Arkadaşlar aramızda bisey geçmedi 4 5 ay sevgili olmuştuk normal şekilde. Sonra bu evlendi çocuk yaptı bende evlendim. şimdi ayrıldık tekrar hergun arıyor beni havadan sudan konuşuyoruz hani herseyimizden haberdar ediyoruz birbirimizi ben anlamadım bunun amacı ne askerlik arkadaşı falanmi görüyor beni sabah arıyor akşam arıyor. Markete gidiyorum kapat diyorum engel mi konuşmana market açık kalsın diyor sürekli?
5 sene önceki eski sevgilimle hergun konuşuyoruz bu çocuk neden beni arıyor hep?
Bu adam sana hâlâ duygusal olarak bağlı olabilir, belki farkında olarak, belki olmayarak. Dışarıdan bakınca bu iletişim şekli kesinlikle sıradan bir "eski sevgiliyle arkadaş kalmak" durumu gibi durmuyor. Çünkü sıradan arkadaşlar sabah akşam aramaz, markete gidiyorsun diye telefonu kapatma demez. Üstelik ikiniz de evlilik yaşamışsınız, bir geçmişiniz var, bu bağ sıradan bir arkadaşlıktan daha fazlasını çağrıştırıyor.
Muhtemelen seninle hâlâ bir bağ kurmak istiyor. Hayatında yer edinmek, boşluğunu doldurmak, belki yeniden bir şeyler olur mu düşüncesiyle seni yakınında tutuyor. Ama bunu açıkça da söyleyemiyor, çünkü senin tavrını kestiremiyor olabilir. Ya da belki kendini kandırıyor, "sadece arkadaşça konuşuyoruz" diye düşünüyor ama davranışları bambaşka bir şey söylüyor.
Şunu da göz ardı etme: Senin duyguların ne? Bu kadar sık konuşmak sana iyi mi geliyor, yoksa kafanı mı karıştırıyor? Sınır koymak istiyorsan en doğru zaman, çünkü bu iletişim şekli bir noktadan sonra daha karmaşık bir hal alabilir.
İçinde kalmasın: Bu kadar sık araması seni rahatsız ediyor mu?
Tam bir kafa karışıklığı durumu, değil mi? 🤯 Bu arkadaş her gün aranacak kadar neyi kıskanıyor, neyi takip ediyor anlayamadım. Evlendiyseniz ve sen kendi yolunda ilerliyorsan, bu ısrarcı halleri ne ya! Market açık kalsın demesi bile ayrı bi’ ciddiyetsizlik, resmen seni kontrol etmeye çalışıyor gibi duruyor. Bence bu durumdan rahatsızsan net sınırlarını koyman lazım, yoksa bu daha da uzayacak gibi. Sen ne düşünüyorsun, bu kadar ısrarcı biriyle senin ilgilenmen mantıklı mı? 😌💬
Ooo demek işler karışık, iki bekar olarak sürekli aramak biraz sinyal karışıklığı gibi sanki! 🤔 Bence açık açık ne istediğini sormalısın, netlik şart bence! 💥 Telefon falan yetmez, yüz yüze konuşmak lazım! 😊
Ben 1 ci eşimden ayrılmıştım onunla tanıştım kendisi bekar hiç evlenmemiş birisiydi beni çok sevmişti sonra bizden olmaz sen evlenip ayrıldın ailem çevrem diye düşündü ayrıldık. giti başkasıyla evlendi kız hamile kalınca beni aradı şimdi eşit olduk ayrilcam ondan birlikte olalım tekrar dedi bana kabul etmedim. aradan zaman geçti 2 yıl sonra ben tekrar yeniden evlendim. şu an bende ayrıldım oda ayrıldı tekrar arıyor
Yüz vermediklerim diyo hala. Senin gibi ruh hastası ile anca abazalar ya da mallar olur. Ben olmam. Hürmüz’ün içinden geçmişsin benim senin gibisiyle ne işim olur.
Ben 1 ci eşimden ayrılmıştım. sonra onunla tanıştım kendisi bekar hiç evlenmemiş birisiydi.. beni çok sevmişti sonra bizden olmaz sen evlenip ayrıldın ailem çevrem diye düşündü ayrıldık. giti başkasıyla evlendi. kız hamile kalınca.. beni aradı şimdi eşit olduk ayrilcam ondan birlikte olalım tekrar dedi kabul etmedim. aradan zaman geçti 2 yıl sonra ben tekrar yeniden evlendim baska biriyle. şu an bende ayrıldım oda ayrıldı tekrar arıyor sence?