Aranız çok iyi olsun ama yıllar sonra da mesafeli gibi davransa sizden soğumuş gibi davransa ayrılmak ister misiniz ya da ne yaparsınız

Aranız çok iyi olsun ama yıllar sonra da mesafeli gibi davransa sizden soğumuş gibi davransa ayrılmak ister misiniz ya da ne yaparsınız

Hayır elbette. Yani bazı zamanlar gelir ilgilenemez benimle, işleri olur, sıkıntılar olur problemler olur. Sonrasında bu sıkıntılar bu işler vs geçince zaten daha çok zaman ayırır seviyorsa insan. Ha kastedilen şey soğuk yapmak bile isteye ilgisiz bırakılması ile evet Soğuğa karşı bir ölçüde dirençliyim. İlgi sevgi açlığına bir süre dayanabilirim. Mücadele ederim seviyorsam. Direk ilgisizlik ve soğukluk hissettiğim için terketmem sevdiğimi.
Cevap
3Cevap
Ayrılırım
Bende ayrılırım diye düşünürüm hatta ayrıldım demeye kalmadan ayrılırım arayıp sormam
Direkt sen beni sevmiyorsun derim tepkisine göre davranırım
Ben de aynı düşüncedeyim sevgi ve ilgi alâka yoksa iletişimi keserim
kişiler sevildiğini değer gördüğünü yaşamak ister bunu hissedemedikten sonra bu değer anlamını yitirebilir
Evet haklısın
Bu arada bir oluyorsa sorun değil ama sürekli olursa birşeyler yolunda gitmiyor demektir
Devamlıysa ayrılırım ben zaten
Düzgün bi sebebi varsa np ama keyfinden böyle yapıyorsa işim olmaz ayrılırım
Konuşurum sorununu Öğrenmeye çalışırım çözüm için
Buda değişik öneri
Olgunca olması gereken bu diğer şekilde daha çok karışıklığa yol açar sende soğuk olsan yarım kalır en azından konuşulup ya devam ya da çözüme ulaşmak gerekir sonuç odaklı
Konuşmaya yanaşmazsa zaten öleceğini bilsem yardım etmem
Aynen öyle suç ona kalır her türlü
Kalsın kalmasın umrumda olmaz
Millet nikahlı eşini boşuyo bunun için
Evet o yüzden eşler birbirini iyice tanımadan evlenmemeli ve çocuk yapmamalı
İlgisiz ilişkiye tahammülüm yok
İlgi ve alâka yoksa zaten o ilişki fazla yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?