Beddua etmek günah mı her beddua tutar mı?

bugüne kadar kime beddua ettiysem o anlık öfkeyle kalp kırıklığıyla yemin ederim ki 1 kere bile geri dönmedi hepsi kabul oldu bu durum beni de korkutuyor ama şimdi aniden neye kızsam ağzımdan sihir gibi hiç istemediğim halde şair gibi kelimeler dökülüyor o an bende karşı tarafta dönüp kalıyor bu durum beni de korkutmaya başladı. Sonrasında pişmanlık duyuyor muyum bazen ama bu normal mi bilmiyorum. Küçükken annem beni çok dövmüştü 3 kızı vardı benle birlikte erkek bebek bekliyordu anneme inşallah o bebek doğmaz ve ölür demiştim. Dayak yediğim için bebek doğmadı. Sonra küçük erkek çocukları beni dövmüşlerdi o gün çok ağladım. Çocuğa ve ailesine beddua ettim ailesi paramparça oldu hepsi tek tek öldüler elektrik çarpması vs. Nişanlım beni hem dövdü hem paramı aldı inşallah kanser ol dedim. 1 hafta sonra kan kanseri teşhisi kondu. Bi akrabası ile oturuyorduk. Bilmiyorum içime mi doğdu ne burası ölüm kokuyor dedim ıssız sessiz ve yalnız kadın 2 hafta içinde öldü. Daha bir çok örneği var bu yandan korkuyorum bi yandan en ufak bi kalp kırıklığımda beddua etmeye başlıyorum bunu kullanıyor gibiyim. Bizim köy hocalar köyü bi adam var herkes ondan korkar. Bi gün bu adam çok öfkelenip birine paramparça olasın eklerini köpekler yesin demiş. Diğer adam trafik kazasında dediği gibi ölmüş. Sizce böyle bir şey mümkün mü
Beddua etmek günah mı her beddua tutar mı?