şimdi olgun erkek tanımı yaştan ziyade, farkındalık seviyesiyle ilgilidir. oysa erkek sanılanın aksine hep çocuktur. artık büyüdüğü zaman olgunlaşır. belki birilerini kaybetmiştir, belki acıdan, belki deneyimden öğrenmiştir ve olgun olmuştur. heyecan duymaz ama tamamen de kaybolmamıştır. senin bahsettiğin ne istediğini bilmeyen kadın portresi aslında hiç istediği türden birisi değildir ilk aşamada. ama kadının onda uyandırdığı hisler, erkeğin olgunlaşmadan önceki dönemleriyle aynıdır. erkek aslında kadında kendi gençliğine özlem duyar. buna ayak uydurabileceğine inanır. ama süreç başladığında, kadının davranışları, erkeğin neden olgunlaştığını kanıtlar niteliktedir
Bir bakıma öyle Ama karşı tarafta bu söylediklerinin fazlasını da bulmasına ortaya çıkmasına vesile olabilir Ama işte her nedense tam tersi şeyler oluyor
yahu iyi diyorsun da, zaten saygı ve nezaket ilk görüşte anlayabilirsin kişinin ne olduğunu bunlar gizli bir sır değil ki. ama seni incitecek kadar veya bu soruyu sordurtacak kadar bir geçmiş yaşamışsanız, o halde mesele zaten saygı nezaket, güven değil bu saydıkların zaten olması gereken şeyler, extra bir durum oluşturacak konu değil yanlış tercihler yapabilirsin ama bu karşı tarafın suçu olmayabilir her zaman
İnan bunu suçlamak için söylemedim Bir gözlem ve tercube ederek söyledim Bende olan hatalar eksikler varsa sorumluluğunu alırım gerekirse özrümü her türlü de silerim
Tavsiye gibi düşüncelerin için teşekkür ederim Bu konularda değişim yenilik denklik uyum uygun uygunluk vs denediğim şeyler oluyor Mesela çok saygılı biri gibi tanıyorsun ama bir zaman sonra bakıyorsun ki hiç alakası yok gibi düşün
Kız kadın yerine göre prensed gibi yetiştirilir buna okey Ama erkek dediğin önce kadına insana nasıl davranması grrrktiğini öğrenmesi için annesine kız kardeşine olan davranışlarını düzeltmesi lazım
İşte bu ya Kadında erkeğinin eksik kaldığı noktalarda devreye girecek Çünkü yapısal olarak kadınlar daha düşünceli daha iyi gözlem yaparlar filan.. ve Erkek adam kadınını haksızda olsa başkasına ezdirmeyecek hep sahip çıkacak söylenecek sözü o söyleyecek
dogru abi de hani yas ister istemez bi olgunluk katiyo sonucta o bakimdan dedim 25 yas bi kadinla 40 yas bi kadin tabii ki ayni degildir senin icin o yuzden kendi yasitlarina baksan daha iyi olur mantiken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
olgun erkek olgun kadınla beraber olmalı o halde diyerek perdeyi kapatıyorumm
İşte evet haklısın
Bende sana yakın düşünüyorum ama daha öyle insanlar tanıyorsun ki yaşıyla zıt işte
şimdi olgun erkek tanımı yaştan ziyade, farkındalık seviyesiyle ilgilidir. oysa erkek sanılanın aksine hep çocuktur. artık büyüdüğü zaman olgunlaşır. belki birilerini kaybetmiştir, belki acıdan, belki deneyimden öğrenmiştir ve olgun olmuştur. heyecan duymaz ama tamamen de kaybolmamıştır. senin bahsettiğin ne istediğini bilmeyen kadın portresi aslında hiç istediği türden birisi değildir ilk aşamada. ama kadının onda uyandırdığı hisler, erkeğin olgunlaşmadan önceki dönemleriyle aynıdır. erkek aslında kadında kendi gençliğine özlem duyar. buna ayak uydurabileceğine inanır. ama süreç başladığında, kadının davranışları, erkeğin neden olgunlaştığını kanıtlar niteliktedir
Bir bakıma öyle
Ama karşı tarafta bu söylediklerinin fazlasını da bulmasına ortaya çıkmasına vesile olabilir
Ama işte her nedense tam tersi şeyler oluyor
beklentiyi yüksek tutmamalısın o halde
Kardeşim en azından saygı nezaket güven beklenti yükseltmesi değil ki
yahu iyi diyorsun da,
zaten saygı ve nezaket ilk görüşte anlayabilirsin kişinin ne olduğunu bunlar gizli bir sır değil ki. ama seni incitecek kadar veya bu soruyu sordurtacak kadar bir geçmiş yaşamışsanız, o halde mesele zaten saygı nezaket, güven değil
bu saydıkların zaten olması gereken şeyler, extra bir durum oluşturacak konu değil
yanlış tercihler yapabilirsin ama bu karşı tarafın suçu olmayabilir her zaman
Sorun sizdedir belki, herkes karşısındakini suçluyor olmaz ki böyle
İnan bunu suçlamak için söylemedim
Bir gözlem ve tercube ederek söyledim
Bende olan hatalar eksikler varsa sorumluluğunu alırım gerekirse özrümü her türlü de silerim
Hayırlısı olsun ne diyeyim
Yetiştirmek kadar yetişmekte önemli sanki
Karekter eşittir kalite net
👍☺️
Onayın için teşekkür ederim
Anlaşılmak güzel şey 🌺
Teşekkürluk durum yoktu, soru iyi zaten ama biraz on yargılı diye bu yorumu eklemek istedim
Emin ol ön yargı adamı değilim
Tam tersine
Her konuda gayet anlayışlı bir adamım
Ama öyle kişilerle karşılaşıyorum ki inan bana çok şaşırıyorum
O zaman seçimler yanlış olabilir mi😉
Evet seçimler yanlış diyorum
Daha seçici davranıyorum o daha beter oluyor😅
Çevreye bakıyorum 100kişiden düşün 3-5 çıkıyor
Daha seçicilik değil de, kriter değişimi belki mesele, uyum aramıyor olabilir misiniz denklik gibi her konuda
Tavsiye gibi düşüncelerin için teşekkür ederim
Bu konularda değişim yenilik denklik uyum uygun uygunluk vs denediğim şeyler oluyor
Mesela çok saygılı biri gibi tanıyorsun ama bir zaman sonra bakıyorsun ki hiç alakası yok gibi düşün
Tanımak bunun için lazım zaten, zaman herşeyi gösterir, ayrıca herkes herkesle illa anlaşacak diye bir şey yok. Zaman kişilikleri ele verir
Belki de
Ama artık oyunculuk zirve kişilik ve nezaket en dipte
Ah yine yargı yine yargı 😅
Yapma nezaket saygı bulunduğun ortama göre hareket etme gibi durumlar yangıya girmez bence
Bunlar olmazsa olmaz şeyler diye düşüyorum
Kesinlikle öyle☺️👍
O yüzden yargı yapmıyorum
Haddime de olduğunu düşünmüyorum
Ama yani olmazsa olmazları da göremeyince bulamayınca hiç olmuyor
Yanlış yerde aramak belki de, ya da mekan yanlış ya zaman ya insan😅
Bir şık daha da olabilir
Hepsi yanlış 😇
Ama yani bilemedim şimdi
😅3 yanlış bir doğruyu götürür o zaman. Sonuç sıfır şaşırmamak gerek
Durumu ve yalnızlığı kabul edelim diyorsun yani 😊
Yok ben çarpma sonucu=eşittir demek istedim kısaca 😅 yorum böyle gelişti 🤣
Ama net bir mesaja dönüştü sanki 😅
Nasıl isterseniz öyle alabilirsiniz sonucu😅
Peki aldım kabul ettim 👍
Var da erkeklerin olgunlaşması neden bu kadar sürüyor
Bak bu konuda da sen haklısın
Ben küçük yaşta olgunlaşanlardanım
Bunun en büyük sebebi prenses gibi yetiştirme durumları
Bende prenses gibi yetiştirilmedim bende erken olgunlaştım ama karşıma çıkanlar 30 yaşını aşkın olsa da çocuk gibi
Kız kadın yerine göre prensed gibi yetiştirilir buna okey
Ama erkek dediğin önce kadına insana nasıl davranması grrrktiğini öğrenmesi için annesine kız kardeşine olan davranışlarını düzeltmesi lazım
Erkek dediğin ne istediğini bilecek kendi kararlarına evine sahip çıkacak kimseyi karıştırmayacak dengeyi kuracak ama nerde
İşte bu ya
Kadında erkeğinin eksik kaldığı noktalarda devreye girecek
Çünkü yapısal olarak kadınlar daha düşünceli daha iyi gözlem yaparlar filan.. ve Erkek adam kadınını haksızda olsa başkasına ezdirmeyecek hep sahip çıkacak söylenecek sözü o söyleyecek
Akılları başına geliyor da iş işten geçiyor
Bu da doğru
Hep diyorum zaman güzel şeylerin katilidir diye o yüzden bir şeyleri kaybetmeden çoğaltmak lazım
Haklısın
Güzelliklerin bol keyfin daimi olsun
sen “olgun” bir adam olarak kendi yasitlarin kadinlarda olgun birini bulamiyo musun yani abi
Farkındaysan ayrım yapmadan söyledim
Yaş muvzusu değil
Ama sen yaşla olgunlaşırım diye de düşünme insan kendini güzelleştirebilir
dogru abi de hani yas ister istemez bi olgunluk katiyo sonucta o bakimdan dedim 25 yas bi kadinla 40 yas bi kadin tabii ki ayni degildir senin icin o yuzden kendi yasitlarina baksan daha iyi olur mantiken
Değerli kardeşim yaş eğer insan isterse ona olgunluk katıyor
Kendini yetiştirebiliyorsa Kafası basıyorsa
Yoksa emin ol sadece vücudu yaşlanıyor
Ykk yahu kalmadi oyle kiz
Kalmadı değilde çok çokk azaldı diyelim