Baya bir yakınlaştığınız sevgilinizle ayrıldınız diyelim ve tekrar konuşmaya başladınız, barıştınız, tekrar yakınlaşmalar oldu. Aşık olur musunuz, tekrar bağlanır mısınız o yakınlaşmalar sonucunda
2 gü
Cevap
13Cevap
Olunmaz bence eskide kalmış ekilerle böyle bir şey yaşanmasını doğru bulmıyorum
eski sevgililer sadece sevişmek için döner :) genelde yani.
kadınlar bağlanır da erkekler gene gider
Ben ona döndüm ama 🤭
senin sevişesin gelmiştir o zaman :)
Buseyildiz.82 ekler misiniz size anlatayım meseleyi eklemezseniz de sorun yok
ins. t kukusu
Instagram mı? niye çeviriyor bu ya :)
Evet İnsta
yazdım
Gelmedi
evlendik biz 3/4 kere ayrılıp :)
Ya ama işte meselenin içinde cinsellik te var ondan korkuyorum ya soğusa benden
belki de aksine cinsellik tekrar birleşme sebebi olur?
Gerçekten mi sonuçra önceden bana duyguları vardı ben istiyorum eskisi gibi olmayı tekrar evet hemen eskisi gibi olamam belki ama zamanla eskisinden daha iyi oluruz diye düşünüyorum özlemişiz birbirimizi cinsellikle bana aid olduğunu hisseder belki
Ne gerek var isteyince oluyor
Unutamadıysa aklımda kaldıysa olabilir?
Barışmak istiyoruz ikimizde yani her ilişkide bişeyler yaşanır ayrılık olur güzel bi ilişkimiz vardı benim hatam yüzünden ayrıldık
Ya onun bana yapmasını istemediğim şeyi ona yaptım bi erkek arkadaşımla tamamen dostça konuşmamı gördü kaldıramadı ayrıldı ama şu an tekrar konuşmaya başladık hep konuşuyoruz sabahlara kadar hatta yani beni özlediğini de belli ediyor
Hayır, o libido yüksekliğinden kaynaklı olur
Hayır.
Asla vur kaç yaparım
iz kalır geçmişten
ozelınız oldumu
Evet
İlk
Ama şu an konuşuyoruz ve düzenli bi ilişkim olsun istiyorum
Olur
Buseyildiz.82 İnsta ekle
Tabi kii
Bizim 3 aylık bi ilişkimiz vardı her şey çok güzeldi yani yakınlık ta yaşıyorduk baya be benim hatam yüzünden ayrıldık ben yazdım ara sıra konuşuyorduk hep ama bu defa böyle farklı o da barışmak istiyor özlediğini belli ediyor sözümü falan hep dinlerdi ama şimdi 3 aylık bi ayrılıktan sonra tekrar olmak eski şeyleri yaşamak yani beni eskisi gibi sever mi
Kizim 3 ay bisey mi ki
Subattan bahsediyoruz
Yaani tabi ki de sever emin ol
Bence
Ben size tikrok hesabınız veya başka bi hesabınız varsa Ordan yazsam anlatsam bana akıl verseniz çok ihtiyacım var
Akil verme isi haddime degilde instadan sey yapabiliriz
Tiktok felan kullanmıyorum
Buseyildiz.82 İnsta
Hayatta olmaz
Neden ki barışmak istiyor sonuçta
Ben yazdım ama ona sonradan konuşmaya başladık sabahlara kadar barışmak istedik
Ama hayatta olmaz dediniz neden ki
Ne kdr yakinlasma
her şey işte çok güzel bi ilişkimiz vardı benim yüzümden ayrıldık ve tekrar konuşmaya başladık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, eski sevgiliyle tekrar yakınlaşmak kalbi pır pır ettiren cinsten, haklısın! 💖 O kadar anı, o kadar paylaşım varken tekrar o sıcaklığı hissetmek, yeniden aşık olmak ya da bağlanmak çok mümkün bence. İnsan istemsizce kendini o duyguların akışına bırakabiliyor. 🥹 Ama unutmamak lazım, bazı şeyler neden bitmişti? Yeni bir başlangıç mı, yoksa eski hikayenin devamı mı olur, iyi düşünmek gerek. 🤔 Sence eski defterler açılınca hep aynı şeyler mi yaşanır?