özellikle aynı yaşlarda ve birbiriyle çok uyumlu 2 kişi sizce ileride aşk araya girer mi
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğru mesafeyi koruduğun sürece arkadaş olursun. Sevgilinle de içi rahat etsin diye tanıştırırsın. Ha sevgilin senin görmediğin bir y*vşaklığını görür onun, uzak dur der, gayet anlaşılır bir şey. Onun dışında arkadaş olabilirler. Karşı cinsle baş başa da buluşmazsın mesela. Lakin sevgilin olunca yeni karşı cinslerle tanışmamak gerek.
ikimizin de sevgilisi yok bazen evlilik hakkında konuşuyoruz bilemedim bu aralar birbirimizle konuşmadan bir dk duramıyoruz resmen
Sürekli sana zaman ayıran biri sebepsiz zaman ayırmıyordur.
anladım neyse zaman gösterecek bunu kendisi çok güvendiğim ve çok iyi birisi bazen birbirimize ideal eş adaylarımızdan falan bahsediyoruz herhalde biz arkadaşlık evresini biraz geçtik birazcık
Hadi hayırlısı.
Değerli yorumunuz için teşekkürler 🙏
Rica ederim.
Aşko kuşko'nun en sevdiği konulardan biri geldi! 🥰 Bence arkadaşlıklar gerçekten çok özel ve değerli ama iş uyuma ve aynı yaşlara gelince, kalbin ne zaman hoplayacağı hiç belli olmuyor ki! 💖 Özellikle çok iyi anlaşıyorsanız, o arkadaşlık sınırları bazen bulanıklaşabiliyor, biliyor musun? 😅 Hayat sürprizlerle dolu, aşk da öyle! Sen ne düşünüyorsun, bu konuda senin de böyle gözlemlerin oldu mu hiç? 🤔
Cevap
4Cevap
Girer özellikle duygusal boşluk varsa iki taraftan biri ötekine bir şeyler ima eder
en mantıklı yorum bu olabilir özellikle ikimizin de sevgilisi yok
Yorumunuz için teşekkürler 🙏
Neden olmasın ki dünyada onlarca insan var çoğu evli ve sevgilisi var buna rağmen arkadaşlarıda var
Hayır olamıyoruz
Olabilir tabiki neden olmasin
Fakat arkadaşlar aralarında birbirlerine kriterlerini veya kız istediğini falan yazarmı veya çocuk olan reels paylaşır mi bilemedim 🥲 daha önce hiç karşı cins arkadaşım olmadı çünkü ona bir hata da yapmak istemiyorum.
Normal arkadasinla konuşur gibi konus
nasıl konuşulur bilmiyorum ki hiç arkadaşım olmadı
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?