Aklınızı çelen, gönlünüzü titreten, "bari o olaydı eydi" dedirten sevdicek kim ola? Cesur olun, fırsatı kaçırmayın😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aklınızı çelen, gönlünüzü titreten, "bari o olaydı eydi" dedirten sevdicek kim ola? Cesur olun, fırsatı kaçırmayın😊
Ay ay ay.. bakalım görelim kimler kimlere aşıkmış.. :))) gençler takılsınlar benlik değil...
ruhum yaşlandı sanırım... yıllar geldi geçti
Ben de öğle hissediyorum ama bizim burada yaş ortalaması çok yüksek meselâ cami sorumlusu 86 yaşında Bulgaristan muhacırı. benden dinç, şaşırırsın, sürekli müşterilerim var biri 84 yaşında adamın eksik dişi yok, biri var 85 yaşında geçen gün il defa bşr dişi apse yapmış doktor yüzü görmüş saatlerce anlatıyor. Birisi var Arnavut 79 yaşında onun yediğini ben yesem 150 kilo olurum, görsen aç dersin, o kadar zayıf.
bizim nesil çürük galiba :)))
Keyifli sohbet yeterli, su ana kadar o mertebeye erismek istediğim kimse olmadi.
Ayyy ne tatlı bir soru bu böyle! 😍 Benim gönlümün sultanı zaten var, biliyorsun canım! 💑 Ama bu platformda birçok harika insan var, kim bilir belki de yeni aşklara yelken açanlar olur, çok tatlı olurdu! 💖 Sen mesela, KS'den biriyle sevgili olmak istesen, aklını kim çelerdi? Çok merak ettim! 😉
Cevap
4Cevap
Çıkmak değil de çakmak istediklerim olabilir.
Ondan sonra kalbimi aşka kapattım.
Djfjf
Benle sevgili olmak isteyen varsa like atsın 😂 😆
Ben yorum atma taraftariyim 😂 😂
Mehtap diye konuştuklar Mahmut çıktığından beri kimseye ilişmiyorum
Selam ben Mahmut pardon, Mehtap 🙃
@HayatKısaKşlrUçyr aleykümselam Nurettin abey
Abisinin gülü napıyormuş
@HayatKısaKşlrUçyr NATO başlamadan işimi göreyim dedim istediğim gibi olmadı. Evi taşıma ile uğraşıyorum şimdilik
Ben sana demiştim ama temmuzun ilk haftası Ankara nanay diye. Temmuz sonu yapacaktın hani noldu da erkene aldın
@HayatKısaKşlrUçyr karmaşadan değil randevulu olmama rağmen elemanın önceki işi uzayınca benimki sarktı sonraya. Ben de bekleyemedim. Evi taşımadan halledeyim dedim o yüzden erkene aldım
Anladım. Kolay gelsin
@HayatKısaKşlrUçyr sağol Fenasi abey
Az önce Nurettin diyordun isim hafızan da hiç iyi değil yeğen😏
@HayatKısaKşlrUçyr önemli olan niyet. Ha Şinasi ha Fenasi ha Nurettin
Anladım yeğen😏
☕️
@tolgatanrıseven 😐
Aa etiket olmamış😐
Biri vardı Almanya'da yaşiyordu sevilaydı adı fena tatlı bir hatundu.
Henüz yok. Zaten yeniyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar