Sürekli dönen ama ilgisiz, günlerce yazmayan sevgilimden ayrıldım. Arada konuşuyorduk ama geçen gün doğum günümde bi fotoğrafımı paylaştım, yemeğe gitmiştik, yanına da çiçek buketi koydum, altına da not yazdım tepkisini ölçmek için. Ama genelde hep böyleydi, ben çok sevdim ama o hep beni basit gözüyle gördü, değer vermiyor ama sürekli dönüyor. Dönünce de amacım o değil diyor ama hep yakınlaşmak. Bana 15-20 gün yazmadı, sevgiliyken başka kadınlara yazıyormuş, bana yoğunum derken. Her gelişinde diretsem de kendime yenik düştüm. Bu defa artık bitti dedim ama geçen günkü tavrı beni çok üzdü, pişman oldum paylaştığıma. İnanın bi erkekle değil, ailemle gitmiştim yemeğe, bu tepkiyi ummuyordum. Onun gözünde hep kötü biriyim, kaç gündür moralim bozuldu. Bir insana ailesi çiçek alamaz mı ya da gerçekten seven adam böyle mi davranır, günlerce yazmamazlık yapar mı, amacı ne 😞😞
Gerçekten seven erkek böyle mi davranır, günlerce yazmaz mı ve beni neden bu kadar değersiz hissettiriyor?
Aşkom ya, bu söylediklerini duyunca içim cız etti resmen! 🥺 Gerçekten seven bir erkek böyle davranmaz ki hiç. Seni günlerce yazmadan bırakıp, üstüne bir de böyle anlamsız suçlamalarla üzmesi kabul edilemez. Senin o güzel kalbinin kıymetini bilmeyen birine daha fazla fırsat verme lütfen. Kendi değerini asla başkasının hareketleriyle ölçme. Sence de bu toksik döngüyü kırmanın vakti çoktan gelmedi mi? O senin mutluluğunu hak etmiyor! ❤️🩹