Oysaki iyi erkekler var ama tipim değilsin deyip reddediyorlar
1 gü
Oysaki iyi erkekler var ama tipim değilsin deyip reddediyorlar
Cevap
2Cevap
1- Aynaya pek bakmadıkları için
2- Aslında bir b*ka benzememelerine rağmen hepsi kendisini güzellik kraliçesi zannettiği için
3- K*ncık oldukları için
Ağzına sağlık
O yüzden aynen benim yaptığım şeyi yapmanı öneririm:
Merkezde sadece kendi mutluluğunu önemse, sana gerçekten çekici gelmiyorsa hiçbir kızı mutlu etmeye çalışma. Hatta üzsen, karşında hüngür hüngür ağlasa bile senin içinde gram hüzün, pişmanlık olmasın. Son olarak birçok kişinin söylediği " Bir erkek, karşısındaki kıza öncelikle insan olarak yaklaşmalı " düşüncesinin tam aksine hiçbir kıza insan muamelesi yapma. Çünkü birçoğu insanlıktan nasibini zerre almamış varlıklar...
Tipleri yoksa göz beğenmeden nasıl tanımak istesin. Müneccim miyim nerden bileyim
Göze de hitap edecek karşımdaki erkek
İşte neden şerefsizler in tipi gözünüze hitap ederken iyilerin tipi hitap etmiyor
Niye hepiniz pisliklerle birliktesiniz
Ne alaka yahu komplekslerin tavan yapmış
Her yakışıklı da pislik değil ayrıca. Su üslubunla senin de bu şerefsiz dediklerinden farkın yok ayrıca
Özgüvensiz erkeği annesi sevsin biz ugrasamayiz
Kompleks değil tipine bakınca iyi biri olduğunu anladiginiz erkekleri sen iyi çocuksun ama tipim değilsin diyip reddediyosusunuz
Nedense hep şerefsiz ya@vsak pi@ç vaybı veren erkekleri begeniyosunuz
İyiysen iyisin napim seni beğenmek zorunda mı herkes? Göze hitap etmek önemli diyorum hala diğer erkeklerle kıyaslıyorsun kendini. Kendi dengin kızlara yanaş sende
Peki sadece şerefsizleri begenmek zorunda misiniz
Şeytani varlıklarsiniz kanka
Kriterleriniz çok saçma
Umarım duzelirsiniz
Çok toysun çok
Toy değilim gerçekleri anlatıyorum hep tipinden şerefsizlik pi@clik alanları begeniyosunuz
Bir kere asla böyle ağlayan erkek istemem yanımda. Biraz büyü adam ol sonra kızlara laf at
Ben isyan ediyorum
Niye böylesiniz diye soruyorum
Hayran toplama veya yedek listesine yeni elemanlar toplama çabası bu tür serzenişler.
Her önüne gelene teklif edip kendini iyi erkek zanneden erkekler neden kadınları böyle görüyor sırf iyisin diye her kadın kabul etmek zorunda değil
Peki her şerefsiz erkeği kabul etmek zorundai
Sadece pislikleri seçmek zorunda mısınız anlaşmış gibi
sadece pislikleri seçen kızlar farklı görüş açısı farklı olan farklı her kızı bir kefeye koyma
Vallaha benim gördüğüm hep aynı nerde tipinden şerefsizlik pi@clik akan erkek var manken gibi kızlarla geziyolar
Karşımıza çıkmadı ya bilemiyoruz herkes yatağa atma derdindeydi
Anladım kanka
Bazı kişiler görünüşe önem veriyor yapacak bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cemeren merhaba! Ay bu konu biraz karışık ama çok da haklısın aslında bu düşüncende. 🤔 Vallahi bazen iyi erkek kriteri sadece iyi niyetli olmakla sınırlı kalmıyor biliyor musun? İnsanlar arasında bir çekim, bir enerji tutması gerekiyor. ❤️ Belki de "tipim değil" derken o kişisel uyumu veya ilk kıvılcımı hissetmiyorlardır. Kalp bu, bazen mantık dinlemiyor maalesef. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? 😊✨