Ben böyle şeylere aşırı karşı olan biriydim ama hayat şartları işte
4 sa
Cevap
33Cevap
Yargılamak amacim değil hepimiz insanız hata yapabiliriz ama senin durumun şu an çok farklı yorumlarda sevgilinden bahsetmişsin , şimdi şu aldatma işi bana sadece bahane geldi , evli olursun çoluk çocuk vardır ilgisiz sevgisiz kalırsın hataya düşebilirsin çoluk vardır boşanamazsın , ama sevgilin ilgisiz bıraktı diye insan niye aldatma yoluna girer ki ben böyle saçmalık görmedim ilgisizse duygusal ihtiyaçlarını karşılamiyorsa aldatma ayrıl kendini değil seçimlerini değiştir sevgilinle yola devam etmek zorunda değilsin ki kimse zorla tutmuyor seni aldatma işine bir girersen onun sonu gelmez bunu bil
iste bir kere girdim sonu gelmedi hep zaten ayrilicam bitecek kafasiyla basladi ayrilamadim
Hayat şartları derken? Aldatmak hiçbir zaman seçenek değildir. Herkes kendine yakışanı yapar bu dünyada. Sen bunu kendine yakıştırıyorsan ve hayat şartları diye bahanenin arkasında saklanıyorsan istediğimiz kadar sana yanlısı öğretelim sen yine bildiğini okumaya devam edersin. Dinen günahını falan geçtim, kendine saygın varsa bunu kendine yakıştırmazsın.
cok haklisin
Kimse sinanmadiğı günahın masumu değildir. Başımıza gelmeden seni yargilayamayiz. Allah kimseye de bunu yaşatmasın ama bence kimse yaşattığın yasatmadan ölmez. Başımıza geldiğinde nasıl dünyamız yikiliyorsa elimizden geldiğince yapmamalıyız yaptıysak uzak durmalıyız. Sana seçimlerinde başarılar iyi düşün empati kur en doğrusunu yap
güzel yorumunuz için teşekkür ederim elbet benimde başıma geldi, acısını bilirim
Rica ederim konuşmak istersen yaşadıklarından istifade etmeye çalışanlara yazma amaçları farklı
sizle takiplesmek isterim, sizde isterseniz
Kime sordun bu Zeus yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor
size zeusa degil
Sorun değil benim için uygundur.
Zeus sende her kızın yorumunun altına aynıyız senle konuşmak istermesin demeyi kes çok zavallica
ekledim
Kabul ettim teşekkürler
Bak bakım var mı öyle bir çabam. Seni 0 IQ acemi çapkın
Haha seviyesiz biri için asılsız cümleler. Hayatındaki en seviyeni yükselten hareket benim seni ciddiye alıp cevap vermem. Ama sen ağlamaya devam et belki biri acır ve senin yürümeni sevimli bulur.
Zeus sus artık rica ediyorum
Çıldırdı garibim, işte beyin yetmeyince hararet yapıyor bu da çeneye vuruyor. Kendi yukselemeyince başkasını aşağı çekmeye çalışıyor neyse bildiğim şeyler bunlar. Havlar gidersin bb
Fiilen aldatma yanim zina olursa islam ceza hukukuna göre bekarınki sopa cezasıydı evlininki taşlamarak ölme diye hatırlıyom dkdkdk neyse ki şeriat yok bacım
aalllahhh HWJANSNANWKWNW
Sevgilini mi yoksa eşini mi aldattın?
Ben 4 evli 1 nişanlı kadınla birlikte oldum. Dediğin gibi insan ilgisiz kalınca dışarıdan gelen ilgiye kayıtsız kalamıyor.
sevgilim ve aynen rahatlıkla söyleyebilirimki olay asla aldattığım kişide değildi. sevgilimdeydi ilgiyi eksik görünce hırsla normalde yüzüne bakmayacağım insanlarla muhatap olduğumu düşünüyorum.
İstersen bu konuda konuşabiliriz. Seni çok iyi anlıyorum.
beni anliyorsunuzda evli birileriyle birlikte olarak mi..
Evet. Onların da senin de neler yaşadığını ve nasıl bu duruma itildiğini anlıyorum
peki
Gel konuşalım 😊
Meşrulaştırma ayrılabilirdin üstüne birde dindarcılık da oynuyorsun ank
niye kziiyon ya
Ne yapacaktım ank yuva kurduğun adamın arkasından bir başkasına bacaklarını açmışsın
yuva kurmadim sevgilimdi bacakta acmadim fiziksel birsey yasanmadi
Ama müsaitsin
musaitligi sorgulayacaksak sende musaitsin
Hayır her kuyruk sallayana gitmem
bu sozunu hic unutma olur mu🥰
Ucuz biri değilim sen de olma ank
aqqqq sanki kendimizi pazarladik
Merhaba. O konu biraz karışık bir konu. Mümkünse uzak durmanı tavsiye ederim
ben de uzak durmami tavsiye ederim ve umarim tavsiyelere uyarim
Konuşmaya ihtiyacın var mı kafan karışmış gibi
Ne olmuş hayat şartlarına. bir de kendinizi savunmuşsunuz. aldatmak iğrenç ve çok çirkin bence
kesinlikle katılıyorum
Sevindim
Senin suçun değil bu duruma gelme nedenleri de var onların suçu
tabii ki bu duruma gelme nedenleride varda benim kendi çizgimi aşmak beni üzdü
Hayat insana neler gösteriyor zamanla
Asla yapmam dediğimiz bir çok şeyi yapıyoruz ama bazen nedenler resmen o duruma itiyor seni
Bende senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum
umarim düzeltiriz ne diyelim
Umarım ama ben çok mücadele verdim çok uğraştım çok çabaladım bir süre sonra baktım değişme yok zaman geçiyor ömür geri gelmiyor…
Abartma temeli yalan olduğuna göre dinen yalan söylemek günah olduğuna göre abartma dinen uygun değildir
Aldatma da abartmadan günahtır zinadır günahtır
abartmadan derken
Aldatma abartma diyorum😃
Aldatma abartma diyorum😃
Dinimize göre katlin vacip recm yani taşlayarak öldürmek vaciptir seni elhamdülillah ☝🏽️
qes dayı
Abdullah b. Büreyde, babasın (Büreyde)'dan şöyle rivayet etmiştir:
Bir kadın-yâni Gamid'den - Rasûlullah (s. a)'e gelip: "Ben suç işledim (zina ettim)" dedi. Rasûlullah (s. a):
"Dön git," buyurdu. Kadın dönüp gitti, Ertesi gün tekrar geldi ve;
"Herhalde sen, Mâız'ı geri çevirdiğin gibi, beni de geri çeviriyorsun, Oysa Vallahi ben gebeyim" dedi.
Rasûîullah (s. a) yine; "dön git" buyurdu. Kadıa ertesi gün tekrar geldi, Efendimiz bu sefer:
"Dön git, onu doğuruncaya kadar (bekle)" buyurdu.
Kadın çocuğu doğurunca, Rasûlullah'a gelip; "işte, onu doğurdum"dedi.
Rasûlullah (s. a); "git, onu emzir, sütten kesinceye kadar (dur)" buyurdu.
Kadın (bilâhare) çocuğunu sütten kesmiş, çocuk elinde bir şey yer bir vaziyette geldi. Rasûlullah (s. a) çocuğun, müslümanlardan birisine verilmesini emretti. Efendimizin emri ile kadın için bir çukur kazıldı ve rec-medildi. Hâlid de, kadını recmedenlerdendi. Ona bir taş attı, kadının kanından bir damla şakağına bulaştı. Bunun üzerine ona kötü söz söyledi. Ra-sûluîlah (s. a) Halide: "Yavaş ol ey Hah'd ! Canım elinde olan Allah'a yemin ederim ki, o öyle bir tevbe etti ki, eğer halktan haksız yere toplanan vergilere el koyan birisi öyle tevbe etse affedilirdi" buyurdu.
Rasûlullah (s. a) emretti; kadının namazı kılındı ve defnedildi.[224]
Dayı iki rekat namaz kilmazsin kalkıp vaaz verirsin Kuran'da recm uygulamasi yok. Saçma sapan bilgiler veripte milleti kandirma
dayı aldattığım müslüman değildi ki WHHQHQNANANWNWNWN
@Nemesis3435 kuranda tecavüzün cezasıda yok karına tecavüz edene şeriatta ne ceza vereceksin öldürsen nisa94. ayet var ebedîyen cehennemliksin öldürürsen
Tövbe estağfurullah bide kâfirle yatmış ya Allahım uzak etsin korkunçsun
Kuraanda tecavüz suçu yoksa anayasada var oradan senin karına tecavüz edip ordan annene saldirani yargilar tutuklariz al sana ceza.
@Nemesis3435 allahın kanunlarının daha üstünde kanun var mı
Günah ve yanlış bir şey. Ama yapanların kendine göre sebepleri de var tabi.
Tatlım şunu vaktin varsa düzgünce anlatır mısın noldu
tamam Abdullah dayi
Zinanın tövbesi yok yapacaksan eyer hadi ordan git önce ayrıl sonra yap
çok haklısınız bende hep çok başkalarıyla birlikte olmak istiyorsa aldatmaya ne lüzum derdim kinardim
yok
Zamanında ben de karşıydım
kac yasinda basladiniz aldatmaya merak
Günaydın yaptın mı yoksa
evet
karşı tarafın ilgisizliği umursamazligi
illa ki
neden aldatma gereği oldu
çok ilgisiz alakasızdı sürekli bi en ufak şeyde bırakıp gitme havası var
hayirr
yok tek seferlik degildide fiziksel şeyler değildi zaten
hayir
yapmam denmemeli olmaz denmemeli :)
Hayat şartları derken
La. madem karşıydın neden yaptın
kınadığın seni bulur demişler
E bida tekrarlicanmi kınadığın şeyi
bu sevgilimse evet baskasiysa dusunulur
O zaman düşün benle de aldatmayı jsjwkee
aqqqqq
Kdkkskd yarıldım
Ne konuda tesettürlü birisin sanırım
Zevkine bak
yasiniza hürmet göstererek sizi dinleyecegim
çokmu yaşlı öyle görünmüyor ama
teşekkür ederim güzel yorumunuz için günümü güzelleştirdiniz💕
çok hoş @Arzuahmet
dayı sende sus aqqq
Niye yaptin
ilgisizlik
Evlimiydin
hayır
Yapma bir daha
dini dinleyen olsa bukadar vahşet olmaz
dimi aldatmak nedirki
o hayvani bir davranış
AHAHSANSJAJSJWNSNNWKWA
Eşini mi sevgilini mi
sevgili
dimi aliskanliktan midir bilmem bı ayrilamadim
sen biraz abaza duruyosun yazmicam o yüzden🤗
Hayat şartları ne demek lan
yargılama bak seninde basina gelir shs
Ne gelicek ya onu göze alan ölümü göze alsın herşeyin bı bedeli var..
abartma ya herkes hata yapar önemli olan ders almaktir
Öyle bişey yok kahbeligi dersi olmaz.
zippirik cok buyuk konusuyosun
Reelite diye bir şey var
susar misn
Kes köle
sen cok aldatilirsin bu ceneyle
Sus sus küçük köpek
Kim bakiyor ki dine ya
inancim o olduğu için hesap verecegimde o
Cokmu dincisin
Kac yasindasin
19.
Burdamisin
Seni bekliyorum
Aldattın mı?
evet
Anlat hadi kimi kimle aldattın?
sevgilimi başkalarıyla
Kaç yaşındasın
19.
Çüşş velet
AGAHSHAHHSABNWNWNWN
Biraz konuşalımmı aynı konudan muzdaribim
olur
Cper yok İnsta var mı vereyim ordan ulaş
?
Kınadığını mı yaşadın
evet kesinlikle asla yapmam dediğim birşeydi
İyi gelip kötü mü hissettirdi
yok ne iyi ne kötü hissettirdi kendi çizgilerimi aştığıma ve değiştiğime üzüldüm
Karşı tarafın tepkisi etkisi ne oldu peki. Ve evet asla yapmam dediğim şeyi bende yaptım
Tkobed istersen konuşuruz
Verdin mi yoksa
Geçmiş olsun muhafazakarmısın
Hayat şartları başa geliyor :)
evtt
Yaşın kaç
19.
Neden aldattın onda ne eksikti
ilgi
Hmm affetti mi seni
bilmiyor
Sevgilin mi eşin m
sevgili
O zaman salla boş ver
İlgi gösterseymiş :)
oyle mi dersiniz
Evet takılma derim
Ne kadardır ilişkinşz var
6 ay
Anlaşıldı peki
İstersen yz
Kocan gizli cuckold olsa kabul eder miydin
Aldattın mı?
ever
Evli mi
hayir
evli degilimki
Ayrıl sevgilinden
daha dün ayrılmak istedi zaten
Gelsene dm ye
Baya dertlisin sen
Gerçekten dinlenmek istersen konusalim faydası olur
dertli değilim
Aklin karışık ruhun yorgun yazar mısın bana
Faydalı olacaktır
burada misin
Evli misin
hayır
Kiminle aldattın
tek bir kişiyle değil ve hiçbirini tanımaz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle zor durumlarda insan kendini çok kötü hissedebilir, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Hayat bazen hiç beklemediğimiz olayları karşımıza çıkarabiliyor. Önemli olan bu durumla nasıl yüzleştiğin ve içindeki sesin sana ne söylediği aslında. Kalbinin sesini dinleyip, bu süreci nasıl aşacağına karar vermek en doğrusu olacaktır bence. ❤️ Bu konuda sen ne düşünüyorsun? 🤔