Boyum 154 ama 180 altı istemem, uzun erkek benim de hakkım değil mi? Boy gibi saçma bir olaydan dolayı neden kısa erkeklere kalayım, 180 altı erkek bacımdır
9 sa
Boyum 154 ama 180 altı istemem, uzun erkek benim de hakkım değil mi? Boy gibi saçma bir olaydan dolayı neden kısa erkeklere kalayım, 180 altı erkek bacımdır
Cevap
32Cevap
Hee herşeyi hakettin bi boy kaldı aq. Yahu insan kişilik der ne bileyin olgunluk der, hadi para desin, mal mülk rahatlık desin… sadece boya odaklanmak , sana hayatında sınavlar getirir.. boy pos derken kendi boyunda adama kaptırırsın gönlünü.. büyük iddialarda bulunmamak lazım hayatta canısı
yer biti kadarsın çocuğun yanında adile naşit gibi kalırsın
Aşk olsun yeter
Bu boyla bide 1.80lik erkeğemi laf yapıyon 1.80 üstünde olanın yanında yiğeni gibi durursun mk.
180 iyi deiyorum okuma yazman mi yok
Hem kısa hem cahil daha kendi yazdığını anlamıyorsun 180 alyına laf yapacağına kendi boyuna bak
180 altı erkek bacımdır shjsjs
Tamam yiğenim
En son bunu diyen bir kaç kişi 165 civarı kişilerle evlendi :D
Allah korusun yazdıysa bozsun evlenince de uzun bulur aldatırım sorun yok
Onlarda böyle diyordu hele şu Allah korusun falan demeleri aynı :D Yaparsın sen :D
Onu aldatırım sonra
İstediğini yap yani banane :D başına iş almaktan başka bişi yapmazsın.
185 ten sonra istmen saçma olur uyumlu olmaz
180 yeter ya
güzel severim bende 155
Ergen olduğun için zaten böyle şeylere takıyorsun aklı olan erkeğin mesleğine falan bakar maddi olanaklar karakter tutumlar alışkanlıklar vesaire
Hahaha yazıyı ben yazdım zannettim ben de 154 um de 😀 ve 180 ve üzeri seviyom
Ben 185 im de ya genel olarak zaten 1.55.-1.65 arası minyon kız seviyorum bunun nesi kötü. d
Ergen olduğun ve beyin gelişiminin tam olmamasından boya bakıyorsun istersen 2.5m sev. Ama beyni olan birini boyu uzun diye sevmez. Karakterine bakar yakışıklılığına bakar maddi gücüne bakar mesleğine bakar vs
Ne demiş atalar isteyenin bir yüzü vermeyen zenci iste hep iste
Tam istedigi. m boylardasin keşke benim olsan 183 um
😣😣😣
Kıymetini bilene cevapta vermiyorsun
O boyla 1.80 istemen komik be bacım. 1.65'den fazlası için beklentiye girme
165 erkek mi olur yaaaaa
Olmazqmz yanımda hoş durmaz
165 olmazzz
Seversin canım neden sevemezmişsin ahahahah zaten uzun erkeklerde genelde minyon kız sever
181 uzun mu mesela ablacım 190 üzeri bile isteyebilirsin erkekler neler neler istiyo cuk kadar halleriyle.
Erkekte b*k gibi para var sende veya sizde ne var fakir varoş
@ErenEngin22 Bok gibi para
Erkek olmasa komple maddi manevi açsınız boş boş sorular sormayın karşim
@ErenEngin22 iktisat mezunu adamdan da tavsiye almayalim be usta
Sen ne mezunu oxford mu harward mı
Benimle reelde yan yana gelemeyecek vasıfsız kenar mahalle varoşu kalkıp laf yetiştirmesine mi güleyim mezuniyetten vurmasına mı güleyim
@ErenEngin22 Avukatim 👋🏻🤓
Bende finansal yatırımcı danışmanı sevgiler herkes zaten burada ya avukat ya psikolog falan ama İQ ortalaması hep liseden bile aşağı nasıl oluyor bu ayrıca hukuk mezunu boş işlerle uğraşmaz gider bir tane hukukçu bulur evlenir en kötü avukat en fazla hakim
@ErenEngin22 baro levhadan bak istersen aslan parcasi YTD 🙃 Finansal yatırımcı danışmanı diye bir şey yok yatırım danışmanı demekten aciz olup böyle özgüvene sahip olmak çok acınası. SPK düzey 3 belgeni görelim vasıflısın ya 🤭
Avukat falan değilsin kanıtlar diksiyonun bir böyle bir soru sorma cevap verme iki anonim olarak soru sormak cevaplamak üç
@ErenEngin22 Soruyu soran ben değilim bu bir, ne olduğunu bile yazamayan ben değilim sensin bu iki, diksiyon ve imla farkını bilmeyen eşşek ben değilim sensin bu da 3. Diksiyon konuşma dilinde tonlama ve telaffuzu, imla yazım kurallarını ifade eder. Açıköğretim bölümünden ne beklersin ki…
Soruyu soran istersen sen ol ister olma yorumun acınası erkekler çok şey bekliyor falan orada bir de sansürlü bir şey var hiç ağza alınmayacak bir söz bunu bir avukattan bir kere beklemem ayrıca siz niye burada sidik yarıştırıyorsunuz ki bütün erkekler aynı olmadığı gibi kadınlarda aynı değil sen avukat falan değilsin avukatın böyle ortamlarda falan işi yok ben normalde finansal bilgi alışverişi için geldim ama gelmez olaydım senin gibi vasıfsızları görmez olaydım
@ErenEngin22 Yarın hakarete bağlı manevi tazminat davası açayım da gör bakalım davacı ve vekili şemasındaki isim aynı mı
Valla koskoca canlı yayından bile bana salladılar hem de canlı yayında isim verdiler youtube de sen burada sansürlü cümle kurmuşsun üstüne genelleme yapıyorsun cinsiyeten bence sende sorun var
@ErenEngin22 20 Temmuz adli tatil, ondan önce tebligatın gelir 👋🏻
Siz benim şu an türkiye de yaşadığımı peki nereden biliyorsunuz belki göçmenlikten çifte vatandaşım ve şu an türkiye de değilim belki
Avukatın bu site de işi olmaz ki hala aynı şeyleri tekrarlıyorum farkındaysanız avukatın işi gücü yok böyle siteyle mi uğraşacak ayrıca soruda niye madem anonimsiniz
@ErenEngin22 Hiç fark etmiyor, ceza davası değil tazminat davası bu türkiyede miras kalacak bir iğneniz olsa yeter 💓 Daha fazlasını öğrenmek için bir avukata danışmanız gerekecek, hukuki danışmanlık ücretlidir🙏🏻
Anonimlikten çıkın
@ErenEngin22 mahkeme celbinde görürsünüz adımı ve sicil numaramı, o zaman anonimlikten çıkmış olurum
Ortada bir şey yok herkes burada bir şeyin arkasına saklanıyor anonimlikten çıkmazsanız ciddiye alma baştan söyleyeyim diploma ruhsat ekran kaydı var mı orada tc falan olacak onu sansürleyin hukuk alanında şeffaflık vardır her şey bellidir sen şu an o alana ihanet ediyorsun anonim kimliğine bürünerek ben mesela hukuk mezunu olsam kendimi ortaya göstermek sunmak isterim statümü prestjimi falan ortada bir sürü soru işareti var ayrıca Nisan ayının sonunda da mahkeme falan karıştırılıyordu tebligat gelmedi eğer biri mahkemeye şikayet edilecek tazminat alınacaksa baştan bence bu siteyi siz kapatın burada olayları görmüyorsunuz sanırım cinsel istismarlar hakaretler küfürler sataşmalar tehditler şantajlar bu kadar da komik olunmaz
Anonimlikten neden çıkmıyorsun göndersene bana ekran kaydını mezun olunan hukuk fakültesini üniversite diploması nerede ruhsat nerede öyle kolay atılmaz
Kolay atmayın bu kadar üzülürsünüz zaten burada ya biri direkt hakaret küfür edip kendini savunur ya da işe mesleğini falan kullanıp ortadan sıyrılmaya çalışır koskoca ünlü gazeteciye ben neler dedim de kaç yıldır bir şey olmadı you tube canlı yayında bir de
Ben sana marmara iktisat fakültesi mezuniyet diplomasını gösteririm ama bu kadar da düşülmez ya
@ErenEngin22 Ulan bu sitede anonimlikten çıksam be olacak profilimde TBB sicilim mi var ne kadar saçma sapan bir argüman. Bekle ve gör haklının acelesi yok senden gelecek vekalet ücretine kalmadım ama iyi bir ders olur sana da internetteki herkesi deden sanmazsın böylece.
Bakın seninle bir olayım yok siz eleştiriye gelemediniz sadece yorumunda sansürlü içerik ve genelleme var normalde bir şey demeyecektim
@ErenEngin22 😁
Adam seninle smaç mi basacak😁
Evet
180 üstü erkekler seni kullanıp kullanıp atar peçete misali 30 olunca sana bakan 170 bile bulamazsın
170 erkeğe ben bakmam
180 üstü de bedava karı eskortw gideceğime buna basayım diye gelir sana 185 im ve yan yana iğrenç duruyor
Olsun fark etmez
Tamam yaz müsaitsen bize gelelim
Bacım ben 165im bana bile 180 gelmiyor😂
İnşallah daha uzununu bulursun
180 üstü erkek seni sevmez ama
Ne alaka tipimi gördün mü
155 kıza aşık okusan görürüm seni
Olursan
Büyük konusma yine de
Bekle bulayım 185 selci bölümlü aglama 165 bir erkeksin kesin 187 değilsindir aglama
Selvi boylumu
Ağlama 165 erkek sana140 bile bakmaz 165 erkek erkek değildir sen kudur tipimi bile görmedin 165 yer cücesi
Ağlama
Ağlama 165 erkekkkj
Onu da 180 ile aldatırım ağlama
Evet
seversin
seversin tabii gönül senin
Sevebilirsin kriter meselesi
Seversin bacım 😄
Bende 183 üm ama 155 istemeye hakkım yokmu
Var tabii ki
O zaman istiyorum 😅
155 candır ya
Hakkın değil.
Sevebilirsin tabiki onlarda seni severse sorun yok
Haddini aşma yeğenn
Ne alaka
Terbiyesizleşme
Kwsss
Slk
Sen o boya bakma. seyinin boyuna bak
Tövbe shjsjsjs
Alttaki kisa olursa daha kötü
Of yaaa hsjsjsjs
Sence hangisi büyük olsun
1.54 isen zaten çoğu erkek senden uzun
Evet biliyorum
165 altı kız mı olur çocuktur o
Ağlama 165 erkek
Babandır 165 😂
175 boyu aĝlama
Gökdelen maşallah
Mm ciddiyse. Tanımak isterim
Seversinde zorlanirsin
Hakkın Mesela benım gibi 190 boy
Hakkın
Sev hadi izin verdim
Sevemezsin
Sevebilirsin tabi
Mantikli
Sevebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tabii ki herkesin partnerinde aradığı özellikler olabilir! 🥰 Boy, kilo, saç rengi... Bunlar tamamen kişisel tercihler ve senin de uzun boylu birini istemen en doğal hakkın. Aşkın kimde ne zaman filizleneceği hiç belli olmaz, önemli olan senin kalbinin ne istediği ve kiminle mutlu hissettiğin. Kimse seni bu konuda yargılayamaz. 😉 Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan, o yolu seçmelisin tatlım. ✨ Peki, bu konuda daha önce hiç bir deneyim yaşadın mı? 🤔