Bir erkek neden sürekli misilleme yapar?

sevgili değiliz flört dönemindeyiz. buluşunca harika vakit geçiriyoruz. ama ilginç birşey var ki çok mesaj atmıyor hep benden bekliyor ve ben ne yapsam aynısını yapıyor. örn; 1- ben işten izin alıp tatile çıkıyorum. ben izin aldıktan sonra oda alıyor. 2- ben kuaförde hikaye çekip instagrama atıyorum. ertesi gün aynı şeyi oda yapıyor hiç yapmadığı halde. 3- ben profil fotomu değiştiriyorum oda hemen değiştiriyor. 4- ben onla msjlaşırken eger msjına cvp atmayı kesersem bir sonraki sefer hatta ikinci kezde aynı şeyi o yapmaya başlıyor. 5- ben konuşarak video çekip internete atarsam oda aynı şeyi yapıyor. 5 gün oldu ben yazmayıncada yazmıyor ama. tatildeyken hele hiç yazmadı. ben yazdıkça cvp verdi. ve oda izin alıp gezdi hep. mesaj atmıyor ama ne paylaşsam hikayelerimi anında izliyor takipte gibi. ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. o gün cvp atmadım diye 2 seferdir msjlaşmayıda yarım kesiyor. ama taklitler ve hikayeleri izlemeler aynen devam. ben nasıl davranacağımı şaşrdım artık. 36 yaşında adam tuhaf geliyor yaptıkları :/ ne anlamalıyım sizce aramalı mıyım. arayınca harika konuşuyor. merak ediyor sorular soruyor felan. ilginç yaaa ne olur akıl verin
Bir erkek neden sürekli misilleme yapar?