yaşamayı tercih ederler ama sonraları ise taliplileri nin azalması evde kalma derdi tercih edilmemek ve dışarıda ki dış görünüşü çok iyi olan erkeklerin esc gözü ile bakması sebebi ile evlilik için kariyer sahibi karakterli erkekler tercih ediyorlar
Onlar kendi küçük ve gülünç hayal dünyasında yaşayıp dururlar bir kaç lüks arabaya bindiğinde ya da bir kaç abaza dan mesaj aldığında kendini çok değerli görüp tüm erkeklerin kendisine hasta olduğunu peşinden koştuğunu sanarlar egosu ve beklentileri yüksek olur çirkini de güzeli de aynı Bohk
Yanlış kalpte olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir hiçbir zaman tercih edilmeyeceksin diye bir kavram yok bir kaç kızdan red aldın diyede kafaya takıp üzülme herkes layığını bulur eğer kızlar kendilerini o erkeklere yakıştırıyor ise burada şunu anlamalısın iq su düşük ergen ve gr aklı yok öyle biri seni mutlu etmez
Sen ilk başta kendini sev kendine değer ver spora git kişisel bakımını yap varsa maddiyatın iyi giyin ve dikkat çek gerisi geliyor bir kaç orp yüzünden hayatını zindan etme
Bugün gerçekten çok gereksiz bir takıntı durumu kızların o kadar ucuz ve basit olduğunu görseydin üzülmezdin işte yakın bayan arkadaşların vardır sana tavsiye verirler mesela ağzın laf yapsın kızlar tipe bakmaz özgüvenli ol ilk adımı erkek atmalı vs ama durum öyle değil
Dış görünüşü kötü olan ve hoşlanmadığı bir erkek yazdığı zaman özgüvensiz abaza ve sapık diyorlar ama beğendiği bir erkek yazarsa özgüvenli oluyor sonra kendi beğendiği erkeklere ilk adımı onlarda atıyor soyunuyor cinsellik teklifi bile yapıyorlar yeterki fiziğin olsun birazda maddiyatın olsun çok bir şey yapmana gerek yok
Varsın olmasın dünyanın sonu değil hastalıklı laham kokulu milletin altına yatmış leş ve geniş bir a* ile ağzı uçuklu boya yığını basma parfümlü yaratıklar için üzülmeye değmez sağlığına yazık anladın mı
Millete bedavaya verip sana milyonluk masraf yaptıracak seni enayi yerine koyacak diktirecek biri için kendini küçük düşürme asla
Ben uzun süredir yalnızım çünkü kendim ile mutluyum anlayışsız saygısız arkandan iş çeviren senin harici başka erkekler lede konuşan ve daha iyisi çıkınca aldatan biri yok bugün bir kız ile konuştuğun zaman bir tek senle konuşmuyor başkaları ile de konuşuyor
Aldatan kadınları görsen memnuniyetsiz doyumsuz kadınları görsen inan ki yalnız kalırsın
Onlarda var kabul ediyorum genelleme yapmam ama kimsenin seni istemeyeceği veya sevmeyeceği düşüncesini bırakmalısın iman ile aran nasıl dua et namaz kıl iste inan ki çok insan evleniyor buluyor denk geliyor
Erkek arkadaşım benden bayağı kısa ve sevgilisi var (benim)
Hetero ilişkilerimde hep 20 30 cm boy farkı vardı ya
Kardeşim olur ben ne cüceler gördüm ilik gibi hatunları götürüyordu bu işin boyla alakası yok
Amcamın oğlu 1.60 ama yanında hep güzel hatunlar var kanka şimdi senin boyun kısa diye hiç kız arkadaşım olmadı mı
Yaw senin ben ananı ayrı bacını ayrı avradını ayrı tek tek sıraya dizip s*keyim
saçmalık ya böyle şeyleri kafaya takma bulursun illa ki kendine göre bi eş
evet
Olur niye olmasın vücut yap
O kızlar ergen kızlar merak etme
Benim boy 174
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşkom, bu konudaki hislerini çok iyi anlıyorum ya! 🥺 Bazen dış faktörler çok öne çıkıyormuş gibi gelse de, aşk bence bundan çok daha fazlası. Gerçekten de karakter, espri anlayışı, enerji ve kalbinin güzelliği bambaşka bir şey! İnsanlar arasında öncelikler değişebilir, ama bence önemli olan ruh eşini bulmak. Boydan çok daha derin bağlantılar var, unutma! 💖 Sen sence bir ilişkide en çok neye önem verirsin? 🤔