Zina mi büyük günah kul hakkı yemek mi?

Ben zina yaptım. Çok kez ve çok pişmanım hayattayken de Allah cezamı verdi Diye düşünüyorum. Çünkü 28 yaşında hala üniv sınavına hazırlanmaya çalışıyorum. Çünkü 12 yıl önce trafik kazasi geçirdim. Elimde titreme kaldı ve eski güzelliğimden eser kalmadı. Yani bunu kazadan önce yaptım çok çok pişmanım. Bizim mahalleden birini çok sevdim. O yaşta ne sevgisi acaba ne kadar Sevgi. Daha onu severken 15 yaşındaydım liseye yeni geçmiştim. Kuznimle bile çıktı ama kuzenmle çıkarken beni bozdu. Sonra trafik kazasi geçirdim. Çok çok çok ağır bir kazaydı. O kadar ağır ki 12 senedir anca iyileştim. Bir doktorun sayesinde şimdi üniv sınavına hazırlanıyorum. Ama durun bu iyileşme sürecinde kendimi o kadar boşlukta hissettim ki. Tabi hiç Bir şekilde affı yok. Ama yalnızdım psikoljim baya bozuktu ve o yüzden insanları yalnızlıktan çok sıkıyordum. Misal mahalledeki arkadaşlarımı yanımda oldular Allah hepsinden razı olsun ama. Yani sürekli kızdıniz mi küstünüz mü bir yere gittiklerinde beni neden çağırmadiniz nasıl çağırsınlar hastayım ya. SONRA Çelik diye birisi ile tanıştım Kürttü yani tabiki de Kürtlerde bizim kardeşimiz yanlış anlaşılma lütfen olmasın. Onlarla hepimiz biriz. Ama bizimkiler Kürt olduğu için istemesi tamam arkadaş ol ama aile olmak başka Bir şey dedi. Bir de o zamanlar daha hastalığımın başında ev kuracak psikolji de değildm. Sonra kendimi yalnız boşlukta hissettim için onunla da birlikte oldum. Sonra Doğukan, Selçuk, Kaan ama isteyerek değil boşlukta olduğum için. Tamam suçsuzum demiyorm ama valla hastalıktan şimdi her sabah Allah'a dua ediyorum ve yalvarıyorum affet affet affet diye. Çok pişmanım arkadaşlar iyileştim pandemi başladı iş Yok güç Yok Ama ya bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum e sanki üniv bittikten sonra 2 yıllık kazanırsam 31 4 yıllık kazanırsam 33 yaşında olacağım. Ne yapcam ben.
Zina mi büyük günah kul hakkı yemek mi?