Sevgilimin evine gelen eski kız arkadaşı yüzünden kıskançlık krizimi nasıl sakinleştirip normal tepki verebilirim?

Sevgilimin en yakın arkadaşlarından biri bugün vefat etti, vefat eden kişi zaten 1.5 haftadır yoğun bakımdaydı. Ben de üzülme falan demedim, yanında olduğumu hissettirdim, çok tatlı davrandım. Bizim sevgilimle ilişkimize başlamadan önce, yeni tanıştığımızda bir yakın kız arkadaşı vardı Zeynep diye. Bu kasar çocuk, benim yanımda otururken bana baktı, sevgilime baktı, koluna girdi götürdü çocuğu. Bir sinir olmuştum, kızla da bayadır arkadaşlar. İbo diye eski sevgilisi mi ne varmış, İbo fetişi varmış kızın, benim sevgilimin adı da İbrahim ya, kasarr götürdü çocuğu. Ben de konuşmayın demiştim, konuşmuyorlardı. Ben "Yanına geleyim mi bugün?" dedim 2-3 defa, annesi de "Gel." demişti. Sevgilim "Gerek yok." dedi, "Çok erkek var, seni bu ortama sokmak istemiyorum." dedi. "Tamam." dedim, "Bana saat fark etmez, akşam da uğrayabilirim." dedim, "Tamam." dedi. Çok bakmadı mesajlarıma, tamam anlıyorum arkadaşı olmuş ama o kasar kız şu an sevgilimin evinde ve bunu bana sonradan söylüyor. Ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum ama o kasar sevgilim ağlarsa falan ona sarılmaya kalkar kesin. Ya varoş zaten, biz yan yanayken kötü kötü bakıyordu bana, aynı ortamdalar çıldırıyorum ama bir şey de diyemedim, çocuk bu haldeyken trip de atamam, kaldım öyle ve sevgilimin evinde şu an pis kasar, ne yapmam lazım?

Sevgilimin evine gelen eski kız arkadaşı yüzünden kıskançlık krizimi nasıl sakinleştirip normal tepki verebilirim?