Sevgilimin ailesi altın ve nişan konusunda bu kadar cimri ve saygısızken ilişkiye devam etmeli miyim?

Sevgilimle ailelerimiz tanıştı, annesi çok soğuk biriydi, uzaktan geldikleri için tek seferde her şey konuşulacaktı, altında bunlara dahil getirecekleri, ben 4 bilezik 20 gr ve kolye istedim, nişanımda da bana kendi bileziklerimi taksınlar sonra gün sonunda geri vereyim dedim. Sevgilime, ailesinin durumu çok iyi olmasına rağmen tek erkek olan 2 kardeşler, tek erkek, elimizden ne gelirse dedi, düşünceleri de şu; anne bir tane 10 gr, baba bir tane, abla evli bir tane 10 gr, bilmem amcadır falan bunlara güveniyor. Ben de sevgilime, altın takmayı sevmiyorum, bunları evlendikten sonra satarız, ev alırız, benim kendi şahsi aracım var 600 bin, onu da satarız üstüne koyarız dedim, çalışır kredi öderiz dedim, ben daha ne yapayım. Babası döndü, araba zinciri getirsem kolye zincirinin yerine, sonra dönüp bilmem 5 tane teneke bilezik getiririm tarzı dalga geçti, aşırı sinirlerim bozuldu, ben efendiliğimi korudum, sesimi çıkarmadım, hizmetimi ettim, dört dörtlük. Annesi odadan kaç defa çıkıp ablasıyla konuştu sanırım, çok zoruma gitti, ailem bir lira bile kendilerine istemediler, oğlun için yapacaksın dediler ve babası oğlu için hiçbir şey yapmıyor. Biz de nişanlandırdık, hiçbir şeyimiz yok olmasına rağmen aynılarını bir şekil çalıştık çabaladık yaptık. Nişanımı da kendim yapacağım, sevgilimle konuşacağım, ya devam edeceğiz, o da ailemin yanında ablalarımla üslupsuz konuştu, hepsini konuşacağım, ona göre yol alacağım, ailem hiç istemiyor.

Sevgilimin ailesi altın ve nişan konusunda bu kadar cimri ve saygısızken ilişkiye devam etmeli miyim?