İnstada hep buluşmuşumdur frlsn bir tane bile mi düzgün erkek olmaz ya, realde de kimse yok ki nasıl olacak bu işler? Bu insanlar sevgiliyi nereden buluyorlar
2 gü
Cevap
3Cevap
Düzgün adamın Instagramda sana yazma ihtimali yok zaten
Bunu herkes diyo ya neden
Abicim yazmaz. Çünkü o kıza zaten 50 tane abaza yazıyor. O da yazarsa kız onu da o adamlardan farklı görmeyecek. İkincisi, Instagramdan düşen kız da yani
öyle mi diyosun ya düşününce doğru çünkü bana çok kişi yazdı bana yazan herkese yaziyodur diyorum
Öyle zaten. Hiç tanımadığı birisine yazmaz ki insan. Ha seni reelde görür, reelde konuşma fırsatı bulamaz, ekler yazar, o olabilir. Mesela ben bugüne kadar Instagram'dan tanımadığım kimseye yazmadım. Zaten 4 senedir kapalıydı da
Ama bu şekilde sevgili olup evlenenelr bile var işte
Var tabi ki de. Çoğu senin dediğin gibi, oltayı atıyor, kim denk gelirse takılırım diye
karşıma çıkanların hepsi net abaza ergen kafalı ve ne istediğini bilmeyenlerdi
Reelde denk gelirsin umarım
Bugün yine biriyle buluştum hiç sevgilisi olmamış benden küçük üç yaşta. Çok tecrübesiz ya seninle konuşurken ne diyim nasıl davranalım diyo işte sonra sapikliga kaydı engelledim mali. Bir daha da tövbe kimseyle konuşup buluşmam instadan ya
Aferin sana. Kendin bul, sen yaz bir dahakine. Gelenlerden denk gelmez normali
Ya kafayı yicem abi ya niye boyleleri buluyor beniiiiiiiii
Sen bul diyorum işte
Aman aman yok daha da buluşmam asla
Bulaşırsın sen daha çok. Belli ki yalnızlık vurmuş başına jsjdsk
ya evet ama başıma bela acicam gibi geliyo fkdmdm ondan bıraktım
Başka platformları dene hdjdjd
Ya konudan bağımsız neden boyleler bu erkekler ya? Bu sevgili olanlar nasıl birbirini buluyo
Sen biraz acelecisin bir de. Benim hayatıma giren arkadaşlıkların ve ilişkilerin çoğu reelde spontane oldu. Ben aramadım yani, denk geldi öyle. Ha internetten, hatta buradan da bir çok kişiyle buluşup bir şeyler yaşadım da. Yine de illa biri olsun diye zorlamamak lazım.
erkekler niye böyle? Ben de dahil olmak üzere, erkekler internet üzerinden birini arıyorsa amaç seksüel yani. Kim ciddi ilişki veya evlilik arasınki ilk etapta. Çoğunun niyeti bu. Benim de öyleydi yani yalan yok. Ha buluştuktan sonra işler değişir, ilişki başka boyuta döner orası başka. Ama niyet bu, bunu biliyorsun bence sen de
Evet aceleciyim cidden o da yaş geçiyor diye. Ama inan dersimi aldım olmayinca olmuyo yaa. Kaç kere denememe rağmen hala aynı şeyleri yapıyorum. Amaç cinsellik mi hiç tahmin edemiyorum ki belki tanımak buluşmak istiyordur diye de düşünüyorum ama amaçları dediğin gibi seks oluyo ya da dengesiz oluyolar iste
Ağaçta yetişmediğine göre hâlâ dışarda iyi insanlar var.
Genelde iş yerinde buluyorlar
Belki sana denk gelmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum bu konuda! Bazen gerçekten insan böyle hissediyor, sanki aradığımız o doğru kişi ortada yokmuş gibi. Ama inan ki aşk her yerde karşına çıkabilir, hiç beklemediğin anlarda kapını çalabilir! Belki yeni hobiler edinmek, farklı sosyal çevrelere girmek sana iyi gelir. Unutma, her şeyin bir zamanı var! Sen daha çok hangi ortamlarda bulunursun genelde? 🥰💖