+1 yılDizileri ve filmleriyle hoş bir izlenim çizseler de çok ırkçı ve dedikoducu bir millet. Aslında Türklerle karakteristik olarak benzerler. Üstelik dizilerdeki yakışıklılara bakıp hayal kurmayın derim çünkü onlar aktör. Tıpkı bizdeki Kıvanç Tatlıtuğ gibi. Halbuki sokaklar keko erkle dolu. Yani sokaklardaki insanlar ve diziye yansıtılanlar çok farklı oluyor.
Ayrıca koreliler aşırı güzellik takıntısına sahip. İş görüşmesinde bile zayıf insanlar mülakatları geçiyor. Yani bizim normal olarak gördüğümüz fiziksel kusurlar bile onlar için mobing unsuru olabilir. Tabi hayal kurmak bedava. Ben de bir Eun woo bulsam fena olmaz.😅
12 Yorumla- +1 yıl
Hayal kurduğumu kim söyledi ki 😃
- +1 yıl
Size deĝil genel olarak bir yorum yaptım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlensen bile eunwoo gibi biri bulamayacağına eminim ablam sksjsj ayrıca bir kaç kore’de yaşayan türk youtuberları izlemiştim kdramalarda gözüktüğü gibi anlayışlı vs. değillermiş. yani herkesin farklı bir karakteri var sonuçta ve ırkına göre bir yargı da bulunmak doğru değil ( iyi veya kötü) ama kdramada gördüğün erkeklere de çok kanma derim ahahahsj
01 Yorumla- +1 yıl
Koreliyle evleneceğimi kim söyledi canım 😂😂. K drama da en son geçen sene izledim tek bir tane. Toplasan 10 k drama bilmem
Hayır bizim aslan gibi erkeklerimiz varken bunlar ne be 😄
07 Yorumla- +1 yıl
Bizimkiler daha erkeksi duruyor ama... karakter yok. Genel konuşmuyorum çoğu öyle. İyi insan sayısı çok az..
- +1 yıl
Öyle bir şey söylemedim 😃
- +1 yıl
Aslan gibi biz erkekler dururken napcanız Koreli çekikleri🤣
- +1 yıl
Öyle bir şey mi dedik beyefendi
- 1 yıl
Aslan gibi erkekler çok maço ve kıl yumağı ama
- 1 yıl
Çok doğru söylemişsin valla bide genel değil ama kadınlara iyi davranmiyorlar Koreli erkekler kadınların azının içine bakıyor bir şey soylesede yapsak diye
+1 yılAç kalırız aç , böcek haşerat hazırlayacak bize gelde onu ye , onu yiyen kişiyle yatağa gir 🤢🙃
018 Yorumla- +1 yıl
😂😂 doğru evet
- +1 yıl
Ama yiğidi öldür hakkını ver kızları çok güzel oluyor 🙃 eig için teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Vay be eig seçtikten sonra mı denir bu 😃. Rica ederim geçen sorumda çok gıcık olduğumu söylemiştiniz bir de 😄
- +1 yıl
Ben mi öyle demiştim 😳 hiç hatırlamıyorum 🤷🏻♂️🙃
- +1 yıl
Evet 🥲. Hatırlamazsınız tabiii 😈
- +1 yıl
Şeytan da bir melektir biliyorsun di mi 🙃🤣
- +1 yıl
😇Ay biliyorum tabii ki de meleğim Haha
- +1 yıl
Tabiki🙃 dişi şeytan 👿 seni🤣
- +1 yıl
Aa ayıpp
- +1 yıl
Erkek şeytan mı diyeyim 🙄🙄
- +1 yıl
Şeytan demek he..
- +1 yıl
Yok ya klavye yanlış çevirmiş melek yazmıştım 🤦🏻♂️
- +1 yıl
Hep klavyenin işi hepp
- +1 yıl
Parmacıklarım bazen yanlış harflere basıyor olan bana oluyor 😢
- +1 yıl
Ah parmaklar ahhh
- +1 yıl
Öyle işte
- +1 yıl
Anladımmm
- 1 yıl
Ben girerim çünkü yakışıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=GWp0z34Ry6w
Evet çok isterim. Koreli olur Kore Japon Çin olur, uzak doğu insanlarını beğeniyorum, seviyorum. Dizilerine bayılıyorum. Erkekleri de kızları da güzel ve yakışıklı, dizileri müthiş! 😅
Son kız arkadaşımı herkes yabancı sanıyordu, sanıyor. Hep dua ederdim Allah'ım japon olsun, diye japon gibi olsun, japonlara benzesin!
Çok masum tatlı geliyorlar!
En çok da şu klibi sevmiştim, of of of! 😅
Sen benimsin hayal gözlüm şarkısını armağan ediyorum..210 Yorumla- +1 yıl
Ben Elon Musk'ı sevdiğim için ergen diye linç yiyorum sende asyalı sevdiğin için yiyebilirsin dikkat et
- +1 yıl
Canları cehenneme 😅
Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır 😅
Azdan az çoktan çok gider 😅
Kim kimi koparırsa 😅
Teşekkürler mutlu günler dilerim 😅 - +1 yıl
Malum toplumda saygı denen bir şey yok..
- +1 yıl
Toplum hiç umrumda değil valla elalem umrumda değil 😅
Boş ver elim 😅 - +1 yıl
Anca konuşurlar 🥳
- +1 yıl
Hihi 😅Mutlu günler diliyorum
- +1 yıl
Teşekkürler bendee
- +1 yıl
EyvAllah 🌸Sende misafir ol gel bana 😅 emojiler atayım sana yorumlar yapayım sanağ😅
m.youtube.com/watch - +1 yıl
Ahah Allah razı olsun
- +1 yıl
Cümlemizden inşaAllah 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAşıksam evet ırkı önemli değil.
10 Yorumla
+1 yılHayır kendi ırkımdan başka biriyle evlenmek istemem yani insanları anlıyorum dizileri, videoları izliyorlar hayallere dalıyorlar ama arada dağlar kadar kültür, gelenek farkları var ve din farkıda önemli bir etken mesela o yüzden böyle maceralara benim açımdan en azından gerek olduğunu düşünmüyorum. :D
21 Yorumla- +1 yıl
özelliklede kızlarımız kore dizilerini çok ciddiye alıyorlar bende eğlencesine yabancı uygulamalar kullanırdım konuştuğum koreli erkekler genellikle içkiye ve kızlara düşkünlerdi o yüzden konuşmayı kesmiştim yani arkadaş bile olunmaz onlarla hemen foto falan istiyorlar
+1 yılHayır. Saçma gelebilir ama kendi ırkımdan ve dinimden isterim açıkçası. Gelenek ve din farklılıkları arkadaşlık icin bile zorken evliliği düşünemiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Niye saçma gelsin aaa
- +1 yıl
💅🏻
Bu Koreli fetişi son zamanlarda ne kadar da büyümeye başladı.. Bu herifleri fabrika hattında seri olarak üretmeye başladıklarını düşüneceğim. Tamamen endüstri meyvesi gibiler... Asıl konuya gelecek olursak, farklı ırklarla evlenmek her zaman bir çeşitlilik katar. Çorbaya baharat katmak gibi... Üstelik en güzel çocuklar hep melezdir.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende o fetiş yok valla 😄 sadece soru. Yanii orası da var ama Türk erkeği mistir
- +1 yıl
tecrübe konuşuyor. :)
+1 yılkorelilerde nasıl 40 yaşında bebek yüzlü oluyor anlamıyorum ama bizim toplum dert ve stresten kendini yıprattı... Adam da 40 yaşında baya yakışıklı açık konuşmak gerekirse
128 Yorumla- +1 yıl
Valla var. Yok bu 40 yaşında değil 😂😂. Ama genç duranlar var baya.
- +1 yıl
😅 koreliler Türkiye giriş ve çıkışlarını yasaklamak lazım aslında aklıma şu geldi böyle haber vardı
Fazla Yakışıklı Olduğu İçin Suudi Arabistan’dan Sınır Dışı Edilen Adam : Omar Borkan Al Gala gibi olan kişilerin ülkemize yasaklar gelsin 🤣 - +1 yıl
Yaa evet görmüştüm adamı şimdi güzel olmak da suç bu ne aaa
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Niye yasaklanıyorlar peki girişleri aa
- +1 yıl
Bilmiyorum 🤷
- +1 yıl
Yasaklansın dedin ya ona dedim
- +1 yıl
40 yaşındaki adam aynı 20 yaşındaki gibi duruyor onda şakaydi dedim aslında kore ve Türkiye kardeş ülke zamanında dedelerimizin yardımı olmuş kore halkı Türklerindir sever bizim millette sever
- +1 yıl
O kardeşçe ama ahaha
- +1 yıl
Kardeşce sadece
- +1 yıl
Evett 😌
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Güncellemediki isyan 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
- +1 yıl
İsyan değil de herkes ters anladı illallah ettim sanki bana koreli koca bulun yazdım sormaz olsaydım
- +1 yıl
Bizim orada bir laf vardır çerci uzerindekini satarmiş yani insan kendinde gördüğünü başkasına söylermiş milletin lafına bakma
- +1 yıl
Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki:
* Veysel Karani hazretlerine, uzak yoldan bir kimse gelip nasihat ister. O da (Allahü teâlâyı bilir misin?) der. Elbette bilirim diye cevap verir. (Başka bir şeyi bilmene gerek yok) der. Yolcu, uzaktan geldiğini söyleyip, yine nasihat ister, o da (Allahü teâlâ seni biliyor mu?) der. Elbette biliyor diye cevap verir. Veysel Karani hazretleri de (Başkasının bilmesine gerek yok o zaman) der ve gider. - +1 yıl
Amann açıklama yapmam hata isteyen istediğini düşünsün aslında banane sanki 😒.
- +1 yıl
İnsan aynadır kendinde gördüğünü başkasına söylermiş kafaya takma asla
- +1 yıl
Bizde de şey derler dırlasın dırlasın dursunlar 😃😃
- +1 yıl
😆😆 lafta güzeldi neşeni asla kaybetme insanlar için üzülmeye değmez
- +1 yıl
😂. İnsan mı kaldı? 😄
- +1 yıl
😀 Ne garip dünya insan içinde insan arar olduk
- +1 yıl
Demi 😄. Böyle bir yer burası
- +1 yıl
Valla aynen öyle iyi insanlar azalıyor
- +1 yıl
Amannn boş ver gı
- +1 yıl
Aynen 👍
- +1 yıl
😄😂
- +1 yıl
..😆😅
+1 yılKadın oldugum için hayır Kore erkekleri bana erkeksi gelmiyor ama erkek olsam isterdim Kore kizlari çok güzel
18 Yorumla- +1 yıl
Erkek dediğin esmer tüylü olur 😂
- +1 yıl
Esmer değilde kumral ve tabiki sakal
- +1 yıl
O kişiden kişiye değişir tabi
- +1 yıl
Tabi tercihler her zaman farklı olabilir
- +1 yıl
Tabii ki 🦋
- +1 yıl
❤️❤️❤️
- +1 yıl
💖💖
- 1 yıl
Çünkü sana göre erkek böyle olur dimi kıllı maço sigma göbekli öperken sakalları batan ayakları kokan kendine bakmayan ayda yılda bir yüzünü beyaz kalıp sabunla yıkayan tipler çok iyi değilmi onlar hastasıyız valla İRONİ
Kesinlikle çünkü Koreliler minyon oluyorlar ve oldukça sevimliler (kızları) minyon kızları seviyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
Koreliler ve minyon olmak 🤔🤔🤔🤔🤔 emin misin
- +1 yıl
Burdan bile minyon olmadığı belli. Koreliler kız erkek fark etmez uzun boylu genelde
- +1 yıl
Minyon sevimliler diyorsunuz bende öyle anladım 🤷🏻♀️😄
- +1 yıl
O sizin görüşünüz teşekkür ederim 😇
- 1 yıl
Aşkom onlarda bizim gibi kimisi uzun kimisi kısa ama cogunluk kısa maalesef
+1 yılUkrayna kızları iyi diyorlar ve güzeller de benim arkadaşım evlendi çok memnun bende oradan evlenirim belki bu işler nasip kısmet işi
115 Yorumla- +1 yıl
Çok soğuklar ya
- +1 yıl
Vallaha soğuk değiller miş
- +1 yıl
Sizler yabanci biriyle evlendikten sonra neden türk kadınlar yabancıyla evlendiklerinde beddua ediyorsunuz ben anlamadim sebep nedir? 😂
- +1 yıl
Çok memnun dediğini yeni görüyorum sanki trendyoldan bluz almıştır da 😂😂
- +1 yıl
Ben mi beddua ediyorum hayır abla ne bedduası
- +1 yıl
Arkadaşlar lütfen kavga etmeyin lütfen
- +1 yıl
Ahahahah 😂😂😂
- +1 yıl
Sorduğumda bin pişman oldum zaten 😂😂
- +1 yıl
Pişman ol maviii
- +1 yıl
Oldum zaten
- +1 yıl
Kız birden ateşlendi 😂😂😂😂
- +1 yıl
Aman çok umrumda idi sanki
- +1 yıl
Saç baş girişmeyin de 😂😂😂😂
- +1 yıl
Samet hemfikirim. Öyle büyük beklentileride yok. azla yetinen tipler. sadıklar. ve sekste tam geyşalar. doğru tespit dostum.
- +1 yıl
Samimi Güleryüz lü olmaları en önemlisi de sekste sadıklıkta üstlerine yok Ukrayna kızlarının kocasının bir dediğini iki etmiyorlar
+1 yılEvet, birçok konuda uyuşabildiğimiz biri denk gelse Koreli de olsa fark etmezdi benim için. Hem bu insanlar hayata daha farklı pencerelerden bakıyor. Batılı insanların anlayışından daha farklı. Duygusal olarak da denk olsak dini, dili, ırkı hiç fark etmezdi. 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCha eunwo çok şirin köpek😍😍😍😍
Koreli erkeklerle evlenmek istemeyen yoktur bence😂

Şuna bir bak, bak bir, bir bak bu insan olabilir mi? Omuz genişliğine, belin inceliğine ve o kaslı kollar😍😍😍😍😍 
Peki babasının copy paste'i olan bu puşt, şu çeneye bak öperken o köşeleri her döndüğünde yeniden aşık olur insan😍😍😌 Allah bizede en temizinden bir koreli nasip etsin🥲😂
09 Yorumla- +1 yıl
:/ bana etmesin kanka
- +1 yıl
bunlar içine vücut çorabı mı giyiyor. ?
- 1 yıl
Amin offf azim sulandı kizz jungkook teahyung hmmm
- 1 yıl
@Bangchanin_stayi Ramazan ayındayız, yorum bildirimi geldi. Ve şu an ağzımın suyunu siliyorum ama normalde niyetli olduğumuz için özen gösteriyorum.😄😂
- 1 yıl
Bende niyetliyim ama bunlari gördükçe içim kıpır kıpır oluyor
- 1 yıl
@Bangchanin_stayi senden ötürü bende bu durumdayım vicdansız. Yazıp hayırlatma ikide bir🤧🫠😂
- 1 yıl
Ya sen o kasları bel ortasındaki çizgiyi ve bacakları görmüyor musun insan nasıl söyleyim kuduruyor
- 1 yıl
@Bangchanin_stayi sadece geniş omuzlar, ince beller ve kavisli çenesi yetiyor bana merak etme.
- 1 yıl
❤️🔥🔥🤤
+1 yılGerçi ben evliyim ama bekar olsam yani millet ayrımı yapmam yeterki kisilik ve kafa yapısı uyussun birde ne kadar birbirimiz için kendimizden vazgecebiliriz oda önemli çünkü çok farklı kültürler bu zamanla sorun olma ihtimali de çok yuksek
10 Yorumla
+1 yılçocuk gibi görünen adamın gözümde zerre çekiciliği olamaz
13 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklılar ama bebek gibiler. Erkek dediğin esmer kıllı olur 🤨
- +1 yıl
yakışıklı değiller
- +1 yıl
Sizin fikriniz saygı duyarım 😃
Açıkcası ben bir Koreli’yle evlenmek isterim bir tanışma sitesinde bir Koreli çocukla tanışmıştık görüntülü görüşüyorduk falan ama daha sonra dinlerimizi aklımıza geldi bizden çok farklı olduğu için bazı olaylar oldu ve ayrılmak zorunda kaldık aileler falan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Dinleri, içkiyi ve domuz etini tüketmeleri dışında kötü özelliklerini görmedim. Tabi diziler veya buna benzer şeyler dışında biraz ırkçılar diye duydum. Gerçi her yerde ırkçılık var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoreli erkekler cinsel anlamda yetersizler. Cinsel hayatları yok arkadaşlr bebek yüzlerine inanmayın, Cinsel hayatları yok. Çocuk gibiler ve seks yapmayı bilmiyorlar. Oyuncak bebek gibiler sadece estetik, makyaj yapıyorlar. Dış görünüşlerine önem veriyorlar ve Cinsellik yok , çocuk gibiler fotograftaki kişi eunwooo keçisi
01 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik yoksa nesilleri nasıl çoğalıyor bacım delimisin makyaj fırçasıyla mi yapiyorlar
Din dil ırk farketmez beğeniysem ve kafalarımız uyuşuyorsa sevgili olabiliriz baktık her şey yolunda evliliğe doğru da gideriz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterim tabiki hatta fotodaki olsa hc fena olmaz 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Ahaha başka emriniz var mı hanımefendi 😃
Cevap sahibi+1 yılLe min ho da olur bu olmazsa 😄😄
- +1 yıl
Hemen paketliyoruz efendim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyyy bak çok heycan yaptm haahah😄
- +1 yıl
Kapıda nöbet tutucak 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄😄💗
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Türk erkeğini tercih ederdim, illa bir yabancı olacaksa İtalyan erkeği seçerdim.
10 Yorumla Tabi ki isterim asyalı erkekler çok çekiciler...
Ama şuanki sevgilim japonyalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İsterdim tabiki. Kaç sene fangirllüğünü yaptım çocuklarımın 🥰😅😂
10 Yorumla
+1 yılİstemezdim. Yabancı biriyle evlenme fikri bana çok uzak geliyor.
10 YorumlaNasipte varsa 😂 olur olmazsa da sorun degil
10 YorumlaKoredeki estetiği Türkiyede yaptırsan türklerde bunlara benzer.
Hangi rüya aleminde yaşıyorsunuz anlamıyorum ki
01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu doğru okudunuz mu acaba beyefendi? Koreli erkek istiyorum diye bir şey geçiyorsa gelin vurun beni
+1 yılben asla istemem o ne öyle kuru kemikler kısalar ne yapıyım ben onları erkek bile demiyorum onlara
03 Yorumla- +1 yıl
Uuu 😂😂. Boyları var da erkeksi durmuyor hiçbiri
- +1 yıl
hiçte sempatik değiller ben şahsen konuştum çoğu sapık yani kızlara içkiye düşkünler dizilerdeki gibi değiller anlayacağın
- +1 yıl
Dizileri de izlemem ki pek
Ben Koreliyim büyüyünce Koreli bir K-pop şarkıcıyla evlenmek istiyorum. Kore çok güzel bir ülke insanları da çok güzel ve iyi.
03 Yorumla- +1 yıl
Aaaa sen koreli misinnn 😯. Niye bu kadar şaşırdım ki 😂😂. Öyle gözüküyor ama tam bilemem herkese kendi ülkesi tabi 😇
- +1 yıl
Ayy teşekkür ederim canım 🫂. Bende kızz 💖💖
- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılbaby face erkeklerden gram etkilenemiyorum ve korelilerde hiç ilgimi çekmiyor ben erkam aydar gibi adamları seviyorum böyle bıyıklı falan :D
03 Yorumla- +1 yıl
Evet öyleler. Demi biraz erkek gibi dursun 😂. Bende Uğur Güneş 🫠🫠 uf erkek ya diyesim geldi ahah tövbe yarabbim ya
- +1 yıl
bence de o ne öyle çocuk gibi :D
- +1 yıl
Demi demi
+1 yılfotodaki adamı hangi kız istemez ki jsjs, hiç düşünmedim bilmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bennn
Yok istemem Tüysüzler fazlasıyla bir de feminenimsi
14 Yorumla- +1 yıl
Kız kime diyonn
- +1 yıl
Amannn konuşur konuşur dururlar 😄😃
+1 yılEvet isterim 😍. Zaten orada okumayı düşünüyorum ❤️
03 Yorumla- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun 💖
- +1 yıl
Sağ olun sizinde😊🙏🏻
- +1 yıl
Teşekkürler 🥰
+1 yılAşırı ciddi ve kuralcı insanlar.
Asla evlenmek istemem03 Yorumla- +1 yıl
Eyvah çok büyük konuştun he
- +1 yıl
Bu konuda konuşabilirim bence
- +1 yıl
Siz bilirsiniz 😃
+1 yılAha tamda bu fotiğraftaki yakışıklı Eunwoomla eclenmek istiyorum😂
05 Yorumla- +1 yıl
Bebek gibi ya
- +1 yıl
Evet ayrıc kol damarlarına ayrı bir zaafım var
- +1 yıl
Damarı ne etcen kızz. Erkek gibi durmuyorlar hiç ama
- +1 yıl
Seviyom ben damrlı kolları 🤗 ayrıca niye erkek gibi durmuyorlar dedinki?
- +1 yıl
Yolunmuş tavuk gibi..
Choi Siwon gibi olacaksa okey baby face sevmiyorum daha erkeksi olanlarından olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Adam 40 yaşında duruyor
- +1 yıl
Valla kız
- +1 yıl
Tüh az kalmış tutmasına 😄
- +1 yıl
😄😄
+1 yılYabancılarla evlenmek zaten daha zor. Ama kafama göre bir adamsa. Benim gibi düşünüyor, benim gibi hareket ediyor ve hayatında ki tek kadın bensem evlenirim.
10 YorumlaNeden olmasın :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılAhlaklı, iyi insanla evlenilir. Nereli olduğu önemli olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKorelileri isteyenler neden istiyor anlamiyorum beyaz olduklari icin mi cekik gozleri icin mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum hiç istemedim 😂 kendilerine sorun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılLee min ho, gong yoo gibi olcaksa neden olmasın hvfds
00 Yorumla
+1 yılYok istemezdim fazla baby face
12 Yorumla- +1 yıl
Demi yakışıklılar ama öyleler. Erkeksi değil
- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok ben italyan seviyom
18 Yorumla- +1 yıl
İnşallah hayırlısı nasip olur 😌
- +1 yıl
Marcoyu istiyorum ben öyle dua et
- +1 yıl
Ahaha tanımıyorum kendisini ama inşallah olur 😂😂
- +1 yıl
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== tanıştırayım 😃
- +1 yıl
Karizma adam valla ama önemli olan kalbişi
- +1 yıl
Şu gülüşe baksana kim bilir kalbişi nasıl 🥹
- +1 yıl
Oho her şey gülüşle olsaydı
- +1 yıl
O da doğru
+1 yılYok ben İtalyan, İngiliz isterim
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah nasip olur aminn
- +1 yıl
İnşallah aminn
istemem penis ortalamalari 9 zaten böcek fare yiyen biriylede kimse yatmak istemez bence iğrenç üstelik bebeksi duruyorlar erkek dediğin sert durmalı bence zaten ırklar birbirine karıştı güzelim türk erkeklerimiz var onların bkumu çıktı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsterim çok tatlılar her ülkeden insanla anlaşabilirim ama Koreli bulmak zor
03 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda çok görüyorum bizim kızların korelilerle evlendiğini. Nasipp. Ama çok bebeksiler
Cevap sahibi+1 yılNasip her şey olabilir
- +1 yıl
Evett hayırlısı olsun 🦋
+1 yılÇok tatlılar ama çekici olan erkeği tercih ederim :)
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sevmek ve sevilmek nereli olduğu fark etmez
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bilmiyorum, ama arkadaşlık isterdim, Kore benim ilgi alanımda her şeyi ile
10 Yorumla
+1 yılDİNİ İSLAM OLMAYAN HİÇ BİT KESLE EVLENMEM.
10 Yorumla
+1 yılKoreliler bizlere kültür olarak hem cok yakin hem uzak ama naiflik ve sevecen olmaları eş olarak dogru seçim olabilir ama dil öğrenmeye başlarsan rahat edersin
00 Yorumlayok baba erkek dediğin iki metre dağ ayısı olacak kediden fazla kıl dökecek ne o öyle baby face falan
00 Yorumla
+1 yılEvet çok yakışıklılar ama anlayabileceğimizi sanmıyorum
09 Yorumla- +1 yıl
Bebek gibi duruyorlar ama ben koca demezdim 😂😂
- +1 yıl
Ne diyeceksin başka 😅
- +1 yıl
Koreliyle evlenmem ki. 1. Si nerden bulayım 2. Si de hiç erkeksi değiller
- +1 yıl
Millet ne yazsan inanıyor Ya 😅He evlencez var mı sizine ya Türk erkekleri Antalya İzmir’de Ruslarla gezerken iyi biz Koreli bulunca vay be
- +1 yıl
Anlamıyorum ki bende insanları yorumlar berbattı
- +1 yıl
Bul bizi Koreli çekik gözlü nikah kıycaz ortak
- +1 yıl
Çekik gözlü olabilir 🥹 ama koreli olmasın bana. Sanada inşallah istediğin nasip olur kuzum 💖💖
- +1 yıl
Tabi şaka bi yana düzgün aile erkegi ile evlenmek istiyoruz hakkımızda hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin amin 🫀
- +1 yıl
Tabii. Amin amin 😇
Hayır istemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır istemezdim
10 Yorumla
+1 yılİsterdim teyzem de isterdi
10 Yorumla
+1 yılHayır. Esmer erkekler daha çekici bence 😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak dili konuştuğumuz sürece olur.
10 Yorumla
+1 yıleveet neden olmasınn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. keske be babalık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılkadın yüzlü erkek, hoş değil bence.
10 Yorumla
+1 yılEvet isterim 😍
10 Yorumla
+1 yılEvet neden olmasinn
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam