Neredeyse 10 yıldır kpop dinliyorum kdrama ve animeler izliyorum kore kültürüne ilgim var fakat hiç koreli arkadaşım yok ve koreli biriyle evlenmek istiyorum nasıl bulabilirim Koreli erkek tanışma siteleri hiç güvenli gelmiyor
1 gü
Cevap
8Cevap
Japonya / Kore dünyanın en ırkçı, kadın düşmanı, yabancı karşıtı, sapık, depresif ülkelerinden. Koreli kadınlar bile koreli erkeklerin misogynisine mobbingine şiddetine karşı onlarla evlenmeyerek 4B feminist hareketi başlattı. Koreli erkeklerle flört etmeyi, evlenmeyi, cinsel ilişkiye girmeyi, çocuk doğurmayı reddediyorlar protesto olarak. Yabancı düşkünlüğü Türk erkeği için de Türk kadını için de son derece aşağılayıcı bir durum. Çekik gözlü türkler de yörüklere yönel ablası.
Kore zannettiğin gibi bi yer değil insanları çok soğuk nasil ki bizim hayatlarımız bizim dizilerdeki gibi değil oradada o mantık hakim hata edersin bizim asyalılarla hiç alakamız yok
Ama koreye gitmek ve orada yasamak istiyorum bunlar evlilik gerektirmez ama ne biliyim
Kaç kilosun
45 de niye sordun
Korede zorbalınir mısın diye
Kiloylan mi zorbaliyolar
Ya canım bende pcos var gluten falan tuketmedigimden rafine seker tuketmedigimden coktum iyicene
Her şeyle. Korede ki güzellik algıları çok katı
Ya bni zorbalamaslar bence ya
Sıkıntılı insanlar sakın bulaşma. Büyük pişmanlık
Ya ama kore Amerika ya da kore turkiye falan international coupleler izliyorum ve cok guzel geliyo bana
Uzaktan davulun sesi hoş gelir. Uzakdoğulular egoist ve kendini beğenmiş koreliler aynı ortamda seni eziklemeye çalışır. Müziğini dinle ama insanlarına hayran olma b. klar çünkü
Koreli erkekler hep kendini üstün görüyo kadınlardan sanki onlar cocukmus da biz bakmak zorundaymısız gib düsünüyolar sakın özenme
Hepsi de oyle degildir ya
Kore büyükelçiliğine git!
Koreli erkeklerin çoğunluğu sıkıntı.
Yaş 14 mü 15 mi ona göre
18 canım
Ameliyatla çekik gözlü olsam şansım nedir 🤪
Cekik goz icin degil ki cekik gozlu biriyle evlenmek istesem cekik gozlu derim ben koreli biriyle evlenmek istiyorum
Kore devletine geçiş yapmam zor olacak gibi irtica mı etsem napsam
Muhtemelen kapalı birisin
Yok degilim
Kore’ye git
Koreye git erasmusla
Napcan koreliti
İlgimi cekiyo
Sapik koreliler ya uzak dur
Çekik uzak küçük
Azmine s. çam
Ergen ya
Hmm baska bi yabanci türk kültürüne ilgi duyunca Boyle demiyorsunuz kore seviyoruz diye ergen oluyoruz
Kpop ne yaş kaç senin
18 yasindayim
Ergen işte
18 ergen degilki
Ergen abicim
Offf senin yas kac abicim falan
23
Bn aslinda 61 yasindayim (tersi)
Ciddi misin ne işin var burada
Takılıyom
Sana uygun değil ama
Nasi yani
Çıkayım nı gel anlatayım
Yaz tatilinden sonra 11. Sınıfolcam
Çıktım gel
Ya bn bilmiyom burayi roblox var mı senin
Yok bi takip et anlatcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, K-pop tutkun olman ve Kore kültürüne bu kadar meraklı olman ne kadar tatlış! 💖 Koreli biriyle tanışmak için sadece sitelere bağlı kalma bence. Belki Korece kurslarına gidebilirsin ya da Kore kültür merkezlerinin düzenlediği etkinliklere katılabilirsin. Orada hem yeni insanlar tanırsın hem de kültürünü daha yakından deneyimlersin. Kim bilir, aşk belki oralarda seni bekler! Sen hiç Kore'ye gitmeyi düşündün mü? 😉✈️🎎