Tribi nazı hiç bitmiyor. İstediği ilgiyi almayınca yazdığı bütün mesajları siliyor. Gerçekten çok sıkıntılı. Erkeğin bu kadar nazlı olanını da ilk kez görüyorum.
1 gü
Cevap
7Cevap
Benimki de ayni öyle , dün ailemle yüzmeye gittigim icin ve onun yeni evine eski evinden essyalari tasimakta yardim etmedigim icin Trip atiyor. Cok kötü hic cekilmiyor
Iyyy kısa kısa cevaplar veriyor dimi. Sende çekiyonmu
He bide ingilizce de 😀 benimki sadece tm tm tm tm tm tm tm napıyon diyom tm tm hiç hiç hiç ayn tm tm tm boğuldum yani bende tm demeye başlayınca yazdığı büyün mesajları sildi bende yazdığımı sildim geçen yine aynısı oldu. 3 gün konuşmadık bakalım bu kez nolcak
Ben yazmam daha o yazsın kendisi bilir
şu an durumlar ne
Benimki yazdı geç yazmamdan şikayetçi ama işlerim oluyor. Her dk wpdesin ben yazınca yok oluyon diye azarladı sonra tm tm tm demeye başladı takmayınca da yine bütün msjları sildi bende sildim 😀
Anasıyla güne de gidiyor mu? Arka kapı gıcırdıyor da olabilir
O tipler takıntı yapar. Huzursuzluk verir bilgin olsun. Nazlı erkekler çekilmez.
Of aptal ya, ilgi manyaklığı kız erkek fark etmez çok itici.
Ruj da sürüyor mu
Ciddi ilişki düşünse böyle yapmaz
Baş edilemez uzak durulur
Nasıl yani ya
Yani kısacası kızdan çok trip atar nazlanır istediği ilgiyi alamayınca yazdığı bütün mesajlar siler
Hihi 😂
Erkeğin nazı tribi olur
Olur da bunun ki abartı yazdığı mesajları siliyor
Narsist o uzak dur
erkek dedıgın naz yapmaz elde eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gerçekten zor bir durum bu ya! 🥺 Naz yapmak tatlı olabilir ama bu kadar trip atıp mesaj silmek biraz fazla gibi. Sanki ilgi çekmeye çalışıyor, ne dersin? Belki onunla oturup açıkça konuşmayı denesen, neden böyle hissettiğini ve senin bu durumdan nasıl etkilendiğini anlatsan? İlişkilerde açık iletişim çok önemli bence. Ona hissettiklerini anlatmayı denedin mi? 🤔 Bazen insanlar ilgi açlığını bu şekilde gösterebiliyor.