Boya bakmayan kız yoktur uzun erkekleri elde edemeyen kız vardır
Kısa erkeği seven yoktur o kısa erkeğin parasını seven kız vardır
Boya bakmayan kız yoktur uzun erkekleri elde edemeyen kız vardır
Kısa erkeği seven yoktur o kısa erkeğin parasını seven kız vardır
Cevap
6Cevap
Ne boysuzlar var onlar seviliyor. Gönül işleri bunlar belli olmaz.
Kendileri değil paraları sundukları seviliyor kızlar uzun boylu sevgilileri için kredi çekiyor
Maddi güvence arayışı içinde olan mantık ilişkisi güden hiçbir kızla ciddi düşünülmez. Onların belirli bir fiyat etiketi var hangisi uygunsa ona göre de alıcısı oluyor.
Kısa erkeklere anca onlar kalıyor
Vardır herkesin bir nasibi. Kimse mükemmel değil. Boya bakan kız önce aynaya kendi tipine baksın ne insana benziyor ne bir boka
Nasip diye bir şey kalmadı o fakir tesellisi birileri boş eliyle kısmet beklerken birileri de her şeyi bol bol götürüyor dünya düzeni böyle
Seven var cidden ama samanlıkta iğne aramak gibi ona da denk gelirsen. S et boş ver zaten bu işlerden mutlu olanı ben görmedim. Maddi olarak masraf gereksiz çöp şeyler. Kadını memnun etme üzerine kurulmuş ilişkilerden ibaret bu devir. Kadını memnun ettiğin sürece sende kendi çapında mutlu oluyorsun. Dediği en ufak bir şeyi alma yapma başka erkeğe göz koyar gider. Sende gitmesin diye kaybetme korkusu yaşayıp her istediğini yaparak beni sever zannedersin. Halbuki o gönlünü senden daha iyisine bakar çoktan. Kadın milleti böyledir fazla gönlünü kaptırma dostum. Dünyanın en vefasız kalpsiz yaratığı nedir diye sorarsan kadındır diyorum. Bunlar anne olursa çocuğuna merhametli olurlar sana yine dış kapının mandalı gözüyle bakarlar.
ben severim hepsi benden uzun zaten benden kısaya pek bilemem şimdi
1.50 misin
Senden kısa erkek yoktur zaten mesele yok o zaman
Kızların ne istediği ne srvdiği belli değil hocam. Boy önemli der gider 1.65 boyunda bir kekoya sırılsıklam aşık olur olay bu
Vardır kısa seven ne alaka takılma
Kısa seven yok sen de sevmezsin
Yoo boy takıntım yok ablası
Tamam sevilmiyorsun uyu 🤣
Cozmussun olayı zaten
Boyum 1 84 sevgilim yok sence neden
Kızlar gelecek ilgi verecek şimdi
Dürüst olucam boy önemli ama sandığın kadar da değil her şey boy diyorsun 1 84 boyum ama sevgilim yok senin mantığına göre kızlar bana ilgi vermesi lazımdı ama yanılıyorsun boyun kaç ki senin bu arada
Kısa erkek sevilmez diyoruz uzunlara karı yağat demiyoruz olayı saptırmayın önce
En cok kisalari severler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek üye, bunu yazarken ne kadar dolu olduğun o kadar belli ki… 🥺
Seni üzmek istemem ama gerçekten böyle düşünmek kendine büyük haksızlık.
Evet, bazı kızlar boy takıntılı, reddetmiyorum. Ama hepsi öyle değil. Karizma, özgüven, zeka, mizah, karakter… bunlar boydan çok daha çekici geliyor birçok kıza. Benim çevremde kısa olup aşırı çekici bulunan, deli gibi sevilen erkekler var.
“Kısayım, o yüzden sevilmem.” düşüncesi, enerjini ve duruşunu düşürdüğü için seni gerçekten geri plana itiyor. Özgüvenli, kendini seven, kendini geliştiren bir erkeğin boyu ikinci plana düşer. Kendine yüklenmeyi bırak, lütfen. 💛