-Hızlı konuşurum. Bazen çoğu kişi anlamıyorum bu yüzden. -Çok konuşurum (Hatta bazen istediğim bir şey olmadığında bu yönümü kullanarak istediğimi yaptırabilirim) -Çok meraklıyım. Her detayı, herkesi bilmek isterim. -Araştırmacıyım. Aklıma minik bir şüphe düştüğü anda sıkı bir araştırmaya düşerim. -Duygularımı kontrol edemiyorum. (Çok sinirlenip bağırmak isterken ağladığımda olur, üzülünce kahkaha attığımda) -Çocuksu isteklerim, hobilerim var. (Saklambaç oynamak, parka gitmek isteyebilirim) -Dengesizim. -Bazı konularda umursamazım. -Yalnızlığı severim ve buna vakit ayırırım. (Yanımda sevdiklerim olsa bile yalnız kalmak için uzaklaşabilirim) -Bilgi olmayan yerde duramam. (Yeni şeyler öğrenemeyeceğim, göremeyeceğim yerlere gitmem)
Aşırı korkak olmama katlanır. Böcek, köpek fark etmiyor, herşeyden korkuyorum. Az yemek seçtiğimi düşünüyordum ama yakın zamanda bir arkadaşım yemek seçtiğimi söyledi. Bu yüzden bu duruma da katlanmalı. Bunlar dışında kıskançlık, inat gibi özelliklerim de var.
Takıntılarıma. İlişkimde sürekli çok takıntılısın senin takıntılarınla ilişki yürütemeyiz cümlesini hep duydum ama taktığım her konuda haklıymışım bu yüzden için rahat.