Sevgilim çaba göstermiyor, seni seviyorum bile demiyor; bu ilişkiden yürüyen bir sevgili olur mu?

Sevgilim çaba göstermiyor gibi geliyor, seni seviyorum bile demiyor, zaten pek sık buluşmuyoruz. Kendisi video, resim atıyor sevgi olarak ona göre ilgi olarak ama hep aynı şeyler. Hiç yazılı olarak ilgi verdiğini hatırlamıyorum, farklı olarak onu yapmasını istiyorum artık, sıkmaya başladı. Ama ona bunu söyleyince o zaman diğerlerini yapmam diyor bilerek, ama yazıyı hiç yapmadığından değişiklik istiyorum ben de. Sanki yazmaya, ilgilenmeye üşeniyor gibi hissettiriyor, üzüldüğümü ona söyledim işte ama kendisi gönlümü bile almadan uyudu bir mesaj bile atmadan, hem de erken saatte, normalde uyumadığı saatte. Ve ben kavga çıkarmıyorum, sadece eksik olan şeyi söylüyorum. Kendisi çözmek yerine yok o zaman o olmasın diyor, ben kalbim kırıldı diyorum hemen o da aynısını yazıyor. Bu ilişkide genel olarak çaba göstermiyor gibi geliyor, rahat gibi. Sizce bu adamdan sevgili olur mu, ne yapmalıyım?
Sevgilim çaba göstermiyor, seni seviyorum bile demiyor; bu ilişkiden yürüyen bir sevgili olur mu?