Kendi istediği şeye hazır ve nazır ama sizin birlikte yapmak istediğiniz şeylerde ortadan kaybolan tanıdıklarınız var mı?

Bir arkadaşım var, bana ikide bir tatile gidelim diyor güneş kum deniz tarzı, ben de istersen tura gidelim diyorum ama ses yok. Tatile gidersek bu hafta gidebilirmiş mesela ama tur için işlerim çok yoğun vs. Birkaç hafta sonrasına diyorum tur, işlerini ayarlayabilirsin ama ses yok 😂 hani işlerin yoğundu yani bu hafta nereye tatile gidiyorsun? Bir daha ne tur teklif ederim ne de tatile gidelim demesin yani bana. Ben de canım değilim yani, benimle kendi istediği yer dışında bir yere gelmeyeceğini anladım artık geç olsa da. Bir de bana biz sevgili değiliz niye aynı odada kalalım falan diyordu. Elini tuttuğun ve dudaklarını öptüğün bir kıza da sevgili değiliz demezsin yani 😂 sevgili olduğumuzu falan sanmıyordum da bir daha elimi bile tutamayacak gibi görünüyor 😂

Kendi istediği şeye hazır ve nazır ama sizin birlikte yapmak istediğiniz şeylerde ortadan kaybolan tanıdıklarınız var mı?