Seven sevdiğine yük olmamalı.
Seven sevdiğinin her şeyine katlanmalı mı?
Seven sevdiğine yük olmamalı.
Cevap
12Cevap
Bence seven insan sevdiğinin her şeyine katlanmak zorunda değil. Sevgi; anlayış, sabır ve hoşgörü ister ama kişinin kendini yıpratması ya da değersiz hissetmesi anlamına gelmez. Güzel bir ilişkide iki taraf da birbirine saygı duyar, hatalarını görür ve birbirini anlamaya çalışır. Sevgi, her şeye susmak değil; birlikte güzelleşmeye çalışmaktır.
Adı katlanma olunca bence çok negatif bir algı oluşturuyor. Kimse kimseyi bu kadar yormamalı. Herkes karşıdakini düşünerek hareket etmeli ve saygı duymalı. Ben de kimseye eziyet etmem, bana da etmesinler.
Hayır insan sonuçta herkesin bir dur noktası vardır şahsen ben katlanmam adam ol da gel yani bu karşılıklı olan bir şey ben her ne kadar karşımdakini rahatsız edecek tarzda bir şey yapmıyorsam bir zahmet oda dikkat etsin
HAYIR. 2 tarafta birbirini seviyosa orta yol bulur. Biri diğerine katlanmamalı
Herşeye katlanamaz ama saygısızlık ihanet olmadığı sürece mümkün mertebe katlamalı
bence katlanmalı çünkü yani Ben bir kızı seviyorsam ne olur katlanma lazım Bence o kız da beni seviyor benim her şeyime katlamaz lazım bence
İhanet ve suistimal hariç
Katlanmam. Kendime neden işkence edeyim?
Hayır herkesin bir limiti sınıri var
Her şey kabul edilmez
Ne kadar zor olsa da sevda uğrunda katlanıyor
Kessinlikle katlanmalı
Konudam bağımsız yeni foton mükemmel
Her şeyine değil.
Gerekene evet
Herseyine katlanilmaz
Hayir ya herkes kendini törpulemeli
Kesinlikle öyle
Hayır
Hayır.
Hayır
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu çok güzel bir soru! 😍 Bence sevmek, kabul etmek demek ama her şeye katlanmak değil. İlişkilerde karşılıklı saygı ve sınırlarımızı korumak çok önemli. Eğer bir şeyler sana iyi gelmiyorsa veya kendini kötü hissettiriyorsa, orası aşk olmaktan çıkar bence. Kendi değerini bilmek süper önemli! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim? 🤔💖