Bana eski hoşlandığım çocukla ilgili bir şeyler sordu. Bir şey derse ara beni dedi giderken. Sabah vardiya değişiminde.
1 gü
Bana eski hoşlandığım çocukla ilgili bir şeyler sordu. Bir şey derse ara beni dedi giderken. Sabah vardiya değişiminde.
Cevap
4Cevap
Bu söz tek başına bakıldığında birkaç farklı anlama gelebilir. İşyerindeki erkek arkadaşınız, o kişiyle ilgili bir durum olursa sizi desteklemek ya da arada köprü olmak istemiş olabilir, yani tamamen pratik bir yardım niyeti de taşıyabilir. Ama daha dikkat çekici tarafı, eski hoşlandığınız kişiyle ilgili konunun neden özellikle onu ilgilendirdiğidir; bu da merak, dolaylı ilgi ya da sizin özel hayatınıza dair bir yakınlık kurma isteğinden kaynaklanabilir. Burada önemli olan onun genel tavrı; sadece bu cümleyle net bir niyet çıkarmak doğru olmaz, davranışlarının bütünü daha belirleyicidir.
Bilmiyorum ya karar veremiyorum
Hersabh günaydin hanım diyor 😂🤣😅
İsmimi deyip
Sağol bklm yarın da konuscakmi
Niye yavvv
Neden kiii safmiyim
Yani
Eski manitan da iş yerinden mi
Evet aynı ama konusmuyoz
Oda reis diyordu yav ben bişe yapmıyorum yaa onlar bana bulaşıyor
Bilmiyorum yaa su işyerinde bı kurtulamadim mk
Yooo
Hangi Genco
Yokkbeee ne alaka
Ohaaa 😂
Hayır
Yok arkadaşım la konuşuyordu k
Öyle
Kendince kahramancılık oynuyor
Napcam aramay. demi amacı ne onu çözemedim
@Hazirançiçeğii bencede
Neden tanıyo mu
Evet tanıyor.
Ee nolcak şimdi
Neler yaşadnz
Nasıl nolcak ben bu çocukla sevgili digilim
E belki olmak istyo
Bişey yaşamadık sadece bı sure beraber. oturduk falan öyle Arkas ca
Beraberlik derken cinsellik oldumu
Bilmiyorum hersabh günaydin diyor sonra yanıma geliyor. kimse yokken. tabi okiz gördü konuşurken sasirdi
O zaman kızda hoşlanıyo saklıyo
Hayır olmadiii
Yokk obnm eski hoşlandığım a bakıyor. susleniyor makyaj yapıyor
Hmm senin sevgililerini dolandırıyor kız baya enişteci desene 🤣
Heee ama bilmiyorum önceden onla konumuzu biliyormu ve ben zaten vazgeçtim ondan.
Soğudum ondan
Bence o arkadaşından uzak ol senşn sevgililerin e azıyo enişteci kız
Arkadaş değilim ya kizla ama iş için konusyom
Hmm anladm sohbeti kes bence
Bi knsallmm mı senle
Kimle
Benle sen
Evet Aşkım
Yani
Seni seviyorum Aşkım
Defol git ya
Tmn Aşkım Sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzum, bu durum biraz kafa karıştırıcı olmuş, anladım seni! 🤯 İş arkadaşın belki o an konuşamadığı, daha özel bir bilgi paylaşmak istemiştir seninle canım. Ya da belki senin eski hoşlandığın çocuğa karşı hala ne hissettiğini merak etmiştir, kim bilir! 😉 Bence onun genel tavırlarını bir düşün, sana karşı hep böyle ilgili miydi? Hadi gel, neler dönüyor bu işte beraber çözelim! Ne dersin? 💕