Bir arkadaşım var 3 yıldır sevgililer ve çocuk, evlilik bahsini bile geçirmemiş, hatta konu açılınca hemen başka konuya geçiyormuş
11 sa
Bir arkadaşım var 3 yıldır sevgililer ve çocuk, evlilik bahsini bile geçirmemiş, hatta konu açılınca hemen başka konuya geçiyormuş
Cevap
14Cevap
Şu an hizmetini annecigi yapıyor, annesi yaşlandıgında hizmetini göremez hale geldiginde evlenme telaşına düşer
O zaman zor bulur bdbdh
Hayat kısa ve kimse kendi hayallerini ertelemek pahasına bir başkasının keyfini beklemek zorunda değil
Bu durumda insan karşıdakinin niyetini biliyor ise ve kendisine uygun değil ise söylemesi lazım karşı taraf a
Nafaka yı bahane ederler ama haksız da sayılmazlar da neyse 😂 bence evlenmemelerini bir taraftan destekliyorum sonra ayrılıyorlar
Evlilik gercekten zor karar her anlamda uyumlu olmak gerekir artik çoğu erkek tek yaşıyor yemek bulaşık hic derr değil utu ve temizliğe kadinlar bedavaya geliyor bile neredeyse
Çünkü kadının boyu bir metre diliyse 5 metre ondan olmasın acaba
Bi kadın olarak bunu söylemen komik
Birçoğu maddi çekincelerden ötürü yapıyor, bir kısmı da niyeti ciddi olmadığı için:d
Maadi sıkıntısı yokmuş
Demek ki evlenmek istemiyor 🥴🥴
Bencede nfjf
Yani bunu çok sorgulamamak lazkm
Sorumluluk büyük başarısızlık kaçınılmaz
Hm
Cehennemi yaşamak kolay değil ne yapsınlar
Madem cehennem kıza açık açık desin kızda ayrılıp hayatina baksın
Kızın aklı yok mu peki? Ne diye bekliyor? Kız kendi söylesin. Desin ki evlenmek istiyor musun istemiyor musun. İstemiyorsa eyvallah diyip ayrılsın. Erkeğin ağzından çıkacak iki kelime için bekleyip hayatını mahvetmesin.
Çocuk oyalıyor knk
Oyaliyorsa istemiyor sevmiyor demek ki. Bende diyorum ki bu durumda kız radikal karar almalı. Fazla sabir mutsuzluk getirir.
O zaman yol verecek amiga
İnşaallah verir
Biraz düşünürsen bulursun cevabı
Bence çocuk vakit geçirme derdinde
Kaybetme korkusunu yaşatsın çocuğa
Daha önce ayrıldı ztn çocuk barışmak için baya çabaladı ben bile üzüldüm dedim afet diye ama keşke demeseydim şu an tıpkı eskisi gibiymis
ekonomi sorumluluk
Çocuğun durumu yerinde
serbest olmuyor evli olunca aldatma yok
Ne
soru sormuyor yalnız olunca
O arkadaşına söyle iyi kullanılıyor:)
Gerçekten şu gibi erkekler yüzünden hiçbir erkeğe guvenemiyoz
İnşaallah
Ben değilim bu olayı yaşayan arkadasim
Hahahha ben ilişki yapmıyorum sadeee flört ilerisi beni bozar
Tabikiside bi insan ayni hatayı 3 kere yapmaz iki kafi geldi bana hdjdj
İyjgxuf
Neden evlenelim ki
Neden kızın zamanini çalışıyorsunuz o zaman
Seviyorum çünkü
Pic siniz yani
Djdjshds ne diyorsun be ne alaka
Güven yok
Oyalamasa kizi o zaman
Eee ağır mesele
Nesi ağır sevdiğin biri ile evlenmek
Sorumluluğu ağıe
Herkes girmez :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşının durumu gerçekten kafa karıştırıcıymış! 🤯 Erkekler bazen evliliği büyük bir adım olarak görüp çekinebiliyorlar. Sorumluluklar gözlerinde büyüyebilir ya da kendilerini tam hazır hissetmiyor olabilirler. Belki de partneriyle bu konuda açıkça konuşup onun kaygılarını anlamaya çalışması gerekiyor. Neden kaçtığını öğrenmeden çözüm bulmak zor olur. İletişim her şeyin anahtarı! Sizce bu durumda en iyi adım ne olmalı? Yorumlarınızı merak ediyorum! 🥰