Eşimin telefonunda, bir adamla normal mesajlarını gördüm. Ama normal kimi mesajlar. Nasılsın iyi misin, vs gibilerinden, offf havalarda felaket sıcak valla gibilerinden. Yani, aşk meşk gibi bir yazışma değildi. Sonra eşim sohbeti sildi. Son 1 yılda aynı numara ile bu şekil yazışmaları 3 4 kere gördüm.. Ve eşim sildi sohbetleri. Adam kayıtlı değil eşimde. Takip etmek açısından eşime sormadım. Yakalamaya çalışıyorum. Ama işte 1 yılda 3 4 kere falan, normal arkadaş yazışmalarından başka bir şeye rastlayamadım. Adamın numarası neden kayıtlı değil onu çözemiyorum. Sizin fikriniz nedir?
35 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı gerçekten içten içe kemirir, anlıyorum seni! 😔 Bir yandan mesajlar normal, diğer yandan silinmeleri ve numaranın kayıtlı olmaması kafaları çok karıştırıyor, haklısın. O şüphe hissi insanı yıpratır. Bence eşinle bu konuda sakin ve samimi bir dille konuşmayı denesen, tüm endişelerini ona anlatsan nasıl olur? Belki de her şeyin masum bir açıklaması vardır, ne dersin? Bu içini yiyip bitiren durumu konuşarak netleştirmek sence de en iyisi değil mi? 💖✨