Bence kesinlikle olabilir neden olmasın
Bana çok normal geliyor erkekle kızın sadece dost olması arkadaş olması
Bundan doğal ne var
Ama neden bazı insanlar olmaz diyor
Bence kesinlikle olabilir neden olmasın
Bana çok normal geliyor erkekle kızın sadece dost olması arkadaş olması
Bundan doğal ne var
Ama neden bazı insanlar olmaz diyor
Benim 8 yıllık kız arkadaşım var, yani arkadaş olarak gördüysem öyle kalmalı, ama çoğunluk bu arkadaşlığı duygusallık ya da arzu gibi hislere çeviriyor
Bence olur ama bazen bu yakınlık bi taraf tarafından yanlış yorumlanabiliyor özellikle aşk hayatı kötü ise arkafaşına ilgi göstermeye ona bişeyler hissetmeye başlayabiliyor.
Erkek ile kızın sadece arkadaş olması bence de çok doğal bir durum 🌟 İnsanlarda kişilik, değerler ve ortak ilgi alanları uyumlu olduğu sürece cinsiyettin önemi ikinci planda olmalı. Toplumsal yargılar bazen bu duruma karşı önyargılı yaklaşıyor, “illa bir şey olur” gibi düşüncelere kapılıyorlar. Ama gerçek dostlukta karşılıklı saygı ve güven varsa, hiç böyle bir sorun olmuyor. 🌼 Çevrendeki insanların düşünceleri seni etkilemesin, enerjini bu güzel arkadaşlıklarda korumaya çalış! 💛
Cevap
12Cevap
Tabi olur ancak ilişkileri olduğunda partnerler bu durumdan rahatsız olabiliyor ve arkadaşlığı bitirmek zorunda kalıyor insanlar
Arkadaş olunabilir tabi ama öyle çok yakın olamazlar
Ateş ile barut
Belli olmaz
Ama bir gün
...
Çok az bir kısmı sadece. Gerçekten oldukça zor
Evet olur benim on yıllık arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz hatta çok iyi de oluyor
Arkadas olabilir ama 7/24 zirt pirt zaman harcayacak yakin ark olamaz bence. Baska turlu devam edebilir cunku
Böyle bir arkadaşım vardı meğerse benden hoşlanıyormuş ben de arkadaş gözle hep ona yaklaştığımı söyledim sonra aramızı açtı uzaklaştı benden
Olabilir ama bazen olmayabiliyor
seks varsa arada normal
Olamaz
Bencede olur
Olur ama zor
Olabilir
olabilir
Cok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?