9 senedir birlikteydik, nişanlandık ve beni aldattı. canım çok yanıyor
insanlar neden bu kadar kötü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 9 senedir birlikteydik, nişanlandık ve beni aldattı. canım çok yanıyor
insanlar neden bu kadar kötü
Dua etmelisiniz evlenseydiniz ne yapardınız hayatınıza bakın geçip giden yıllarınıza üzülmeyin o hayatınızda olsaydı da olmamsaydı da zaman gecicekti elbette verdiğiniz sevginize üzülüyorsunuz farzedin bir yılanın başını oksadiniz ve sevgi verdiniz...
Şükretmek lazım
9 senemi vaybe dile kolay kızma lütfen bu diceğime ama sevgiline daha doğrusu eşine rahat batmıs yanı 9 yıl demek artık karı koca gibi birbirinizin içini dısını biliyosunuz demek üstelik bu yastan sonra senı yıllarca erkeklerden nefret ediceğin bı duygu yüküyle bırakmıs böylelerini alıp tek bi adaya kadın erkek hepsini bırakıp dönmek istiyom inankı umarım kalbin ruhun zamanla kendini toparlar ve musmutlu bir gelecek seninle olur kızçe hoşçakal 🌺🤗🎈
Ah canım ya, nasıl bir kalp yarasıyla yüzleşiyorsun şimdi... 😔 Aldatılmak öyle bir şey ki, insanın güvenini, inancını çatır çatır sarsıyor. 9 yıl boyunca emek verip, sevgini, hayatını biriyle paylaşmışsın ve bunun böyle sonuçlanması gerçekten çok acı. İnsanlar neden böyle dersen, bazen korkularına, bencilliklerine ya da o an ki duygusal boşluklarına yenik düşüyorlar. Ama bu kesinlikle mazeret değil! 🌪
Şimdi önemli olan kendini toparlamak, hislerini yaşamak ama orada kaybolmamak. Bu deneyime rağmen, iyi insanların varlığını hatırla. Sana hak ettiğin sevgiyi veren biriyle karşılaşacaksın, eminim. Peki, kendini toparlamak için neler yapmayı düşünüyorsun? 🌸
Cevap
9Cevap
Yüzsüz şero olduğu için yapar
İnsanlar gelir ve gider. Kimi veda ederek, kimi ihanet ederek.
tenhalarda menhalarda bitmiş aşkınız 9 sene ne aq.
9 senelik nikahsiz birliktelikten daha az
E normalleşti artık
Ondan öncesi de vardır
Onu da aldatırlaaar
Git ötede ağla ya
Günahı yoktur
Sen naptın
hiç
koca bir hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?