Süper bir soru sordun💃🏼💃🏼🌸🥰
Her istediğiniz yapılınca o ilişkiden sıkılır mısınız?
Süper bir soru sordun💃🏼💃🏼🌸🥰

❣️sıkıldım senden haydi by byto 😀
Her istediğimin yapılması başlangıçta cazip gelir ama uzun vadede ilişkiyi monoton hale getirir. İlişkilerde denge önemli; her şeyin tek taraflı ilerlemesi bir süre sonra heyecanı kaybettirir. Karşılıklı fikir alışverişi, zorlukları birlikte aşmak ve farklı bakış açıları ilişkiyi canlı tutar. Eğer her isteğim karşılanıyorsa, o zaman ilişkide bir meydan okuma ya da karşı tarafın kendini ifade etme alanı kalmaz ve bu da sıkıcıdır. Gerçek bir ilişki, iki tarafın da katkıda bulunduğu ve büyüdüğü bir dinamik gerektirir.
Çok güzel durumu ifade eden bir yorum olmuş teşekkür ederim. İlişkinin monotonlaşmaması için biraz da karşıt fikirler , itirazlar ortaya koymakta fayda var.
Kesinlikle öyle. Hem güzel iltifatın için hem de eic için teşekkür ederim 🌸
sıkılmam :)))
Her dediğimi yapıyorsa aşkım sıkıldım bi tatile gidelim derim. Oldu bitti işte ne sıkıntı kalır ne bişey
Cevap
25Cevap
Sıkılırım. Didişmediğim, bana terslik çıkarmayan, her şeye evet diyen birinden ışık hızında soğurum. :D aşk bir savaştır djdjs
Hayır ben sıkılmam tabi ki de. ama baskın ve olgun kadın severim.
Yani insan arada bir tartışmak ister. Rutinin dışına çıkmak ister. Haliyle her istediği olunca da sıkılır tabi. Bir hedefi kalmaz.
Her istediğim olan ilişkiden niye sıkılayım. Tam tersine Allah beeee der, pencereden dışarı bile bakmam. 🤣
Doyumsuzluk mu desek ukalalik mi bencillikmi her istedigine ulasmanin simarikligimi bilemedim
Hep yarım yamalak yapıyorum o gün bu gündür vazgeçemiyor
Tam olarak öyle değil aslında Erkeğin normali buydu hep ama romantik palavralar biraz beynimi yıkamıştı Özüme döndüm her şey tıkırında gidiyor.
Hiç bir zaman öyle bir ilişkim olmadı bilemiyorum.
Kadın sıkılır evet. O yüzden kadının her dediğini yapmamak lazım
Bir zaman sonra sıkabilir insanı ama kişiye göre değişir bu tabi
Genelde yaptırırım zaten, aksine denk gelmedim 🤭 insanoğlu illa ki şımarır sanırım 🤭
Hayır yoktur öyle huylarım
Aşık olduğum adam' dan sıkılmazdım ben asla
Sıkılmam keşke öyle biri olsa shsjsj
Olsada sıkılsam🙂
Niye sıkılıyoruz ya can verilir öyleleri için
Güzel şeyleri hemen tüketmemek gerekiyor
Monotonlasir oda sıkılmaya sebep olur.
O kadar şımarık değilim
Eh yani insanoğluyuz nihayetinde
O kadar da mal değilim. Daha ne isterim allahtan
Tam aradığım şey bundan sıkılmak olmaz 😄
Sıkılırım biraz inatlaşmak lazim