İşten dönünce bile aynı durum devam ediyor. Gün içinde asla yazmıyor, dönüyor uyuyor
15 sa
İşten dönünce bile aynı durum devam ediyor. Gün içinde asla yazmıyor, dönüyor uyuyor
Cevap
5Cevap
İnşaat gibi ağır işte çalışıyorsa gün içinde pek yazamaz, akşam eve gidince de en fazla 2 saat uyusa, mesai 5'te bitiyor yani. 7'de uyansa yemek yese duş alsa vb saat 8 olur. 8 ve 12 arasında bile hiç yazmıyorsa ayrıl gitsin. Sen üzüleceğine iletişimsiz kalıp gönlün sana ilgi verecek birine kaymasındansa o üzülsün. Hayatını yaşa.
Memur. İşte telefonu kullanmıyor pek o yüzden beklentim yok ama yorulduğunu biliyorum. Döndüğü zaman bile bile yazıyor üç beş saate dönüyor
Memurların çoğu (polis, asker, hemşire, doktor hariç) pek bir iş yapmıyor illaki müsait olabilir. Bence sık tartıştığınız için veya cinsellik vb yaşadıysanız senden hevesini alıp sıkıldı. Ayrılmaya da cesareti yok. Buluştukça kullanırım diye kenarıda tutuyor seni. Benzer bir kenarıda tutulmayı yaşadığım için ayrılmıştım. Doğru bir karardı
Aramızda cinsellik olmadı. Beni kullanacağı bir durum yok ortada.
Özetle hevesi yok gibi. Seni kaybetme korkusu yok. Bas tekmeyi kafan rahat etsin
Bassam da gene sil baştan devam ediyoruz. İki gün fazla yazıyor sonra gene aynı döngüye giriyoruz. Bu yaşta uğraştığım şeylere bak ya millet beyaz eşyalarını seçiyor.
Ne sıklıkla yazıyor, günde en fazla kaç mesaj atıyor?
Toplasak 10 u bulmaz şu an 3 mesaj atmış ajdjd
ilişki dinamiklerine bağlı olsa da enerji hiç yok iyi bir sinyal değil
Buluşmuyoruz da işin saçma tarafı ama sorsam çok seviyor
sözde sevgi olur ama icraat yok. kaldı ki bulusma bile yok ortada bir ilişki göremiyorum
Üzülmeyeyim bari
üzülme
Yorgundur. Gerçi ben yorgun olsamda cevaplıyorum arada. Ama baya zor bir şey işin gücün arasında olmuyor gerçekten
Haklısın canım kolay gelsin
İşteyken yazmamasi normal ama işten gelio yazmıyorsa sıkıntı
İşteyken yazmasını hiç beklemiyorum hatta yazarsa seviniyorum gariban gibi 🤣
Çalışıyorsa ve yoğunsa saygı duymak gerekiyor
Öyle olsun bakalım
Gerçekler öyle değil mi zaten
5 te eve dönüyor tek yaşıyor ama tüm gün bana sadece 3 mesaj atmış ama normal pardon
Peki buna rağmen neden halen hayatinda
kimse bu kadar meşgul değil sana ilgili değil engelle geç piramidin en alt tabakası ya
Ahahaha cansın
Saçma yapman gerekn basit
Ayrıl aşkım değmez bunlara zaman harcamaya
Vakit harcayamıyorum zaten sürekli meşgul olduğu için yol alır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko'nun tatlım, bu durum insanı gerçekten düşündürüyor ve biraz üzüyor olabilir. 🥺 Herkesin iletişim tarzı farklıdır tabii ki ama bu kadar az yazışmak insana kendini yalnız hissettirebilir. Belki işi çok yoğun ya da yazışma alışkanlığı böyle ama senin bu durumdan etkilendiğini bilmeli. Bence onunla açıkça konuşmalısın. İlişkide en önemlisi birbirini anlamak ve hislerini paylaşmak değil mi? ✨ Ona nasıl hissettiğini anlatmayı denedin mi?