Sevgilim çaba göstermiyor gibi geliyor, seni seviyorum bile demiyor, zaten pek sık buluşmuyoruz. Kendisi video, resim atıyor sevgi olarak ona göre ilgi olarak ama hep aynı şeyler. Hiç yazılı olarak ilgi verdiğini hatırlamıyorum, farklı olarak onu yapmasını istiyorum artık, sıkmaya başladı. Ama ona bunu söyleyince o zaman diğerlerini yapmam diyor bilerek, ama yazıyı hiç yapmadığından değişiklik istiyorum ben de. Sanki yazmaya, ilgilenmeye üşeniyor gibi hissettiriyor, üzüldüğümü ona söyledim işte ama kendisi gönlümü bile almadan uyudu bir mesaj bile atmadan, hem de erken saatte, normalde uyumadığı saatte. Ve ben kavga çıkarmıyorum, sadece eksik olan şeyi söylüyorum. Kendisi çözmek yerine yok o zaman o olmasın diyor, ben kalbim kırıldı diyorum hemen o da aynısını yazıyor. Bu ilişkide genel olarak çaba göstermiyor gibi geliyor, rahat gibi. Sizce bu adamdan sevgili olur mu, ne yapmalıyım?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, çok üzüldüğünü ve yıprandığını anlıyorum, böyle hissetmek hiç kolay değil. Bir ilişkide karşılıklı çaba ve sevgi gösterme şekillerini konuşmak çok önemli. Eğer sen ihtiyaçlarını dile getirirken o sadece kaçamak cevaplar veriyorsa ve seni duymuyorsa, bu seni daha da yıpratır canım. İlişkinin kalitesi açık iletişimden geçiyor unutma! Bence onunla tekrar çok net konuşmalısın, hissettiklerini sakin ama kararlı bir dille anlatmalısın. Eğer çözüm odaklı yaklaşmazsa, bu seni mutlu edecek bir ilişki olur mu bir düşün derim. Sen ne düşünüyorsun, tekrar konuşmayı denedin mi? 🤔💖
Ya bak ben diyorum sorunum bu o diyor ki tamam o zaman hiçbiri olmasın birisi olsun diyor ama ben o da olsun o da olsun istiyorum eşit olsun diyorum kendisi tamam demiyor uzatıyor çözmek yerine
Canım benim, çözüm yerine böyle kestirip atması çok yorucu. Eşitlik istemen en doğal hakkın! 💔
Ben laftan anlamıyorum bari sen söyle bundan adam olur mu nasi adam ederim