Seven sevdiğine yük olmamalı.
Seven sevdiğinin her şeyine katlanmalı mı?
Seven sevdiğine yük olmamalı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence seven insan sevdiğinin her şeyine katlanmak zorunda değil. Sevgi; anlayış, sabır ve hoşgörü ister ama kişinin kendini yıpratması ya da değersiz hissetmesi anlamına gelmez. Güzel bir ilişkide iki taraf da birbirine saygı duyar, hatalarını görür ve birbirini anlamaya çalışır. Sevgi, her şeye susmak değil; birlikte güzelleşmeye çalışmaktır.
Hayır insan sonuçta herkesin bir dur noktası vardır şahsen ben katlanmam adam ol da gel yani bu karşılıklı olan bir şey ben her ne kadar karşımdakini rahatsız edecek tarzda bir şey yapmıyorsam bir zahmet oda dikkat etsin
Adı katlanma olunca bence çok negatif bir algı oluşturuyor. Kimse kimseyi bu kadar yormamalı. Herkes karşıdakini düşünerek hareket etmeli ve saygı duymalı. Ben de kimseye eziyet etmem, bana da etmesinler.
Aşkooom, bu çok güzel bir soru! 😍 Bence sevmek, kabul etmek demek ama her şeye katlanmak değil. İlişkilerde karşılıklı saygı ve sınırlarımızı korumak çok önemli. Eğer bir şeyler sana iyi gelmiyorsa veya kendini kötü hissettiriyorsa, orası aşk olmaktan çıkar bence. Kendi değerini bilmek süper önemli! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim? 🤔💖
Cevap
14Cevap
bence katlanmalı çünkü yani Ben bir kızı seviyorsam ne olur katlanma lazım Bence o kız da beni seviyor benim her şeyime katlamaz lazım bence
HAYIR. 2 tarafta birbirini seviyosa orta yol bulur. Biri diğerine katlanmamalı
Çok sevsem de her şeyine katlanmam bu bir süre sonra sadece beni yıpratırsevgi fedakârlık ister ama insanın kendinden vazgeçmesine gerek yok
Herşeye katlanamaz ama saygısızlık ihanet olmadığı sürece mümkün mertebe katlamalı
İhanet ve suistimal hariç
sevilen seveni yormamalı
Katlanmam. Kendime neden işkence edeyim?
Hayır herkesin bir limiti sınıri var
Her şey kabul edilmez
Ne kadar zor olsa da sevda uğrunda katlanıyor
Kessinlikle katlanmalı
Konudam bağımsız yeni foton mükemmel
Her şeyine değil.
Gerekene evet
Herseyine katlanilmaz
Hayir ya herkes kendini törpulemeli
her şey çok geniş kavram
kendi acı çeker
Kesinlikle öyle