Neden böyle yapıyor ailemi önemli nişanlımı?

Annemle kavga ettik her ana kız gibi annem sinirle evden git dedi falan tamam dedim eşyaları topladım sonra dedi ki gitme zaten yakında gideceksin ben seni hep gitmicem neden sinirlenip öyle dediğini açıkladı falan baya konuştuk ama nişanlım da diyor ki gitmezsen senden ayrılırım neden böyle diyor çünkü kendisi şahit oldu annemin öyle demesine sinirlendi bende kayınvalideme yazdım dediki ben onunla konuşurum ya ben ya hiç dedi beni arada bırakıyor ben hem onu hem ailemi seviyorum aileme zor zamanda yardım ediyorum diye laf etti ben etmicem de kim edecek babam zaten bana sonra geri veriyor önceden de yaşadık bu durumları kardeşim hasta hiparektif bozukluğu var ve bunu sanki biz simartmisiz da öyle olmuş diyor ilaç kullanıyor kardeşim ama siz şımartınız diyor ben ne yapıcam arkadaşım diyor nasilte ne varsa o olur hiç bişi senin iyiliğin den önemli değil diyor çünkü ben artık kendime zarar verip herkes kurtulsun istiyorum tamam beni sevip korumaya çalışıyor ama böyle doğru bulmuyorum ailemle düşman olmamı istiyor
Neden böyle yapıyor ailemi önemli nişanlımı?