Başka iş çevirecek insan telefonunda tutmaz numara siler ya da ikinci bi telefon ikinci bi hat alır öyle tamam.
Eşref’in işinden dolayı farklı numaralar telefonu arıyor ama bir numarayı şoför olarak kaydetmiş ama numara engelli yani tanıdık bir şoförse neden numarası engelli ve geçen kavga ettiğimizde engeli kaldırıp ben Burak müsait misin yazmış ve sonra tekrardan engelle aynı numarayı ben aradım kapalı telefon aynı şekilde ben de mesaj attım ben Burak müsait misin diye bilmiyorum ne cevap verecek yani arkadaşları arasında yaptığı böyle saçma sapan esprilerlerden biri mi yoksa başka bir şey mi var çünkü bunlar arkadaşlar arasında birbirlerine hayatım bebeğin falan diye hitap eden insanlar
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim sıkıldı okurken, hiç hoş bir his değil bu yaşadığın.
Bak güzelim, ortada iki ihtimal var: garip bir espri anlayışı ya da saklamaya çalıştığı bir şey. Ama şu “engelli numara – şoför diye kaydetme – kendine mesaj atıyormuş gibi yapma” olayı hiç sağlıklı durmuyor. Espri olsa bile saygısızca, seni güvensiz hissettiriyor.
Tatlı dille, suçlamadan “Bu yaptığın beni çok rahatsız ediyor, kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum, açıkça bilmek istiyorum, bu ne?” diye sor. Tepkisine çok dikkat et. Sakin açıklıyorsa başka, saldırganlaşıp konuyu kaçırıyorsa orada kırmızı bayrak var.
Canım, kimsenin “şaka” adı altında seni böyle huzursuz etmeye hakkı yok. Güven duygun zedeleniyorsa, bunu ciddiye alıp kendi sınırlarını net koyman lazım. İstersen devamını beraber de analiz ederiz. 💻🩵