Okul ya da iş gibi mecburi sadece iş güç için konuşulan ortamlar hariç sanalda reelde vs çok zor ya...
Düşünüyorum 1 2 tane yakın erkek arkadaşım var sevgili olak mi desem olurlar yani hayir demezler
Okul ya da iş gibi mecburi sadece iş güç için konuşulan ortamlar hariç sanalda reelde vs çok zor ya...
Düşünüyorum 1 2 tane yakın erkek arkadaşım var sevgili olak mi desem olurlar yani hayir demezler
kadın erkek arkadaşlığına oldum olası inanmamışımdır. illa bir taraf öncesinde ya da sonrasında bir şeyler hissedebiliyor ya da o arkadaşlık çıkar üzerine oluyor
Merhabalar 🤗
Tabiki de arkadaş olabilir. İlla sevgili veyahutta flört olmaya gerek yok ki. Çok yakın dost olunabilir arkadaş ve hatta kardeş dahi olunabilir.
Cevap
8Cevap
Nerde yasiyorsunuz ya benim erkek arkadaşım çok var nisanlarini yaptık hatta kız sevgilisi ben vakit geciririz. Ama karşındaki normal değilse arkadaşlığı aşka dönüştürebilir. Bu bence karşı tarafa bağlı karakterine
Sevgilisi var ama yani kalbinde biri var diğer türlü yazma potansiyeli yüksek
Ayrıca sen dusunmesende karşı taraf düşünür
Düşünmek zorunda değil ki, bu aşk meseleleri yakın arkadaş olayında çok oluyor. Ama dediğim gibi tamamen karşı tarafin kendini ne kadar bildigiyle ilgili.
olamaz arkadaş fetişlerim var benim deri pantolon giyip geliyor sonra güzel bir topuklu çizme ondan sonra kendimi kankamın botlarını öperken buluyorum :) Defalarca denedik olmuyor.
Öncelikle sorun güzel
Ama ateşle barut yan yana durmaz sen he de bak neler oluyor
Erkeklerin kızlar ile kurduğu yakın arkadaşlıkların %50 den fazlası birliktelik ile sonuçlanıyormuş. Nerede okudum anımsamıyorum ama bana da mantıklı geliyor.
Her erkek arkadaş gozuyle baktiği kızdan bir şekilde hoşlanır. Kadın adım atarsa erkekte koşar
Freud un bir sözü var
Hiçbir erkek sevgili olmak istemeyeceği kızla arkadas olmaz diye.
Olamaz yaradılıştan bi çekim hep çeker mıktanıs misali
Sanmam hep erkekler yanlış anlıyor
Olur niye olmasın
Fb olabılır bence
Evet olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?