Sorun bende mi , nişanlımın ailesi niye böyle?

bugün kayınvalidemlere gittik 2 saat yol çektik evlerine vardık bayramlaşır bayramlaşmaz hemen mangal için yola çıktık. Gittiğimiz yer de 30-40 dk sürüyordu. Nişanlımın ailesi uzakta yaşıyor haliyle sıkı fıkı değilim en fazla 2 ya da 3 kere görüşmüşüzdür onda da biri nişanımda birisi ilk tanıştığımda falan..

neyse mangal yerine geldik eşyaları koymaya başladılar. Eltim var , nişanlımın iki kız kardeşi var onlar hemen işe koyuldular bende ml gibi kaldım ortada. Nişanlım da bir anda yanımdan yok oldu. Kayınvalidem çok soğuk ruhsuz birisi asla kızım gel sende şunu yap bunu yap ya da otur et falan demez.
kayınpederim çağırdı dedi ki kızım gel yabancı değilsin misafir gibi durma yardım et diye..

gittim aldım poşetleri yardım ettim.
zaten ahım şahım bir düzenleri yoktu gelişigüzel koydular her şeyi. Biz de mangala gideriz ama biz böyle yapmayız.
Sonra bekliyorum öyle yapacak iş de yok. Kaynanam deseniz zaten hiç oralı değil eşinin yanında geziniyor. Kayınpederim deseniz büyük oğluyla etlerle ilgileniyor. eltim de istedikleri şeyleri veriyor. Eltime sordum abla dedim yapılacak bir şey varda yapayım diye boş duruyorum zaten dedim. o da yok canım babamlar etleri halletcek ben salatayı yapmıştım evde sen otur falan dedi. neyse gittim oturdum ama yok yani canım sıkılıyor kimse konuşmuyor. Bir insan evladı da gelip halin vaktin nasıldır demiyor.
sorun bende mi ya.. kendimi çok kötü hissediyorum.
nişanlım bize geldiğinde ablamın evine geldiğinde kimse ona bunu yapmıyor.

Sorun bende mi , nişanlımın ailesi niye böyle?