aranızla koreli biriyle evlenmeyi düşünen ya da oraya gidip yaşamayı düşünen, koreli sevgilisi,kankası,dostu olan var mı?:D
bildiklerinizi yazin dökülün biraz aydınlatın beni:)
bildiklerinizi yazin dökülün biraz aydınlatın beni:)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer koreliler cok hos insanlar. tanıdıklarımın hepsi iyi insanlar. turkiyeyi genelde severler, dedelerimiz sagolsun. bi kac ornek vereyim: su an yurt dısındayım, arastırma gorevlisi olarak(basit bi reseacher diyelim :) ), bi tane g koreli profesorle arkadas gibi muhabbetimiz var. normalde aramızda sınıf farkı var nerdeyse, ama adam cok rahat ve gayet kibar bana karsı. ayrica okulda gordugum korelilerde genelde hep cok kibar davranıyolar(detaya girmiyorum). yani benim korelilerle muhabbetim hep iyi oldu. tavsiye ederim, saygılı bir halk. ama iclerinde kotu olan elbet vardır. veya iyi olup senle anlasamayacak birileri. nasip isi hacı abla. bizim profesoru ayarlayım istersen :) yaslıda degil hea
+1:D yok bosver profesoru ben daha ona göre kücüğümdür bakmaz bana. kendinden 2 yas kucuk birine hemen ''sister'' damgası yapıştırıyolar:D
adam 35 yaslarında falan, o kadar da yaslı degil yani :) associated professor heralde(docent oluyo turkıyede).
Ayrıca sister damgası yapıstırması da guzel bişi bi acıdan, bizde disi sinek gorsek once guzel mi diye bakıyoruz, guzelse sehvetle bakıyoruz, sonra elde edemeyecegimizi anlayıp, Allah sahibini bagıslasın diyoruz:)
hahahaha:D
bu sana armağan olsun adam koreli hemde güney koreli samsung un yapıldığı yer hemde baya bir ünlü.gangnam şehri nişantaşı bebek vs onun gibiymiş güney korede .
bu adam salak zaten:D hepsi böle mal değil:D
Evlenmek değilde oraya gidip tanışmak istediğim çok kişi var. Kesinlikle erkekleri çok yakışıklı. Hem okadar kısa olmuyolarki. Bi ara facede korelilerle çok konuşuyodumda sonra kapattım faceyi. Ama korelilere kesinlikle hastayım. Bikere dizileri süper oluyo. Yani kore candır :) ve oraya gitmeyi kesinlikle istiyorum :)
:D umarim gidersin hatta gidersen benide götür:D
haha aynen!;)
@komunist Klasik türk erkeği lafı
Cooog severim:) link
uuff !:D cok tatlı
hatırlamıyorum hangi siteden çarptım.:D
Cevap
17Cevap
link
evlenmem de oturur püsküüt yeriz hany.
bu adam anormal salak zaten. ben bunu koreli saymıyom:D korenin ajdarı bu. tipsizliğiyle ünlü oldu:D
hahah:D
ya bayılıyorm korelilere hele de filmlerine dizileri çok güzel :) erkkleri de çok yakışıklı öyle hem kız hem erkek koreli bi arkadaşm olsun isterdim.:))
haha evet:D geçen okulun orda korece kursuna gittim. hocalar koreliydi. çevre yaptım baya. yarın birgünde annem gille tanıştırcam onları:D
hayal etmedim değil, bende 2-3 yıldır koreye merak sardım, aslında korece öğrenmek ve koreye gitmekte istiyorum, koreliler bana çok samimi geliyor, tiplerinide beğeniyorum, özellikle filmlerine bayılıyorum: boys over flovers, devil beside you, still marry me, paradise kiss, playful kiss, my girlfiend is gumiho... kim hyun joong, kim bum, kim so eun... en sevdiğim oyuncular.
dizilerdeki tipler gibiyse olabilir ama kim kaybetmişte ben bulup evlencem :D
ben zorla kaçırır yine evlenirim:D
haha tamam:D
ankorelimi, konya-koreman mı? koreköy de olabilirmi? ne güzel soru 5 yıldız
konyakoreman :D ahahah +1
keske olsa insan mi ya onlar karikatur gibiler masallah :)
:D
filmlerdekinin aynı olmaz biliyorum ama bana hayal kırıklıgı ugratacak kadar kötüer mi ?:(
üniversite orda okuycam. okuyamazsam mastıra gitçem yapçam bişeyler sırtıma ''hey korean kiss me'' yazıp dolaşçam orada:D
haha tamam:D
tanıdığım var evet ama bana çocuksu hissettiriyorlar :/ biz besili, öküz gibi tiplere alışkınız ya:D
hahahaha:D
hiç sevmem uzak doğu erkeklerını çoğu zayıf kısa boylu .
zayıflar ama boyları bizim erkeklerle aynı:D
yok ya çok kısalar çocuk gibiler ya ben taş fırın hafif göbekli severim:) sen de bi koreliyle evlenırsın inş faceden ekle benım taylantlı bi arkadasım vardı baya konusuyoduk :)
oo iyiymiş:D linkini verir misin çocugun?:D
1 yıldır konuşmuyoruz sevgılım sılmıştı msn'den , ben de face'i kapattım , adını da hatırlamıyorum ama keşke bulsam tekrar of :((
profilden anladığım kadarıyla minozsun :) bayılırım korelilere arkadasım var bir tane. nerde koreli görsem kıt korecemle anyeong haseyoo -merheba- derim onlar da sevinir bende. gidip gezmek çok isterim gelecekte ama evlenmem ya ne o öyle çoğu budist ya da ateist:( kore dizilerine hastayım ayrıca...
haha bende öyleyim.. :D
sana aşık olursa din değiştirir. formlarda falan gördüm koreliyle evlenen kızlar eşlerini müslüman falan yapmışlar:D
zaten önce insan olunmalı. insan olan herkes kolaylıkla müslüman olabilir:)
haha ayneen oyle kendimi bu bakımdan avantajlı hissettim bi an:D
Bi arkadaş koreli koreli diye tutturmuştu bende ona 7 cm yi geçmiyomuş bilgin olsun demiştim.piii Allah belanı vere deyip araştırmış koreli defterini kapadım artık dedi.bide alışverişe geliyorlar bazen sütten başka bişey almıyorlar peh
onemli olan boyu değil işlevi .
ya işi suraya getirmeyin ya :D
bende evlenmek ısterdım aslında asyalı kızların ayrı bı etkısı var uzerımde
+1:D
kıllı yakışıklığıyla ndünyaya nam salmış koca pipili maço türk erkekleri varken köse kısa boylu zayıf kızdan farkı olmayan tipsiz çekik bamyakoreli erkekleri neden isteyesin(istesinler ki)?erkektenbile saymam.
kıl maymunda da olur, o dediğin şey eşek de de büyük olur panpa.
ben bamyalarla mutluyum tamam mı:) senin erkekten sayman önemli değil zaten onların yeterince fanı var:) sen saymasan da olur.
sen hari.çç kızların hoşlandığı erkek tipine sahip olduklarınısanmıyorum ne sakal vr ne boy var ne kalıp var ne erkeklik var.yakışıklılıkta öyle kız gibi görünmkle olmaz
Kız gibi mi PRNRPRJRPEDBDPDND sizden daha erkeksiler erkeksi olmak için illa maymun olmak gerekmiyor ayrıca korelilere sakal bıyık falan yakışmaz bilgin olsun tiplerine gelicek olursak sizden daha yakışıklılar bunu da kulağına küpe yapman senin açından iyi olur :)
Boş ver aga ne hali varsa görsün tapsin korelilere Allah gibi
Hayir istemiyorum, ama tanidigim biri var koreli mi bilmiyorum.
koreliler pek bi selvi boylu olmuş
göreme de bi turist kafilesinin peşinden bayağ bi dolandım bu yaz :D
hahah:D benim okul müzenin yanında ben hergün dolanıyorum peşlerinden:D
Korelı kızlar güzel olur.Anlaşabılırsek evlenırım
saçımı uzattığımda bunlardan farkım kalmıyor adımız japona çıktı
koreli arkadaşlarım var birini sana ayarlıcam biraz daha çabalarsan yapıcam
:))) banadaaaaaaa yaaa
hadi hadi ayarla yaaa!:D çıkarım ben onla:D
tamam konuşurum:s
evet var hep hayalimdi bi koreliyle evlenmek felan :))) bulursan banada bi tane isterimmm :))))
tamam söz ;))
:))
benim bir sürü koreli arkadaşım var.
yüzyüze mi tanıştınız ? onlar hakkında ne dusunuyosun ?:D
hepsi de birer sik kafalı japon askeri dermişim :D ajcalkcjalkcja hepsi farklı ne biliyim Türkler de nasıl her türlü insan varsa onlarda da var.Yani insan her yerde değişkenlik gösterir.Tipleri.Bildiğin asyalı tipi işte.Normal insan onlar da.Bu kadar abartmaya gerek yok.Evet hepsini yüzyüze tanıyorum.Çok sık görüştüğüm 2 tane var hatta.Ama koreli olduğu için değil.İnsan olduğu için.Ona bakarsan Türklerdende çok görüştüğüm 3-4 kişi var yani
bi an korktum sayacaksın korelilere diye:S
bende ahlaki açıdan toplum yapısı tip olarak seviyorum:D
var eski okuldan arkadaşlar- arkadaş kalmak her zaman tercih sebebim olmustur.
cok kucukler bee bana daha erkeksi lazım. sinirliyken bile komikler
haha:D yok boyları bizim erkeklerle aynı:D
boy değil yüz hatları falan çok bebeksi
isterdim, tabii öyle bi imkan yok. güney kore güzel bence, yaşanır
Kore değilde ukraynalı biri olursa evlenirim -_-
araçlarımız faarklı amaçlarımız aynı:D
ayrıca laf aramızda nefret ederim goca gözlülerden:D
hiç işim olmaz :)ruslar varken :)
farkettim de sende araçlarımız farklı olsada amaçlarımız aynı:D
yok bana duygusal geliolar. katı olan japonlar :)
bilmem bide yakından dinleriz o davulu umarım:D
Koreli ile evliyim.5 çocuğum var.
hahaha:DD
gerçekten mi ? O.o
ben varım koreli kızla düşünüyordum evlenmeyi okuldan
Cringe damarım patladı oppa diyen kızlar yok mu sjsjjsjsjsjs
pipileri kucuk napcan?
boyu değil işlevi -_-
Türkler varken koreli de neymiş ya :P
üüüff :D
Haayy koreli öpsün seni :D
inşallah:D
Koreli vr bana dse verecen yani o derece.s
derine inme panpa -_- :D
:) Anladım durumu ben ;)
Koreli gördüğüm yerde tomrukla kovalıyorum.
niye ya ?:D
Turizm katiliyim.
Anime karakterine aşık oldun değil mi?
yok lee min hoo ya:D müzenin onunde tanıdıgımm Tiyu adlı çocuga.. daha sayıym mı?:D
var.sadece yaşamayı düşünüyorum.gerisi Allah kerim
bir tatar bul bari de sende kurtul biz de
korsana hayır:D ay neden oyle dediniz de muhabbet ediyoruz şurda:D
Nedir bu koreli sevdası la
oyle deme müzenin önünde bi iniyolar uff uff melek gibi hepsi aboow:D
ben ben ben ben bennnnnn :)
bu soruyu periyodik olarak sormak zorunda mısınız?
ben kuzey korelileri seviyorum
Gangnam style akıllarını başlarından almış.
ordaki adam salak. :Dben 3 yıldır korefanıyım ayrıca:D
Hayır
koreliye kaçmak
kız abazası mısın?
nerden çıktı bu ya:D
koreli olsun da veririm havaları varda abazanlık sezdim sürekli koreli sorular filan.
boşver oraları:D
bana koreli demeyin
neden ? kötülük mü yaptılar sana?:(
:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar