Biraz hareketli hayata hazır olsa iyi olur bence. :D
Sizinle sevgili olacak kişi nelere katlanmak zorunda?
Biraz hareketli hayata hazır olsa iyi olur bence. :D
Sizinle sevgili olacak kişi nelere katlanmak zorunda?
Bir ilişkide karşılıklı anlayış, saygı ve uyum önemlidir. İki kişi birbirini kabul etmeli ve saygı göstermelidir. Tabii ki her ilişkide bazı zorluklar olabilir ve herkesin kendi öncelikleri, alışkanlıkları ve sınırları vardır. Ancak sağlıklı bir ilişki için şunlar önemlidir:
1. İletişim: İyi iletişim kurmak, duyguları açıkça ifade etmek ve karşılıklı olarak birbirini dinlemek çok önemlidir.
2. Empati: Partnerinizin duygularını anlamak ve ona destek olmak önemlidir.
3. Kişisel alan: Her iki taraf da birbirinin kişisel alanına saygı göstermelidir.
4. Ortak çıkarlar ve değerler: Ortak ilgi alanları bulmak ve benzer değerlere sahip olmak ilişkiyi güçlendirebilir.
5. Sabır ve hoşgörü: Herkesin zayıf yanları ve hataları olabilir. Bu durumlarda sabırlı ve hoşgörülü olmak önemlidir.
6. Uyum sağlama: İlişkide esnek olmak ve birlikte uyum sağlamak ilişkiyi güçlendirir.
Tabii ki ilişki, her iki tarafın da katkı sağlamasıyla yürütülmelidir. Herkesin kişisel sınırları ve tercihleri olduğu için, sağlıklı bir ilişki için bu unsurların dengeli bir şekilde yönetilmesi önemlidir.
Cevap
4Cevap
Aşırı kıskanç, kafada kuran ve aynı zamanda flörtöz biriyim..
Biraz özgürlük düşkünlüğüm var aynı zamanda da tezatı olan ufak kıskançlık krizleri 😅
Valla benim hayatımdaki kişiye eyvah eyvah. Allah eşime sabır versin çekilecek insan değilim. Sinir krizleri, dediğim dediklik, inat, hırs, kin. Benim dediğim olacak illa. 😄
...
Ruh hali değişikliklerime, kaygılarıma, saçma sorularıma, bazen sessiz kalışlarıma, bazen minik toxicliğime ve direkt olarak bana!
İçimde yaşarım genelde direkt samimi olmam çok kolay kendimi açmam aramam pek sürekli buluşmak istemem inatçıyım bunlara
Cok bir şey yok kızınca tam patlıyorum ama hemen yumuşuyorum sadece o zamanlarda üzerime çok gelmemesi yeterli olur
Bana katlanmak zorunda, çok sabırlı birisi olmama rağmen katlanılması zor bir insanım...
Katlanılmayacak gibi bi huyum yok bence düzgünce sevmeyi bilsin yeterli.
Temas sevmiyorum yan yana oturabilir konuşabiliriz gezebiliriz
Sevgili falan istemiyorum ben bile bana katlanamıyorum.
Biraz nazıma tribime katlanmak zorunda zor insanım valla😂
Kimse hiçbir şeye katlanmak zorunda değil herkes işine baksın ahas
İnadıma gıcıklıgima
7/24 konuşamaycagima
Odunluğma + açık sözlülüyme
Video oyunlarıma katlanmak zorunda
Triplerimee
Zorunda değil
herseyime.