Derler ya "dervişin fikri neyse zikri de odur" diye. O tarz ilişkilere bizde hep maddi menfaat diye bakılır. Genel toplumsal kalite burada da kendini gösteriyor.
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Derler ya "dervişin fikri neyse zikri de odur" diye. O tarz ilişkilere bizde hep maddi menfaat diye bakılır. Genel toplumsal kalite burada da kendini gösteriyor.
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Cevap
5Cevap
Alakası yok, nerede nasıl davranmasını bildiği ve karekter olarak oturmuş olacağını düşündükleri için kadınlar olgun erkek ister.
Ben öyle bir ilişki yaşayan bir çift görünce (kadının 15 yaş kadar genç olduğu) aklıma gelen ilk şey kadının, erkekte bolca para var diye birlikte olduğu olmuyor. Belki ben çok iyi niyetliyim, bilmiyorum. "Kesin parasını yiyor" demek çok keskin bir önyargı. Yaşıtlarından farklı olan, yaşıtlarıyla anlaşamayan, yaşıtlarıyla hayal ettiği uyumu yakalayamayan insanların olduğunu düşünürsen, tek nedenin maddi çıkar olduğunu düşünmek kolaycılık gibi geliyor.
Böyle düşünmek bana daha çok varoşluk gibi geliyor. Daha çok, alt kültüre ait yurdum kadınlarınin bakış açısı..
Doğru... 15-20 yaş farkla ilişki yaşayan kadın için erkeğin parasını yiyor derler, erkek için de çıtır karıya çakıyor derler. Burada da çifte standart var. Bu ilişkide kadın yerilir, erkek övülür. Çifte standart da varoş insanlara özgüdür.
👌🤝
Çıtırı varken neden olgun erkek peşinde kadınlar anlamıyorum:))
Gerçeği bu abi acunda o para olmasa seymos elletirmiydi
O adamı ben de çok taktir ediyorum ama olayı bu şekilde düşünerek bir seçim mi yaptı bilmiyorum.
Ben şuna inanıyorum; bir insan 7 sinde neyse,70 inde de o'dur. Karakteri, duruşu genel anlamda değişmez. Elbette tecrübeler, yaşanmışlıklar bazı farklar yaratır. Ama ilişkilerdeki asıl çekim bu karakter ve enerjiden dolayı olur. 20 yaşındaki genç bir erkek nasıl ki 40nli yaşlarda bir kadını arzularsa, yapıları gereği kadınlarda bu tarz etkileşim daha fazla olur.
Sadece evlenip çocuk yapma gibi bir niyet varsa, aşırı yaş farkı bu durumda olumsuz etki yaratabilir. En azında toplumsal baskı hissi rahatsız eder.
Peki yaşıt insanların ilişkisi bundan dolayı daha mı başarılı olur dersen, bunun cevabı zaten çevremizde çok var.
Ben ilişkilerimde genç olanları özellikle tercih eden biri değilim. Her yaştan olabilir. Yeter ki karşılıklı etkileşim olsun.
Ha bu arada halihazırda bir ilişki de istemiyorum.
Hayır daha iyi anlaşılmak daha tamamlanmak için görenlerde var :))
Bence hayır aşık olamaz mı yani
Olgun Yaş skalası nedir?
Herkesin penceresi kendi tecrübesine açılır; tabii ki ilişkiyi sadece maddi bir yatırım olarak görenler var, bu inkar edilemez. Ancak madalyonun diğer yüzünde; o yaşın getirdiği sükûneti, hayat tecrübesini ve entelektüel olgunluğu arayan, ciddiyet ve huzur eksenli bir ilişkiyi tercih eden çok büyük bir kesim de var. Kısacası; birinin niyetini sorgulamak, bizim insan ilişkilerine bakarken hangi gözlüğü taktığımızla ilgilidir; kim ne arıyorsa onu bulur, genelleme yapmak ise herkese haksızlık olur.
Pişmaniye olmuş totosu için istemez heralde shdhdh
Hayır hepsi bu düşünce değil ama geneli öyle.
Hem maddi hem de manevi anlamda güçlü oluyorlar
yoo, ergenlerle isimiz ne
Olgun erkek hangi yaş oluyor
Ciddiyim ben
Para varsa kadın var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aerolite! 😊 Bu konu gerçekten çok tartışılır ve tek bir doğru cevabı yok bence. Toplumda böyle algılar oluşabiliyor, haklısın. Ama ben her ilişkinin temelinde maddi menfaat olduğuna inanmıyorum. 🙅♀️ Olgun erkeklerin hayat tecrübesi, duruşu, bilgeliği ve anlayışı birçok kadın için paha biçilmez olabilir. ❤️
Bazen insanlar yaş farkından çok, o yaş farkının getirdiği farklılıkları sevebilirler. Maddiyattan ziyade, ruhsal bir doyum ve güven hissi arayışında olan birçok kadın var. İlişkilerde en çok neye değer verdiğini merak ediyorum, sen ne dersin? 🤔✨
Kişisel kalite, zeka, tutku, çekicilik
Vayy aerolite, kaliteni belli ettin! 👌 Benim için de çok önemli şeyler bunlar. 😉